Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 051
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
къде има обувки на Капчица или техен фирмен магазин на дребно?

# 121
  • Пловдив

Доколкото си спомням на Иван Вазов. Отдавна обаче не съм обикаляла и не знам дали още съществува.

# 122
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже къде в Пловдив мога да намеря чистачки за прозорци от тези които чистят колите на бензиностанциите. Не знам как се казват от едната страна е гума от другата гъба, обаче ми трябва да е с чупещо рамо, а такава не мога да намеря. Моля ако някой е виждал да сподели!

Аз си купих уред за почистване на прозорци от Метро. С перо и гъба от другата страна. С удължител и чупещо се рамо. Страшно удобно и напълно си заслужава, струваше към 50 лв.

Сайтът на Техномаркет не е актуален. В петък следобед колегата ми отиде за микровълнова, която пишеше, че е я има на България - да, ама не.

# 123
  • Пловдив
Момичета виждали ли сте някъде да се продава кукла на Педя човек, Дора, Ботичко и Диего. В ДГ имат Педя човек и почти всеки ден се водят преговори за него - направо ме побърква и ако знаете от къде мога да му го купя, ще ме спасите  Praynig  Simple Smile

# 124
  • Пловдив

Преди време приятелка я купи от складовете на Брезовско.Но кой склад точно не знам

# 125
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли къде могат да се намерят продуктите на Himalaya?
На пешеходния мост има една дрогерия и там ги продават, но по-скъпо. Иначе повечето им продукти ги има и в аптеките, които са в Кауфланд в Тракия и Кичука.

# 126
Здравейте, спешно ми трябват гумени тапи за патерици. Споделете ако знаете къде има санитарни магазини за медицински консумативи. Аз се сещам за един преди моста на Герджика. Някъде другаде  newsm78

# 127
Такъв магазин има от източната страна на Новотела  - на ъгъла на Ибър и Белград. Там със сигурност продават патерици  Peace дано ти свършат работа и за тапите

# 128

Доколкото си спомням на Иван Вазов. Отдавна обаче не съм обикаляла и не знам дали още съществува.

Там си е все още.

# 129
  • София
Такъв магазин има от източната страна на Новотела  - на ъгъла на Ибър и Белград. Там със сигурност продават патерици  Peace дано ти свършат работа и за тапите

Точно срещу Здравната каса има също такъв магазин.

# 130
Да знаете дали в магазините за левчета продават аксесоари   за рожденни дни -сещички,чаши,чинии,шапки,покривки с мотив - рожден ден.
 Ако знете и точно в кои магазини в Пловдив.
Ще съм ви благодарна Hug

# 131

Там си е все още.

ако ми кажете и къде е по-точно, цена няма да имате Hug

# 132
Да знаете дали в магазините за левчета продават аксесоари   за рожденни дни -сещички,чаши,чинии,шапки,покривки с мотив - рожден ден.
 Ако знете и точно в кои магазини в Пловдив.
Ще съм ви благодарна Hug

В Кауфланд има и то доста голям избор! Също така и в Джъмбо ако ти се ходи!

# 133

Там си е все още.

ако ми кажете и къде е по-точно, цена няма да имате Hug
Ако идваш от Първа градска ти се пада в дясно,в началото е,едно от първите магазинчета след търговията на сладкарските изделия.

# 134
  • Пловдив
Добро утро,
кажете къде правят що годе оригинални шевове на дънки? Искам да отрежем 2-3 чифта дълги дънки на къси и да се направят хубави подгъви , така че да не си личи, че са рязани. Може би има шивачка с по-специална машина...

Общи условия

Активация на акаунт