Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 237
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли координати (или поне име) на хомеопат - педиатър, или хомеопат, който би се занимавал с лекуване на деца?

Писах ти на лични

# 151
  • в сърцата на децата <3
Благодаря, а мога ли да запиша малката при нея - т.е. да ѝ води детската консултация и всичко?
П.П. Не мога да ти върна въпроса на лични, може би кутията ти е пълна  Peace

# 152
  • Пловдив
Благодаря, а мога ли да запиша малката при нея - т.е. да ѝ води детската консултация и всичко?
П.П. Не мога да ти върна въпроса на лични, може би кутията ти е пълна  Peace

Ами тя не работи със здравна каса - лекар е и е хомеопат, но само на частно

# 153
  • в сърцата на децата <3
А каква е цената за преглед? На лични по-добре тази информация   bouquet

# 154
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли координати (или поне име) на хомеопат - педиатър, или хомеопат, който би се занимавал с лекуване на деца?

Писах ти на лични

Е що на лични...нека да се знае Peace

Аз подозирам Юрукова...

# 155
  • в сърцата на децата <3
Не, за нея вече четох достатъчно негативни коментари. Ти да не би да си доволна, че то нали разни хора...

# 156
  • Пловдив
Не, за нея вече четох достатъчно негативни коментари. Ти да не би да си доволна, че то нали разни хора...

Доволна-в никакъв случай Naughty Негативно настроена съм ...и аз!

Само да ти кажа,че няма лекър-педиатър,че е хомеопат...Поне тук в П.в не съм чула.А и да има,то не е класически хомеопат,а от типа на Юрукова.

# 157
Някой да може да ми каже пунктове за технически преглед на автомобил в близост до Кичука? Как вървят цените и има ли някакви специални изисквания? Благодаря!

Няколко години подред минавах преглед на Менделеев, до Армеец, цената беше 35-40 лв., искаха ми ГО и платен данък.

Няколко години поред минавах преглед на "Карловско шосе" за 25лева. Ако те интересува пиши за да ти обясня точно къде е.
Иначе в края на миналата година също ходих до Армеец, на Менделеев като цената бе 42лв, но колата ми беше доста проблемна и другаде нямаше как да мина. Иначе там гледах, че на другите им взимат по 35лв.

# 158
Хубави неща мога да споделя за Лазаринка ( съжалявам,че не се сещам фамилията й),познавам я като човек и наистина работи с любов.А моят хомеопат се изказва доста ласкаво за нея. Не е лекар.

# 159
Някой да знае за козметичен салон, където правят грим и работи в неделя сутринта?

# 160
Електронно пиано ( втора употреба) къде да потърся. Знам един магазин на Иван Вазов ,другаде?

# 161
Имам проблем! Не мога да открия безглутенов  хляб. Някой от вас да знае  къде  мога да намеря в Пловдив?

# 162
  • Пловдив
Имам около 10ина на брой списания на National Geographic от преди 1-2 години. Не искам да ги хвърлям, но нямам и къде да ги съхранявам. Идея дали биха били от полза на някой- училищна библиотека или нещо подобно...?

п.с. и аз се интересувам от хомеопата. Ако може освен на лични да споделите и тук.

# 163
Имам около 10ина на брой списания на National Geographic от преди 1-2 години. Не искам да ги хвърлям, но нямам и къде да ги съхранявам. Идея дали биха били от полза на някой- училищна библиотека или нещо подобно...?

Ще ти се зарадват във всяка библиотека,или на ДБМ  -те ще ги занесат на някое място с деца/младежи,които нямат възможност да си купят.

Имам проблем! Не мога да открия безглутенов  хляб. Някой от вас да знае  къде  мога да намеря в Пловдив?
Една позната в Сф имаше трудности с безглутеновата диета и си правеше царевичен хляб за детето.

# 164
  • Пловдив

Безплатен пазар "Айляк бутик"

Общи условия

Активация на акаунт