KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 9

• 103 085
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Helen, съгласна съм за Бюлент, ама като знам как детето го обича, пък и се чудя сценарият какво ще покаже. Иначе, ако оставят на мен, да съм го изгонила вече.

И за Назиф разбирам как ги навързват работите. Може така да са работили, макар че и през 70те е имало експертизи. Но като толкова акцентират на професионализма и морала на Фериде, нека го докаже! Защото ако не беше Махир, справедливата съдийка щеше вече да е обесила един невинен. Може и повече да са, ако си спомним как Махир успя да обърне първото поверено му дело. Въобще не говори добре за нея, че все е заблудена, Тургут под носа й, Назиф баба под бесилото. А тя  newsm78

Ама иначе си го харесвам сериала, интересен е, увлича. И повечето роли са добри. Сещам се и за онзи младеж, с когото се сприятели Назиф баба и когото обесиха. Не е централна роля, ама се запомня. Добре се справи актьорът, а и образът беше натоварен с много символика. Май това е турското законодателство, според авторите. Трагично!

# 706
Изявление на Ай Япъм за операцията и Кенан, но не мога да разбера какво искат да кажат, дори с гугъл.  newsm78 Някой, който разбира турски, моля да ни осветли. Praynig Praynig Praynig

http://www.medyatava.com/haber/ay-yapim-dan-narkotik-operasyonun … li-aciklama_94327

# 707
Изявление на Ай Япъм за операцията и Кенан, но не мога да разбера какво искат да кажат, дори с гугъл.  newsm78 Някой, който разбира турски, моля да ни осветли. Praynig Praynig Praynig

http://www.medyatava.com/haber/ay-yapim-dan-narkotik-operasyonun … li-aciklama_94327

Значи, не съм спец, но какво разбрах:

Ай Япъм, след операцията по задържането на заподозрени с дрога, даде изявление за Кенан Имирзалъолу (заради това, че излъчва сериал  с негово присъствие):
Кенан бил на 5 август в някакъв квартал в Анкара, при семейството си за байрама, където го арестували, т.е. полицаите дошли направо с доказателства и го екстрадирали в Истанбул. По същото време в Истанбул е направен оглед на още две къщи, със съдействието на адвокат. След изявление на Прокуратурата и снемане на показания Кенан е пуснат.

newsm78 Това разбрах само....

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 22:25 от *helen*

# 708
ХелHug благодаря.   bouquet

Тея пък, това ние вече го знаем. hahaha hahaha hahaha

# 709
Dajoan е пояснила в другата тема, че са обискирани и двете му коли, но нищо не са намерили.... А Зизка сподели, че преди два часа са казали, че никой още не е пуснат.....

# 710
  • Пловдив
*helen* , благодаря за превода и разясненията! Дано не пострада Кенан и рейтинга на сериала! Този арест не е никак добра реклама!
За сериала:
Бюлент- меко казано ме отврати, но мисля че сценаристите ще  продължат да развиват образа му...в по-добра или в по-лоша светлина .... newsm78
Орхан- ме дразни от първата си поява след като се върна от казармата! Имам чувството,че ще го пожертват във 2-ри сезон за някоя добра кауза след всичките изцепки,които направи.
Неждет - някак си не мога да му съчувствам и да му симпатизирам, въпреки загрижеността и любовта му към Айтен! Дано предаде Тургут, така ще е най-справедливо - Тургут да бъде предаден от марионетката си и най-големия му помагач в злините!

# 711
Хел, Стелиbouquet  bouquet

Не знам, навсякъде по интернет сайтовете пише, че са освободени общо 9 души, сред които Кенан, Йозге Йозпиринчи, Енгин Алтан Дюзайтан, Ерсин Коркут и Нехир Ердоан.  Peace

# 712
Добро утро. Hug Hug Hug

Да се отърсим от двата неприятни дни и да си припомни сериалчето.  Heart Eyes Предполагам, че заради тези събития, стартът ще се отложи. ooooh!

