Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 032
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Солариум от който сте доволни?  newsm78

Не казваш за кой квартал, но аз преди живеех на центъра и бях изключително доволна от солариума до кафето Авеню. Много чисто, с хубави солариуми и на прилични цени.

Центъра, Смирненски, все ми е удобно.  Peace Мерси.

# 91
  • Пловдив
Момичета, питането ми е странна, но факт.........
Къде се намира кожния диспансер, пращат ме за някакви изследвания,а аз не попитах къде да отида. Мъжът ми твърди, че кожният е на главната, някъде отгоре към тепето, аз имам спомен, че като бременна са ме пращали в Кичука, кое е вярно? На картата излиза ул. Даме Груев, но ако има нещо по-наблиза, около центъра ми е по-удобно.

Благодаря  и хубав ден на всички...............

# 92
  • Пловдив
Момичета, питането ми е странна, но факт.........
Къде се намира кожния диспансер, пращат ме за някакви изследвания,а аз не попитах къде да отида. Мъжът ми твърди, че кожният е на главната, някъде отгоре към тепето, аз имам спомен, че като бременна са ме пращали в Кичука, кое е вярно? На картата излиза ул. Даме Груев, но ако има нещо по-наблиза, около центъра ми е по-удобно.

Благодаря  и хубав ден на всички...............

Точно на Даме Груев в Кичука е. Не е чак толкова далеч от центъра.

# 93
  • Пловдив
 _Пепи_,   bouquet

# 94
Момичета, знаете ли каква такса се плаща на ден при отсъствие в детската градина, при положение, че нямаш болничен?

# 95
  • о`майна лунна нощ е
Половината на среднодневната такса, която е около 2,40 на ден /променлива е, защото зависи от броя работни дни в месеца - 50: на ... бр. работни дни : на 2/

# 96
Половината на среднодневната такса, която е около 2,40 на ден /променлива е, защото зависи от броя работни дни в месеца - 50: на ... бр. работни дни : на 2/
Благодарности!   bouquet

# 97
Здравейте, някой знае ли дали магазинчето за пюрета на ул. Карловска 18 работи и в събота?

# 98
  • Пловдив
Момичета, моля да ми препоръчате добра кетъринг фирма в Пловдив.
За организиране на фирмено тържество.

Не ми се е налагало до момента да се занимавам с такова нещо и ще съм ви много благодарна ако помогнете   bouquet

# 99
А на мен ми трябват 30 петифури. Откъде да ги поръчам?

# 100
  • Пловдив
Благодарско за новата тема!

Тук съм виждала.
http://tortimoncherri.com/

# 101
Ваничка, благодаря.

# 102
В Бътерфлай има много видове дребни сладки.

# 103

Типични петифури предлагат в Долче Мела- стандартните им видове пасти, но в малък размер. Цената беше около 45-50 ст/бр.

# 104
Благодаря, момичета, ще ги посетя и тези сладкарници.

Общи условия

Активация на акаунт