Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • о`майна лунна нощ е
На матраци Нани в Пловдив може да се натъркаляш на воля в Зона /бившата Мебелна къща в кв. "Тракия" до Ритейл парка - изходът за Асеновград.

Има ги и в матраци центъра на Дизма - бул. "6-ти септември" паважната му част, много близо до Вис виталис.

До колкото знам Зоната са производителите на Нани, така че предполагам там и цените ще са най-ниски и ще могат да те консултират за индивидуалния размер, който искаш. 144 см. е странна ширина /ПП - и ние сме точно с такава и те разбирам напълно, че готов матрак няма да видиш в този размер по магазините, въпреки че е стандарт .... уж/

# 196
ТуиГ, благодаря Hug

# 197
  • Пловдив
Момичета,къжете някое приятно и сносно ресторантче,но да става и за деца...т.е. да има хубава площадка Rolling Eyes

# 198
mystic, квартал?
Каква кухня търсите, за повод ли?

# 199
Момичета,къжете някое приятно и сносно ресторантче,но да става и за деца...т.е. да има хубава площадка Rolling Eyes

Гладиатори?

# 200
  • Пловдив
Здравейте! Бях питала за мнения за ресторант "Българската къща" в Стария град, но не получих отговори. Сега искам да питам и за "Потомци" и "Улпия". Интересува ме, дали е хубава храната и дали става за обедно тържество? Освен това ще съм благодарна за всякакви мнения и препоръки за ресторант в Стария град, който да има градина и да отговаря на горните критерии. Благодаря!   bouquet

# 201
Някъде в Кючука годишни технически прегледи правят ли? На сносна цена?

Аз ходя в Формула/на бул.Южен/,40лв.е прегледа.

# 202
  • Пловдив
mystic, квартал?
Каква кухня търсите, за повод ли?

Ами за кухнята нямам претенции...Искам да имам вариант напр. за детски рожден ден или като излезем с приятели Grinning Ние сме в Тракия,но мога и да сменя местоположението Wink Сега се сетих за бившето Тони 2000 до РУМ Тракия.

# 203
  • в сърцата на децата <3

Гладиатори?
Peace
За Сентрал Парк съм чувала само добри отзиви, но лично аз все още не мога да оценя по достойнство детския кът. Иначе храната е добре, цените - също.

# 204
Някъде в Кючука годишни технически прегледи правят ли? На сносна цена?

Аз ходя в Формула/на бул.Южен/,40лв.е прегледа.

Мерси, вчера мина съпруга ми там.

# 205
  • Пловдив
Ами за кухнята нямам претенции...Искам да имам вариант напр. за детски рожден ден или като излезем с приятели Grinning Ние сме в Тракия,но мога и да сменя местоположението Wink Сега се сетих за бившето Тони 2000 до РУМ Тракия.

Не знам кое е бившето Тони, но и в двете Тони-та има детски площадки. Порциите са хубави и е евтино.
http://plovdiv.zavedenia.com/1219/%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE … 0%B4%D0%B8%D0%B2/
http://plovdiv.zavedenia.com/913/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD% … 0%B0%D1%82%D0%B0/

# 206
  • Пловдив
mystic woman, ако повечето дечица са от Тракия, по-удобно за всички ви ще е да е някъде там... Peace

# 207
  • Пловдив
mystic woman, ако повечето дечица са от Тракия, по-удобно за всички ви ще е да е някъде там... Peace

Да,така е... Peace

ninand,благодаря!Имам време да ида пробно и да проверя как е Grinning

# 208
  • Пловдив
Доколкото си спомням беше коментирано, че в събота има някакво намаление в магазина на МАКСКОМ на Голямоконарско. Има ли такова нещо или е било инцидентно?

# 209
Здравейте,
от скоро сме в Пловдив с дъщеря ми (почти на 4 год.) и искам да ви попитам, къде мога да я водя на
танци (балет, спортни танци, каквото и да е), по възможност в Каришияка (района на Веселото Село, панаира..)
Може и някакъв спорт, който да има зала в района.

Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт