KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 9

• 103 091
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Ама Ръза ако го убият за трети път наистина ще прекалят  ooooh!  Laughing Толкова пък да не случва на роли, горкия  Crossing Arms А ми харесва как играе, справя се много добре... Навсякъде ми е любим образ и в края на сезона... прас, убиват го  ooooh!

# 691
  • Пловдив
Момичета, има ли новини за ареста на Кенан?! Пуснали ли са го, има ли обвинения.... Whistling newsm78
Взех да го мисля 2-ри сезон...да не се провали нещо! Rolling Eyes

# 692
СтелиHug нищо конкретно оше не се знае.  Peace Някъде пише, че са освободени, другаде - все още не и не знам каква е истината. На повечето обвиненията са в употреба, май, но има един - Ерай Озбал (бащата на Емир в първи сезон на АФК), който си е направил конопена градина на терасата у тях. Mr. Green

http://www.sabah.com.tr/webtv/yasam/unlu-oyuncunun-bogaz-manzara … arlasi-1375787124

А тениската на Кен в тон с канабиса. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дано му се размине, че втори сезон на КД го чака. Wink

# 693
Добро утро. Hug Hug Hug

...не мисля, че всички доказателства срещу Назиф са косвени, напротив... При влизането на хората в стаята на Сюлейман, те завариха Назиф с окървавения нож в ръка, Сехра също свидетелства кой колко е бил вътре, в дневника е записано кой кога е влизал... Всички тия улики са си чисти доказателства. По-скоро всички улики, които Фериде и махир намериха за оправдание, са косвени, та затова тя не може да се опре на тях... Ама съм съгласна, че тя трябваше повече да се довери на Махир  Wink 

И аз съм на същото мнение. Peace

Мен Бахарчето ме кефи, но съм съгласна, че походката й дразни.  Mr. Green  Определено трябва да й сменят обувките за втория сезон. Joy Joy Joy

Хубав ден.    bouquet

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 07:34 от ·٠•Snejka•٠·

# 694
Снеже, мерси за кафето  Wink

За арестите - Зизка спомена в темата за Кузей - Гюней, че още не са ги пуснали, но това от снощи. Само са ги преместили някъде... Май работата е сериозна.

На мен ми е чудно по сигнал ли действат, как така на толкова известни наведнъж им правят проверка... май е се окаже вярно, че протестите, в които участваха, ще им излязат през носа  ooooh!

За нашия филм - щях да пиша вчера и за Неждет, ама да не се оливам в един пост  Whistling

На мен започна да ми дожалява за него... Усещам се, че искам да се обърне пътя му по някакъв начин, макар че е невъзможно, поне на този етап... Даже мисля, че и с Айтен няма какво да се получи... Дожаля ми като го видях как побесня в килията, беше като разярен лъв, затворен в клетка. Любовта му към Айтен е силна, спор няма... И как все пак е възможно човек да застреля хладнокръвно приятеля си, да обира, да се занимава с контрабанда и прочие и при все това да е толкова нежен, внимателен и грижовен към жената, която обича...  Thinking Необяснимо ми е това - хем да си твърд, суров, непоклатимо кръвожаден и от друга страна - да притежаваш качества, присъщи на любовта....

Интересно ми е как ще развият образа на Неждет, както и този на Орхан, защото, както вече споменах, вторият няма ясна позиция от първи сезон.
А за Бюлент дори няма да коментирам - то бива глупости, ама неговото граничи с крайната тъпотия  ooooh!

# 695
Хел, Hug май да, вземали са им медицински проби. Peace  На Кен са му носили обувки в ареста ми се струва? Mr. Green

Иначе нищо ново по случая, едно и също - какви им били паролите да си поискат дрога и т.н. Оттук разбирам, че издирват и Беррак Тюзюнатач, ако гугъл не ме подвежда, тя е в чужбина. Peace

http://gecce.com/magazin/haber/ve-polis-onu-ariyor

А, работата вече съвсем намирисва - прочетох от темата на Иийт..., че претърсвали къщата и на Ръза Коджаолу.  ooooh! Той бил в чужбина. Peace

Emrullah Erdinc ‏@emrullaherdinc 9 dk

Oyuncu Rıza Kocaoğlu'da uyuşturucu operasyonundan aranıyor polis oyuncunun evinde arama yaptı Kocaoglu yurtdışı dönüşü gözaltına alınacak

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 11:11 от ·٠•Snejka•٠·

# 696
И дрешките е сменил. Wink

Ама що го няма у микробусЯ? Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 12:01 от ·٠•Snejka•٠·

# 697
Снежи, явно е бил в друг микробус.
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/53232/0/1/gozaltina-alinan-unlule … e-sevkedildi.aspx

Тук се вижда, че излиза от микробус. Това си е класически "Лов на вещици".

