Новите ни козметични похождения 42

• 69 311
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ледената кралица, ако имаш възможност, поискай тестер или си отсипи, отзивите са много добри наистина, но аз съм цялата в пъпки след два дни и половина с него. А така се надявах да се харесаме... Rolling Eyes

от мен днес:

https://www.google.bg/search?q=%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0 … tml%3B1600%3B1200

Дано не ми се скарат модераторите, но моят фдт, цвят Natural 50, замина в размените, може нещо да се разберем на лични.  Peace

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 14:27 от d_i_a_n_a

# 631
ФДТ 3 в 1 на Max Factor е перфектен и за мен.Мисля да се сдобия с още един, че моя привършва Simple Smile

Концентрата за свиване на порите на  Bioderma го имаше и с подарък измиващ гел за лице Peace

# 632
# 633
# 634
  • Пловдив
Ледената кралица, ако имаш възможност, поискай тестер или си отсипи, отзивите са много добри наистина, но аз съм цялата в пъпки след два дни и половина с него. А така се надявах да се харесаме... Rolling Eyes

от мен днес:

https://www.google.bg/search?q=%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0 … tml%3B1600%3B1200

Дано не ми се скарат модераторите, но моят фдт, цвят Natural 50, замина в размените, може нещо да се разберем на лични.  Peace
Aууу, това с пъпките е ужасно ooooh! - моята кожа е много чувствителна и сега вече силно ме разколеба. Макар че вчера пробвах цветовете, като ми пасна 060, и нямаше алергична реакция...ама колко да съм го поносила - има няма-15-20 мин, та както казваш май ще е най-добре да ми отсипят мостра и да го пробвам за по-дълго време Peace

Иначе честито ружче на Флормар - любимо ми е: евтин, но качествен продукт   4470

# 635
  • София
Благодаря ти!   bouquet Моята кожа и друг път реагирала така на неподходящи за нея фдт-ни, при теб може и да не се получи.  Peace

# 636
А кой крем на Биодерма ползваш? Извинете за спама Embarassed
Веси, и аз бих искала да знам за кремчето. Ти много го хвалиш, а аз имам като твойта кожа и мисля, че сега лятото ще е още по перфектно.
И аз се извинявам за спама Embarassed

Става дума точно за кремчето, което deadly_vesi е показала  Peace Аз го нанасям само на Т-зоната, защото там са ми по-широки порите и имам повече омазняване. Откакто го ползвам съм супер доволна  Peace Дано и лятото да е така.

От мен днес:

- на проба съм очарована  Flutter Супер интензивен цвят, лесно нанасяне и хубава контролирана линия  Peace Пробвах с четката съм линията, мисля че ще върши добра работа, макар аз да се оправям със скосена попринцип  Wink
- разкошен! купувам втора опаковка. Много мразя кремовете за ръце, защото след това си усещам кожата мазна каквито и да съм пробвала до сега. Този балсам попива бързо, като не оставя никакъв слой, а кожата става супер мека и гладка  Heart Eyes

И поредната поръчка от Darling Girl  Mr. Green
Скрит текст:

# 637
Купих го днес и вече съм влюбена Heart Eyes Simple Smile

15 Corail Intuitive

# 638
  • Пловдив
Купих го днес и вече съм влюбена Heart Eyes Simple Smile

15 Corail Intuitive

heydi ти имаше коко шайн  нали? Можеш ли да ги сравниш? Това доста по плътно ли е или не? Hug

# 639
Не, armira, съжалявам, нямам Коко Шайн Simple Smile densi има със сигурност, можеш нея да помолиш за съпоставка:) За ИСЛ мога да  кажа, че вече 3-ти час го нося и не се е изтрило. Много ми допада и гланцовият финиш. Peace Wink Препоръчвам ти го Simple Smile

# 640
  • Torino,IT
От мен

ББ крем на Too faced , цвят Cream Glow

No make up Make up Heart Eyes

armira, YSL червилата са доста по-трайни ot Коко Шайн и като пигментираност на цвета и като трайност,последните са по скоро балсами.
Аз имам обаче от старата версия Шанел Коко, казват че новите са по трайни, не знам Peace

# 641
# 642
# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт