Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 043
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за отговорите за черните цвички  Hug

Дайхман ( в МОЛ Пловдив)- 17,90 лв  Shocked
КиК ( пак там) 11,90 лв.  И на двете места кожени

Пен силует -5,40 лв. - изкуственяци,като за веднъж стават.

Рапорт даден!

Каски за велосипедисти какви и от къде?Детски и не скъпи  Simple Smile  Благодаря  Hug

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 22:05 от Трапезица

# 541
  • Пловдив
Каски за велосипедисти какви и от къде?Детски и не скъпи  Simple Smile  Благодаря  Hug

Миналото лято купих от Бейби Ленд за 5 и нещо 6 лв. Имаше и скъпи-над 20 лв.
Скоро гледах в Sport Direсt имаше по 2-3 паунда. Бяха хубави с принцеси, макуин...Ако искаш погледни и там.

# 542
Благодаря,но вероятно ще трябва да се пробва,нямам представа. Ще погледна и по сайтовете  Hug

# 543
Трябва ми огледало за коридор - кажете отзиви за магазини, моля.

# 544
Ще си сменяме вратите скоро.
Къде в Пловдив мога да отида да разгледам интериорни врати, но не скъпи?
Някой ако си е сменял скоро или живее до някой добър магазин или склад, моля да сподели  Peace

В "Майстор" на Карловско има много избор и добри цени...поне според мен.Има и вариант на лизинг.

Освен м-н Дали и копирния център на спирката с/у Тримонциум къде другаде се продават материали за художници? Имаше магазинче в подлеза на понеделник пазара,но мисля че отдавна го няма  Rolling Eyes

# 545
  • в сърцата на децата <3
Муки, на подлеза на Понеделник пазара има едно магазинче, в което продават рисувано стъкло, ако е този - има го още. Иначе има един магазин в Капана, не знам как се казва, ако не е този "Дали" ще ти пиша как да го намериш. Магазинче има и на кръстовището на Мария Луиза и Петко Д. Петков (не съм влизала, но съм виждала да излизат хорица с разни бои от там) - точно между магазина за пердета и кафето се пада.

# 546
Освен м-н Дали и копирния център на спирката с/у Тримонциум къде другаде се продават материали за художници? Имаше магазинче в подлеза на понеделник пазара,но мисля че отдавна го няма  Rolling Eyes

Зад сградата на "Радиото и Телевизията" . Вероятно и тук: http://www.maestropan.net/kontakti.html

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 11:34 от Greene

# 547
♥snow_angel♥ ,сетих се за този в капана.Зад халите се пада  Hug А този другия ще го открия.
За рисуваното стъкло- не.Него го знам че си е там.Имаше един в другия край,откъм ресторанта,точно първия магазин се пада,но го няма.

Greene, зад сградата  newsm78 Че то там къде да се мушне човек или има  Laughing

Благодаря и на двете  Hug  bouquet

# 548
Greene, зад сградата  newsm78 Че то там къде да се мушне човек или има  Laughing

Като тръгнеш по уличката, която е точно срещу пицария "верди" (на ъгъла има аптека) и излизаш на една книжарница, където продават разни неща за художници.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 12:01 от Greene

# 549
  • в сърцата на децата <3
♥snow_angel♥ ,сетих се за този в капана.Зад халите се пада  Hug А този другия ще го открия.
За рисуваното стъкло- не.Него го знам че си е там.Имаше един в другия край,откъм ресторанта,точно първия магазин се пада,но го няма.

Благодаря и на двете  Hug  bouquet
Сега една приятелка ми каза за още един магазин - в сградата на светофара на Гладстон и Руски - голямата сграда, в която едно време беше дискотека Палмите

# 550
Синдикалния дом?  newsm78

# 551
Ехаа....вие направо ме пренесохте в рая с толкова избор!!!  Hug Записвам си ги.Благодаря!

# 552
...
Освен м-н Дали и копирния център на спирката с/у Тримонциум къде другаде се продават материали за художници? ...

По Иван Вазов,тръгвайки от гарата,първата пресечка  вляво,съвсем в началото вляво е магазина. Бои ,платна и др. хоби материали.

# 553
  • Пловдив
Каски за велосипедисти какви и от къде?Детски и не скъпи  Simple Smile  Благодаря  Hug

Взехме от магазина на Чиполино на Брезовска.Цената беше добра,но точно колко не помня

# 554
  • Пловдив
Дайте ми идея за добре заредена аптека със слънцезащитни мазила,че съм решила да купувам за мен и детето.

Общи условия

Активация на акаунт