Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 059
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Ааа, Айляк бутика..мнооо яко...миналия път готини книги и разни други джаджи си намерих там... На 19 пак.... Peace

# 436
девойки,има ли някъде в Пловдив място за пикник- с пейки,масички и др. ?
Благодаря   bouquet

# 437
  • Пловдив
За климатиците да се изкажа-нашия се развали зимата и купихме нов. Аз също се бях насочила към Дайкин, като най-добри, но след много проучвания и разговори с хора които разбират от климатици, те казаха, че сега на пазара са най-добри Фуджицо. Дайкина вече не били това което са били едно време. Произвеждали се в Чехия и вече не стрували. А Фуджицото са малко по евтини от тях, произвеждат се в Малайзия и са качествени.
Ние в крайна сметка купихме Фуджицо от Булклима. Там като цена+монтаж излизаше най-евтино, а и те май са представители на Фуджицо за Плождив/за това не съм напълно сигурна/.

# 438
  • Пловдив
Мечкони,аз също препоръчвам Дайкин и Панасоник.Имаме по едни такъв,зимата не ги спираме и сме много доволни от консумацията на ел енергия.

# 439
  • Пловдив
девойки,има ли някъде в Пловдив място за пикник- с пейки,масички и др. ?
Благодаря   bouquet
В Лаута. Даже има барбекю  Wink

# 440
Още една препоръка за климатици "Дайкин". Също така ти препоръчвам от "Атаро клима" да ти ги монтират.  Peace

# 441
  • Пловдив
Давам глас за Фуджицу-6 години е перфектен-като работа,и като цена.Не че са лоши и Дайкините. Peace

# 442
  • София
Привет,
Идната седмица мисля да дойда за Принтком.

Засега се сещам само за Каменица, относно стаж/работа.
Освен този завод - къде другаде мога да си пробвам късмета, като инженер-химик (Органични химични технологии, без опит)? В Уикипедия излизат доста, но в кои условията са добри?!
(Сокотаб,  Филкаб, КЦМ, ЕАЗ, Агрия, производителят на опаковки Дунапак Родина; Краси, захарен комбинат Кристал, консервен комбинат Филикон, пивоварна Каменица, Винпром Пещера );

Кои печатница са най-добрите?

Знам, че преди няколко години са направили център с лаборатории за качествен контрол около Пловдив някъде, но не знам как се казва точно?!

# 443
  • Пловдив
Ако е само за стаж и без намерение да оставаш там, захарният комбинат може и да става. Иначе - не. Имат много проблеми и аз лично не го препоръчвам. Близък човек мина оттам преди 2-3 години, но не в производството. Заплащането се бавеше с няколко месеца, част пускаха в картите, другото на ръка. В  един момент ги направиха на 4 часа, а работеха пълен работен ден - 8 часа.

# 444
Давам глас за Фуджицу-6 години е перфектен-като работа,и като цена.Не че са лоши и Дайкините. Peace
Дайкините са по-икономични. Иначе Фуджицуто отдавна се правят в Китай. Една от причините, поради които се отказах от тях, и от Булклима.

# 445
  • Пловдив
В къщи сме с Мицубиши и Фуджицу. Съседите при майка ми са с два Дайкин. Е няма такъв шум.  ooooh! Много, ама много шумно външно тяло. Да беше само единият, да кажеш че е случайно, ама и двата бръмчат яко.  Crossing Arms  Монтирани са преди около 5 години и от самото начало са така, не е да кажеш че са амортизирани.

# 446
В къщи сме с Мицубиши и Фуджицу. Съседите при майка ми са с два Дайкин. Е няма такъв шум.  ooooh! Много, ама много шумно външно тяло. Да беше само единият, да кажеш че е случайно, ама и двата бръмчат яко.  Crossing Arms  Монтирани са преди около 5 години и от самото начало са така, не е да кажеш че са амортизирани.
Това може да е от модела. Нашите са безшумни. Абе айде стига с тия климатици - има специализирани теми из форума. Който го интересува да ходи да си чете там. Тука идеята беше да се препоръча фирма за монтаж - марките и моделите са в друг подфорум.

# 447
  • Пловдив
При мен и двата случая ми ги монтира фирмата която ми казаха от магазина, за да им е валидна гаранцията. Купувани са от магазин "Деком". И понеже хич не бях доволна от профилактиката, след гаранционния период, ги смених. Не знам дали може да си купиш климатик и да извикаш който искаш да ти го монтира. Няма ли договори между фирмите и магазините, все пак ако стане нещо, не знам кой покрива ремонта. Едва ли е фирмата монтирала климатика.  Thinking

# 448
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам от къде мога да си купя зехтин 5 л. в метална тенекия внесен от Турция или Гърция? Бях си купила такава от Одрин и съм много доволна, но да ходим пак до там за един зехтин не си струва. Предполагам че внасят и продават и тук такъв но не съм виждала  newsm78

# 449
  • Пловдив
Момичета търся лампа за комари. Дори не знам как точно да я нарека. Да привлича комарите и да не хапят, имаше преди, но сега в началото на сезона не мога да видя, нито се сещам къде мога да открия.

Общи условия

Активация на акаунт