Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 096
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
А къде има магазини на H&M ?

# 361
  • Пловдив
В Мол Пловдив

# 362
Moмичета, днес Метро дали работи?

# 363
Moмичета, днес Метро дали работи?
Съмнява ме да не работи...

# 364

Имаше ги в дрогерията на Пешеходния мост преди 2-3 месеца. Цена не помня, май около 5-6лв. беше.

# 365
Момичета от къде мога да си купя гювечета..

# 366
  • Пловдив

Магазините за 1 лев,Метро,на сергиите на Бачковския манастир

# 367

Магазините за 1 лев,Метро,на сергиите на Бачковския манастир
Мерсии, незнаех че и в метро и левче има  Hug

# 368
В складовете на Брезовско шосе са най-евтини...  bouquet

# 369
Оптика с намаление на слънчеви очила?

# 370
Дано не се повтарям , има ли магазин ,освен Касида в който продават обувки на Primigi ?

# 371
Малко помощ от приятел  Wink - къде мога да намеря избор на дрешки и джаджи Angry Birds ?

# 372
Момичета, къде мога да поръчам хубави детски торти на сносни цени? Трябват ми две... Embarassed за рождения ни ден.

# 373
  • Пловдив
Момичета, къде мога да поръчам хубави детски торти на сносни цени? Трябват ми две... Embarassed за рождения ни ден.

Миналата година поръчвах две торти от Захарно петле. Много съм доволна, тортите бяха вкусни, всички ги харесваха, а и на вид бяха страхотни, даже гостите я определиха като бутикова торта  Laughing
Може да разгледаш снимки: http://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0 … ?sk=photos_albums
Аз останах и много доволна и от обслужването. Като отидох да поръчам и казах с кой искам да ни е тортата и веднага започна да ми показва и съветва. И двете торти бяха на два етажа, едната кръгла, другата квадратна, като втория етаж беше завъртян, много оригинално. Излезнаха ни 60 лв двете.

# 374
  • о`майна лунна нощ е
На малкото площадче преди да почне пешеходния мост /от страната на главната/ на ъгълчето /до другият детски магазин на русенската фирма "Стела" има детско магазинче Mum Mum. Ще го затварят и са направили големи намаления. Има клинчета по 6 лева, блузки, роклички /под и около 10 лв./, имат и доста неща на Name it и Girl 2 girl.

Общи условия

Активация на акаунт