Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 932
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Венито ,къде на ресторант Стадиона?

от 6-ти септември от кръстовището тръгваш по Васил Априлов към гарата. Веднага в дясно има спирка, зад нея е една павилионна конструкция. Продават предимно гръцки.
В Лекси също има доста видове - освен "традиционните" има и щанд с паралелен внос -> в Кършиака Лексито, не знам за Смирненски има ли...

да, във всичките Лексита има, и в Триумф има, но повечето стока паралелен внос там не струва. Явно им набутват каквото не върви, защото каквото съм взела от тях все съм го подарявала после. Sick

# 631
Венито ,къде на ресторант Стадиона?

от 6-ти септември от кръстовището тръгваш по Васил Априлов към гарата. Веднага в дясно има спирка, зад нея е една павилионна конструкция. Продават предимно гръцки.
В Лекси също има доста видове - освен "традиционните" има и щанд с паралелен внос -> в Кършиака Лексито, не знам за Смирненски има ли...

да, във всичките Лексита има, и в Триумф има, но повечето стока паралелен внос там не струва. Явно им набутват каквото не върви, защото каквото съм взела от тях все съм го подарявала после. Sick
Аз пък съм доволна - взимам си бебешки Ариел и не се различава по нищо - нито по етикет, нито по качество - взимала съм и от Заимов, но са по-евтини в Лекси.
В Триумфа не стъпвам - това са ми анти-магазини  ooooh!

# 632
Какво означава паралелен внос  ooooh!

# 633
Какво означава паралелен внос  ooooh!
Ами има официален вносител например на Ариел, който се произвежда за българския пазар.
Има й малки фирми, които внасят от Гърция, Испания, Англия, Германия и др. продукти произведени за пазара там. Които са доста по-добри като качество, а много често и като цена Simple Smile

# 634
Предположих,но с това че има и в Лекси се спочудих малко.... да кажа тогава за още едно в Кършака- магазинче за домашни потреби е,но има и перилни препарати.Намира се на Иван Рилски с/у месарския.

Знам и за още едно място но не съм сигурна Изгрев ли беше или около поделенията на Полиграфията.Ще питам свекито и ще пиша.

# 635
  • о`майна лунна нощ е
За Изгрев и Полиграфията се ослушвам и аз.

# 636
Случайно да знаете дали тази година ще има някакви мероприятия по случай деня на детето  Laughing Laughing

# 637
  • plovdiv
За Изгрев и Полиграфията се ослушвам и аз.
Там най-много ме устройва ,ще чакам информация

# 638
  • Пловдив
Случайно да знаете дали тази година ще има някакви мероприятия по случай деня на детето  Laughing Laughing
По-назад в темата беше писано подробно за първи юни. Предполагам, че ще е обичайната лудница и суматоха на площада пред Пощата и в Градската градина  Laughing

# 639
# 640
  • Пловдив
Попаднах и на това за 1 юни

# 641
  • Пловдив
Къде има кинкалерия?Трябват ми ленти от плат.За предпочитане с удобно паркиране  Mr. Green

# 642
 за 1 юни разбрах, че нямало да има вход за басейна на ленинград / за децата/ newsm78

# 643
Къде има кинкалерия?Трябват ми ленти от плат.За предпочитане с удобно паркиране  Mr. Green

Сещам се за тази в началото на пеш.мост - непосредствено под началото му вляво, вървейки от главната към Новотела

# 644
На Иван Вазов- няколко са там.С/у Кукления театър /приблизително/ ,в капана,с/у паркинга под пешеходния мост,в една пресечка на малката главна точно срещу Адисата..... и още знаех но сега не се сещам.

За праховете: имало магазинче до циганския мол в Изгрев,а на свекито човека й ги носел където й е удобно  newsm78 Сега ще звъни и ще се разбираме утре да вземем нещо и ще го разпитам.

Общи условия

Активация на акаунт