# 698
Мда... преоблякъл се е изцяло нашия човек... Ама добре изглежда Wink И защо го карат отделно от другите...
Ама на клипчето много им весело на хората  Rolling Eyes , даже канят репортерите да се качат при тях, усмихват се постоянно  newsm78 Като им знам законите там какви са, не ги ли е поне малко страх?
А Кенан е супер сериозен, дума не обелва....

Роминка беше писала, че в дома на единия май открили канабис на отглеждане...  newsm78

# 699

Снежи, явно е бил в друг микробус.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/53232/0/1/gozaltina-alinan-unlule … e-sevkedildi.aspx

Тук се вижда, че излиза от микробус. Това си е класически "Лов на вещици".

Да, в другият е бил. Wink

Хелън,    Hug  мерси за поясненията.   bouquet

Водят ги в съда, явно скоро окончателно ще станат ясни обвиненията. Peace

Роминка беше писала, че в дома на единия май открили канабис на отглеждане...  newsm78

Мда, доста добра оранжерийка си е спретнал на терасата у тях.   Mr. Green Ако си гледала АФК, става въпрос за бащата на Емир от първия сезон. Wink При него нещата, предполагам, са доста по-сериозни. ooooh!

# 700
Мяркала съм го по Бтв актьора, физиономията си я спомням мъгляво....
Брех, каква тераса  Shocked #Crazy, тоя е си е баш дилър, едва ли всичко е за домашно ползване  ooooh!

# 701
Кен е свободен. Party

Emrullah Erdinc ‏@emrullaherdinc 4m
Kenan İmirzalıoglu savcılıktan serbest bırakıldı umarım bir daha böyle kötü gün geçirmez

Кенан Имирзалъолу е освободен, надяваме се да няма повече такива лоши дни. Party

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 16:01 от ·٠•Snejka•٠·

# 702
Здравейте,
и аз мисля, че полицейската акция и многото задържани е "лов на вещици". Жалко, че с цялата си слава, пари, обществена дейност и принос за имиджа на Турция, всички тези хора не са защитени от произвол. Каква беше целта да унижават публично най-известните лица на Турция? Дори при доказана вина, биха могли да им спестят някои неща, да не говорим за това, че всеки е невинен до доказване на противното. Трябваше да се отнасят с тях точно така, като към невинни.

За филма:
Хелън, намерили са го с нож в ръка - това не е доказателство. Колко криминалета сме гледали и чели, някой заварва убития, изплашен се навежда над него да помогне или да установи смъртта, или да извади ножа, и го заварват. Само по себе си това не е предтъпление. Обвинението трябва да докаже,   че не само си държал ножа, но и си го забил. Или куршума, и т. н. Думите на Сехра, която на всичко отгоре си промени показанията, също не са решаващи. Кой какво казал...........ако няма доказателства, потвърждения, са само думи.

Неждет и мен ме трогва в някои моменти. Държи на брат си, държи на Айтен. Ама и на приятелите, дето ги уби, държеше. Не знам възможно ли е хем да си убиец, хем да изпитваш нежни чувства. Ама поне ще се обърне срещу Тургут.  Grinning Харесва ми много Неждет, като изграждане на образ.

За мен Осман е по-реалният вариант за Сонгюл, но сърцето не пита...
Орхан има потенциал, надявам се, ще му дойде акъла, ама Бюлент какво ще го правят? каква ли съдба са му отредили по сценарий? Съпруг, баща, може би заслужава втори шанс, ама...Илкнур дали не заслужава и тя?  Simple Smile

# 703
Валя  Hug, той Бюлент нали вече получи втори шанс и... пак се о..ка  Rolling Eyes Мисля, че този път няма да му се прости, но знае ли човек какво ще измислят...

А за доказателствата - по онова време явно всичко е опирало на свидетелски показания и разпити. Технологията не е напреднала чак толкова, разчита се на доказателства тип "око да види, ръка да пипне"... Мисълта ми е, че и за по-малко са обесвали човек, а Назиф много отдавна щеше да е обесен ако Фериде не се беше влюбила в Махир/Салих и не го беше послушала много кратно Wink А също така и няма конкретно кой друг да се обвини за убийството, няма друг заподозрян, който пък и да има мотив  newsm78

# 704
Бюлент си загуби шансовете, след като онази шаврантия донесе потника му на Илкнур. Peace Аз пък друго не мога да разбера - тая на какво разчита, като забърсва мъже от бара? #Crazy

Wink Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт