KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 9

• 103 079
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Снежи  Hug, мерси за информацията около наркотиците. Направо съм изумена, каква акция спретнаха на хората, ей така, от нищото  Shocked ooooh!
После да не се учудваме ако наистина предпочетат да живеят на Запад  Crossing Arms

А думите може наистина да са на Кенан, но и да не са - звучат достоверно и истински. Предполагам какво е да се ровят в личния ти живот, всъщност знам какво е... Изобщо не е приятно  Stop
И понеже днес съм на вълна снимки, да сложа и тук няколко на нашите хора Wink

Красивата Бергюзар Wink

И Кенан Simple Smile

И любимата ми  Flutter

# 721
  • на брега на Дунав

Това го разпространяват като думи на Кенан из фейса, ама не знам дали е достоверно.  Peace

Те казват, че това е свобода. Казват, че прилагат правосъдието, а после пардон, "направихме грешка". Свободни сме, след като претършуваха живота ни, подслушваха телефонните ни разговори, личните ни неща... Мисля, че това не се нарича свобода, а ПЛЕН.

С любов: Кенан Имирзалъоулу

Здравейте! Hug
Снежи HugЕдва ли са думи на Кенан - надали ще посмее при създалата се ситуация Shocked
Но пък са много точно казани newsm10
Омаскариха хората, накараха ги като хлапаци да се оправдават защо и с кого разговаряли, на кого и какво поръчвали.
И всичко си беше за назидание - да си знаят, че макар и известни, за Ердоган няма недосегаеми.
И на всеки могат да се намерят кирливи ризи, а защо не и да им спретнат някое мероприятие.
След цялата изляла се помия и в/у Кенан и преди това по време на протестите с/у Халит и Берг, просто не знам как ще имат желание за работа, мотивираност да дадат най-доброто от себе си.
Надавам се да успеят да го направят - заради феновете си!

Ето ги - щастливи и усмихнати  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts

И не чак толкова Mr. Green

# 722
  • София
 Много съжалявам,че това се случи с толкова известни личности и най-вече тук с нашите герои.То бива публичност и престараване,ама наистина прекалиха... smile3512 no  #CrazyСамо си мисля,как ще намерят сили и куража да продължат напред...изложиха ги пред цял свят,а дали е основателно и вярно е друга тема.МНОГО ЖАЛКО ! Weary

# 723
Хел, страхотни снимки и на двамата.   bouquet  Берг е много красива и чаровна жена.  Heart Eyes  Пък Кен... smile3508

ios, и аз така си мисля, но наистина са точни. Peace

krisikit19kin, там е работата, че за някои явно не е било основателно.  Peace  Можеха да ги привикат на разпити, без да разиграват медийни циркове. ooooh!

Ама Кен първия ден, като много-много не знаеше какво става, физиономията му беше по-блага, обаче на другия ден, с поглед ще ги убие. Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 11:28 от ·٠•Snejka•٠·

# 724
  • София
 Кенан е обиден разбира се...а толкова много се раздава в работата си noТова си е чисто съсипване на кариерата му,представям си каква ще е реакцията на филмовата гилдия,на продуцентите му и т.н.Но най-тежко ще е на семейството му...и то точно кога на празника им. no 

# 725
Кенан е обиден разбира се...а толкова много се раздава в работата си noТова си е чисто съсипване на кариерата му,представям си каква ще е реакцията на филмовата гилдия,на продуцентите му и т.н.Но най-тежко ще е на семейството му...и то точно кога на празника им. no 

Ами то според мен то това е и целта - съсипване на кариерата му, на живота му... Наказание, един вид...  ooooh! макар че аз, като негов фен, няма да започна да го харесвам по-малко, заради подобни истории. Дори напротив, такива истории ме мотивират да го харесвам повече, защото всичко ми се струва съшито с бели конци. А аз не се имам за идиот  Crossing Arms

# 726
  • София

Ами то според мен то това е и целта - съсипване на кариерата му, на живота му... Наказание, един вид...  ooooh! макар че аз, като негов фен, няма да започна да го харесвам по-малко, заради подобни истории. Дори напротив, такива истории ме мотивират да го харесвам повече, защото всичко ми се струва съшито с бели конци. А аз не се имам за идиот  Crossing Arms
Това е голям скандал,но ще има последствия със сгурност

# 727
По време на ареста мобилният телефон на Кенан загрял от съобщения. Получил/прочел някакво писмо, което много го трогнало, ама не го схващам. Peace

Скрит текст:
Kenan İmirzalıoğlu gözaltına alındı, hayranları emniyetin telefonlarını kilitledi. Ünlü oyuncuya gözaltında tutulduğu iki gün boyunca mektup da yağdı. O mektuplardan biri, İmirzalıoğlu’nu çok duygulandırdı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü isimlerden Kenan İmirzalıoğlu’nu hayranları yalnız bırakmadı. Narkotik Şube’nin telefonlarını kilitleyen hayranları, polislere oyuncunun gerçekten gözaltında olup olmadığını sordu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Telefonların dışında İmirzalıoğlu’na çok sayıda mektup da geldi. Mektupları tek tek okuyan İmirzalıoğlu, S.S adlı hayranının “Seni gönlümün öyle güzel yerine oturtmuştum ki; şu başına gelen olayın aslı dahi olsa konduramıyorum, yakıştıramıyorum” satırları karşısında duygulandı ve polislere “Çok üzgünüm” dedi. Uyuşturucu kullandığı, uyuşturucu ve yer temin ettiği suçlamasıyla gözaltında iki gün geçiren oyuncu, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi ve buradaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Yakışmadı Karadayı'ma
Ben yıllardır tüm filmlerini severek izleyen ve sana ulaşmak için mektuplar yazıp yapım firmalarına yollayan sade bir vatandaşım. Her akşam “Deli Yürek” tekrarı izlerken dün sabah duyduğum haberle yıkıldım. Seni gönlümün öyle güzel yerine oturtmuştum ki; şu başına gelen olayın aslı dahi olsa konduramıyorum, yakıştıramıyorum. Nasıl kondurabilirim ki; sen ki, erkek, kadın, yaşlı, genç, çocuklar tarafından sevilen bir insansın. Biz seni magazin programlarında bile görmezken, diziden diziye ekrana kilitlenip bitmese de 10 dakika daha seyretsek, o kahve gözlere 10 dakika daha bakabilsek diye düşünürken... Seni emniyete götürülürken görmek çok acıttı içimi. Hem de böyle bir adli suçtan. Yakışmadı sana, yakışmadı ‘Karadayı’ma. Tez zamanda temize çıkarsın inşallah...
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/71984/2368/1/ke … u-09-agustos-2013

# 728
СнежиWink пише, че Кенан прочел едно по едно писмата на С.С, някаква фенка, мисля. Пишело " Теб сложих на най-ценното място/ или не толкова буквално ( Теб сложих в сърцето си). Случващото се в момента нещо не мога да понеса, не издържам да се отнасят така с теб..." След като прочел това писмо, пред полицаите казал "Толкова съжалявам..."

Малко по смисъл го преведох, защото преведено буквално не е толкова смислено. Но идеята , мисля, че се вижда Wink  Hug Иначе е толкова красиво, казано на турски... Simple Smile Буквалният превод на първата част е: " Толкова хубаво си седнал/заседнал в сърцето ми, това, което ти дойде до главата не го приемам/издържам...."  Wink

# 729
ХелHug благодаря.  bouquet

# 730
# 731
Тази снимка не бях я виждала.  Hug Много са хубави. Heart Eyes

# 732
Добро утро.  Hug Hug Hug

Хубав ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт