Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 086
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Мнения за детския център в МОЛ Галерия Rolling Eyes Евентуално за празнуване на РД.

# 376
  • о`майна лунна нощ е
Хубаво, но скъпо. Били сме на много рождени дни там, но не съм правила наш празник, заради цените.  Ако се ограничите до 10 деца и почти без родители, бихте се вместили в 300 лв.

# 377
  • Пловдив
Хубаво, но скъпо. Били сме на много рождени дни там, но не съм правила наш празник, заради цените.  Ако се ограничите до 10 деца и почти без родители, бихте се вместили в 300 лв.

Абе...и на мен ми идва скъпо  Rolling Eyes Къде да ходим...не знам.

# 378
  • о`майна лунна нощ е
То на последната страница пиша през пост, но да дам малко инфо за паяците в Пловдив.
От преди празниците приоритетно вдигат коли от паркоместата за инвалиди. Тъй като съм в района на бул. "Марица", по цял ден ги гледам как отнасят "здравите" коли, паркирали неправомерно на тези позиции.
За първи път се радвам много на тия, иначе неприятни за мен, машини.

# 379
  • Пловдив
По темата - Капитан Райчо е синя зона. Ако спрете и не платите на ръка на чичката с синята жилетка или не пратите СМС ще дойдат да ви сложат скоба. Която се сваля срещу 20 лв.
Като спирате му мислете, кое ви излиза по-евтино.

Ако влизате от към Родопи, табела няма!
Ако спрете някъде покрай Евмолпия, табела че е синя зона няма да намерите, нито номера на който трябва да пратите СМС.
Чичката може и да не го видите, щото хора не достигат и може да някъде надолу където става навалица.

Табелата била по посока на движение, ще я видите ако идвате от Гранда. А ако идвате отдолу и спрете до Евмолпия значи сте пресекли осовата линия, която е само в главата на служителите от ОП "Паркинги и гаражи".

# 380
...

Абе...и на мен ми идва скъпо  Rolling Eyes Къде да ходим...не знам.

В детския център на кино Фламинго ;
 Център Дисни ли беше,Мечо Пух ли-до училище Благоев;
също ако ви е удобно сладкарница Попимони към Коматево организират,няма наем за залата.
Някакъв парти център Миро се коментираше преди време също...

Празнували сме само в този до Благоев преди 2-3 години,нямам актуална информация.

# 381
За детски рожден ден горещо препоръчвам ДЦ "Аладин" на ул.Волга срещу паспортна служба.
Аниматорката е супер и не  оставя децата нито за миг

# 382
  • Пловдив
Знаете ли добър аниматор и колко ще ми струва за час примерно Rolling Eyes

# 383
  • Пловдив
Къде има избор на малки чантички за през рамо? Да не е шарена защото е за голям мъж ( може и кожена ).

# 384
Знаете ли добър аниматор и колко ще ми струва за час примерно Rolling Eyes
Питай в Тон Бонбон или по другите центрове за цени.Аз търсех фокусник,но 90 лв за половин час ми се вижда прекалено  Shocked  Ако някой има нещо предвид,да ми сподели на лични до ден-два ,благодаря  Hug

# 385
В Парти Миро бяха много сносни цените за ползване на аниматор, но не помня колко. А за по-големи деца с чиста съвест препоръчвам Иван от този център.

# 386
60 лв е аниматора там и още толкова за зала се плаща  Peace

# 387
  • Пловдив
В сайтовете си има цени.
Парти Миро-2 часа 95 лв http://www.partymiro.com/parti-uslugi/organizirane-detski-rozhdeni-dni.html
Тон Бонбон-2 часа 75 ле http://www.tonbonbon.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5

# 388
Малко извън темата "пазар"-от чисто любопитство да попитам.
Близо до бюрото по труда на  Чернишевски, успоредно на линията строят храм. Странен ми се видя купола-син на звездички. Какъв храм е?

# 389
  • Пловдив
Малко извън темата "пазар"-от чисто любопитство да попитам.
Близо до бюрото по труда на  Чернишевски, успоредно на линията строят храм. Странен ми се видя купола-син на звездички. Какъв храм е?

Мисля, че синьото е защитно фолио, най-отгоре се вижда, че купола е златен Simple Smile

Момичета, търся делва за алпинеум, проверих в Баумакс и няколко фирми за озеленяване, но няма такава, моля ако някой е виждал да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт