Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 041
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, някой знае ли къде могат да се намерят продуктите на Himalaya?

# 106
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли къде могат да се намерят продуктите на Himalaya?

В Лечител продават техни продукти или погледни тук.
http://www.himalaya.bg/

# 107
Да сте забелязали магазини, в които предлагат дълги летни поли?

# 108
  • Пловдив
Някой знае ли къде точно в Кичук Париж е разположен цирк Арлекино?

# 109
Някой може ли да ми каже къде в Пловдив мога да намеря чистачки за прозорци от тези които чистят колите на бензиностанциите. Не знам как се казват от едната страна е гума от другата гъба, обаче ми трябва да е с чупещо рамо, а такава не мога да намеря. Моля ако някой е виждал да сподели!

# 110
  • София
Момичета, моля да ми препоръчате добра кетъринг фирма в Пловдив.
За организиране на фирмено тържество.

Не ми се е налагало до момента да се занимавам с такова нещо и ще съм ви много благодарна ако помогнете   bouquet

Миналата събота бяхме на коктейл в 3 палата на панаира всички абсолвенти на ФИСН към ПУ, кетъринга беше организиран от Ленинград, поне чиниите по масите бяха техни, затова смятам, че храната беше от тях. Всичко беше супер направено, и сладки, и солени неща.

Понеже миналата година ми се наложи да търся в Бургас кетъринг фирма, се оказа, че добрите не смогват с поръчки, дори отказват заявки, просто не им стигат персонал и сили. Затова просто се уговорихме в един ресторант с управителя и готвача и приготвиха различни неща за определената бройка хора, като казахме разбира се и в какъв бюджет трябва да се вместим. Затова можеш да помислиш и нещо в тази посока, дори си мисля, че би излязло и по-евтино дори. Важно е да се съобрази и топлите неща да бъдат поднесени наистина такива, а не умрели от студ. Дано съм ти била полезна. Peace

# 111
Момичета, знаете ли къде има магазин на Дънски? В интернет намирам няколко адреса и незная кой е актуален.
Ще се радвам да споделите и мнения, ако сте го посещавали скоро.

# 112
Някой знае ли къде точно в Кичук Париж е разположен цирк Арлекино?

Срещу Мафиозо

# 113
Да попитам и тук, понеже си е за Пловдив.
От друг град съм и мислим утре да идем до Техномаркет да се възползваме от промоцията.
Някой ако е ходил днес да каже как е било, имало ли е наличности, хора....?
Заслужава ли си да се разхождаме?  Peace

# 114
Днес видях дълги поли в един магазин на пешеходния мост,но не мога да ти кажа кой точно Embarassed

# 115
Момичета, знаете ли къде има магазин на Дънски? В интернет намирам няколко адреса и незная кой е актуален.
Ще се радвам да споделите и мнения, ако сте го посещавали скоро.
халите( малката главна),първи етаж,в дъното

... да идем до Техномаркет да се възползваме от промоцията....

Би ли споделила подробности   bouquet
РЕД.Видях в сайта им.

# 116
Днес видях дълги поли в един магазин на пешеходния мост,но не мога да ти кажа кой точно Embarassed

Благодаря, и аз ги видях, само през моста минах  Crazy

# 117
В Техномаркет е някакъв ужас просто и дори да се докопаш почти всичко,което търсиш излиза,че е изчерпано.
И все пак зависи,кой какво търси все пак.

# 118
В Техномаркет е някакъв ужас просто и дори да се докопаш почти всичко,което търсиш излиза,че е изчерпано.
И все пак зависи,кой какво търси все пак.

bouquet Благодаря, замислям се вече.....

# 119
Вчера в Техномаркет до езиковата гимназия беше ужас, а днес в този до Метро ми се стори съвсем нормално, но все пак само минавахме от там.
За наличности може да проверите в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт