Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 061
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,
кажете къде правят що годе оригинални шевове на дънки? Искам да отрежем 2-3 чифта дълги дънки на къси и да се направят хубави подгъви , така че да не си личи, че са рязани. Може би има шивачка с по-специална машина...
Там, където аз давам дънки за подгъв ми запазват оригиналния такъв. Като ги отрежат, пришиват оригиналния подгъв на дънките и не личи. Иначе няма как да стане, защото плата на оригиналния подгъв също е изтъркан като останалата част на дънките. Иначе, ако просто се отрежат и подгънат не става добре и си личи, че са рязани.  Предполагам във всяко едно ателие могат да ти ги направят.

# 136
Благодаря момичета за отговорите. Мъжо ходи до магазина на Герджика и взе необходимия размер.

# 137
  • Пловдив
Някой да може да ми каже пунктове за технически преглед на автомобил в близост до Кичука? Как вървят цените и има ли някакви специални изисквания? Благодаря!

# 138
  • Пловдив
Миналата година минах преглед в пункта, който е на бул. Южен. Не мога да дам точен адрес, но се намира като тръгнеш от Коматевския възел по Южен след комплекса Южен полъх от дясната страна малко по-навътре от пътя. Цената беше 40 лв, предполагам и сега ще е толкова.

# 139
А стъклен амбалаж някъде изкупува ли се?

# 140
  • Пловдив
Къде продават хамаци? Искам да купя за подарък..

А къде мога да запиша синчето /3клас/ да ходи на уроци по барабани?

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 17:34 от *Бенджи*

# 141
Къде продават хамаци? Искам да купя за подарък..

А къде мога да запиша синчето /3клас/ да ходи на уроци по барабани?
В Бриколажа до Билата гледах вчера...в шарени десени ,ако не се лъжа около 20 лева бе цената...в  посока градинската част Thinking

За барабани много добри отзиви чувам за учител подвизаващ се  на бул.,,Руски'' в бившия психо диспансер-племенНника ми ходи там вече 5 години .Ако искаш за координати мога да попитам...и което е хубаво спомага за формирането на рок групи

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 19:05 от ОнаЯ Мара

# 142
  • Пловдив
ОнаЯ Мара,   bouquet
Да, ако не те затруднява, да питаш за координати...

# 143
  • Пловдив
В Кауфланд и Карфур връщаме бирените бутилки. За друг ачбалаж не ми се е налагало  Rolling Eyes

# 144
  • София
Някой да може да ми каже пунктове за технически преглед на автомобил в близост до Кичука? Как вървят цените и има ли някакви специални изисквания? Благодаря!

Няколко години подред минавах преглед на Менделеев, до Армеец, цената беше 35-40 лв., искаха ми ГО и платен данък.

# 145
 Hug slan4ize, ббб, Пепи голямо благодаря за магазина на капчица bouquet

# 146
Срещу ДГ Незабравка ( зад четв. пазара) има пункт. И някъде около св. Петка съм чувала.

# 147
Срещу ДГ Незабравка ( зад четв. пазара) има пункт. И някъде около св. Петка съм чувала.

Благодаря!

# 148
  • Пловдив
  В Кършияка , почти на ъгъла на ул. Средец и ул. Оборище също изкупуват стъклен амбалаж.

# 149
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, някой има ли координати (или поне име) на хомеопат - педиатър, или хомеопат, който би се занимавал с лекуване на деца?

Общи условия

Активация на акаунт