Приятен ден.  bouquet

# 713
Добро утро  Hug

прочетох в др. тема, че има заповед за ареста и на Бергюзар по същата акция  #Crazy Някой чул ли е нещо? Статия?

# 714
Добро утро  Hug

прочетох в др. тема, че има заповед за ареста и на Бергюзар по същата акция  #Crazy Някой чул ли е нещо? Статия?

Не съм прочела за Бергюзар, а за Беррак Тюзюнатач, която наричат Бери!
Тя е в чужбина и имало заповед за задържането и при завръщането!

# 715
Добро утро  Hug

прочетох в др. тема, че има заповед за ареста и на Бергюзар по същата акция  #Crazy Някой чул ли е нещо? Статия?

Не съм прочела за Бергюзар, а за Беррак Тюзюнатач, която наричат Бери!
Тя е в чужбина и имало заповед за задържането и при завръщането!

А, може... Аз статията не съм я видяла, затова питах, не бях сигурна  Peace

# 716
  • София
 Weary smile3512 noЗа съжаление много неприятни събития се случват за турските артисти,повечето от тях познаваме...но всичко това ще повлияе негативно в бъдещата им работа,страхотен Шок за артистичната гилдия в Турция.И въпреки ,че повече от тях да са освободени ще им лепнат негативите...жалко.Дано не се случват още такива неприятни събития.

# 717
Последните новини по конопения случай - 48 са били заподозрените, привикани в полицията на 5 август, 21 са откарани в Съдебната палата. След разпитите вчера са освободени тези, за които вече знаем, барабар с наш Кен.  Wink Тази сутрин прокуратурата е освободила още 12 души, сред които Енгин Гюнайдън, Хакан Йълмаз, Сарп Апак, Мехмет Ердем и Гьокче Йозол, които обаче са осъдени на пробация, забрана да напускат страната (не разбрах за колко време) и глоба от 50 000 турски лири. В това число е и певецът Корай Джандемир. В ареста остават Ерай Озбал и още 15 души.  Peace

Тея са с пробацийката. Wink Mr. Green

http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa/

# 718
Кенан е казал, че е пушил трева преди време в чужбина, на някакви гръцки острови. Преди година е отказал и обикновените цигари. С Ерай Озбал се чували, но от него си поръчвал фъстъци, орехи и кайсии.  Mr. Green Действително в колата му открили две торби/торбички с орехи и фъстъци. Wink

http://www.ucankus.com/detay/109555/kenan-imirzalioglunun-savcil … oyledigi-ortaya-c

И от темата на Ийит за показанията на останалите. Wink

http://www.gecce.com/magazin/haber/unsu-oyuncularin-ifadeleri

Ерай е признал, че от 4-5 години употребява наркотици. Разсада на балкона му бил за лична употреба, но нито продава, нито дава на други. Енгин Гюнайдън е изпаднал в истерия. Казал "Тук ще умра". Сарп Апак и той признал, че от време на време употребява наркотици с приятели. Иначе казал "Нямам нужда да продавам наркотици." Мехмет Ердем: "Ако арестът ми продължи, няма да мога да си довърша работата по албума и ще остане наполовина направен. Хората, с които работя ще са потърпевши. Затова искам да ме освободите."  Laughing Иначе признава, че намереният в него хашиш си е негов.

Това го разпространяват като думи на Кенан из фейса, ама не знам дали е достоверно.  Peace

Те казват, че това е свобода. Казват, че прилагат правосъдието, а после пардон, "направихме грешка". Свободни сме, след като претършуваха живота ни, подслушваха телефонните ни разговори, личните ни неща... Мисля, че това не се нарича свобода, а ПЛЕН.

С любов: Кенан Имирзалъоулу

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 08:45 от ·٠•Snejka•٠·

# 719
Добро утро. Hug Hug Hug

Heart Eyes

Успешен ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт