KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 9

• 103 084
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, а не може ли Неждет да не стреля, та той разбра, че Осман е влюбен в сестрата на Махир?
Може би любовта към брат му ще го накара да спре.

# 16
Момичета, а не може ли Неждет да не стреля, та той разбра, че Осман е влюбен в сестрата на Махир?

Може,но знае какво може Тургут.....знае ли се....  newsm78  Истина е ,че любовта е сила ,но и Тургут си мисли ,че е влюбен..../той е обсебен....не човешки...а кръвожадно/

# 17
Добро утро. Hug Hug Hug

И аз смятам, че, ако Неждет не стреля, наказанието на Тургут ще е страшно и той го знае.  Peace Така че се съмнявам, че ще пощади Махир. Sad  Но може той да е човекът, който да каже на Тургут кой е Салих. Няма начин да не се стъписа, като разбере кой трябва да застреля. Thinking

Хубав ден.    bouquet

# 18
wavey
Karadayı - 27. Bölüm Resimleri / Feride ve Mahir  Heart Eyes

# 19
  • на брега на Дунав
Здравейте! Hug
Излязъл е официалният анонс на 27-ми епизод.
Превод bgfan Hug

Мехмед Саим и Тургут научават, че Салих не е от тайните служби и решават да го убият. Махир намира писмата на Нихан на неочаквано място. Прочита писмата заедно с Фериде. Отговорите, които се търсят за делото са в тези писма. Писмата на Нихан разтърсват Махир. Фериде става свитедел на тези много емоционални моменти и иска да научи неговите тайни. Неждет тръгва да изпълни поставената му задача да убие Салих. Обратното броене за Махир започва. Вече нищо няма да е същото.

Лили Hug

Това хич не ми се вярва да стане Peace Та той от желание да си отмъсти на Махир създаде всички тези проблеми на фамилия Кара Twisted Evil

# 20

Благодаря за озета Hug  bouquet
"...вече нищо няма да е същото..." Praynig

още снимки от 27 еп.

# 21
# 22
ios, Лили,   bouquet  bouquet

Номинации за четвъртия Телевизионен фестивал в Анталия 26-27 юни). Нашият сериал има осем номинации. Hug  Успех им желая. Praynig

En İyi Yeni Sezon Dram Dizisi Adayları (Най-добър драматичен сериал през новия сезон)

Benim İçin Üzülme (ATV)

Karadayı  (ATV)

Kayıp Şehir (KANAL D)

Merhamet (KANAL D)

Suskunlar (SHOW TV)

Dram Dizisi En İyi Erkek Oyuncu Adayları (Най-добър актьор в драма)

İlker Aksum-20 Dakika (STAR TV)

Erdal Beşikçioğlu-Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (STAR TV)

Erkan Petekkayа-Dila Hanım (STAR TV)

Kenan İmirzalıoğlu-Karadayı (ATV)

Halit Ergenç-Muhteşem Yüzyıl (STAR TV)

Dram Dizisi En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Adayları (Най-добра второстепенна мъжка роля в драма)

Fatih Artman-Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (STAR TV)

Ahmet Varlı-Benim İçin Üzülme (ATV)

Necip Memili-Dila Hanım (STAR TV)

Yurdaer Okur-Karadayı (ATV)

Mustafa Üstündağ-Merhamet ( KANAL D)

Dizisi En İyi Özgün Senaryo Adayları (Най-добър сценарий)

Onur Koçal, Selami Genli-Benim İçin Üzülme (ATV)

Necati Şahin-Böyle Bitmesin (TRT 1)

Sema Ergenekon, Eylem Canpolat-Karadayı (ATV)

Yıldırım Türker, Murat Uyurkulak-Kayıp Şehir (KANAL D)

Seray Şahiner, Meriç Özen,Yılmaz Şahin-Muhteşem Yüzyıl (STAR TV)

Kubilay Zerener, Selçuk Akman-Huzur Sokağı (ATV)

Dram Dizisi En İyi Yönetmen Adayları (Най-добра режисура)

Ali Bilgin-20 Dakika (STAR TV)

Serkan Birinci-Benim İçin Üzülme (ATV)

Uluç Bayraktar, Cem Karcı-Karadayı (ATV)

M. Çağatay Tosun-Merhamet (KANAL D)

Yağmur Taylan, Durul Taylan-Muhteşem Yüzyıl (STAR TV)

Dram Dizisi En İyi Müzik Adayları (Най-добра музика в сериал)

Cem Kısmet-Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (STAR TV)

Nail Yurtsever, Metin Kalaç-Benim İçin Üzülme (ATV)

Toygar Işıklı-Karadayı (ATV)

Aytekin Ataş, Soner Akalın-Muhteşem Yüzyıl (STAR TV)

Aytekin Ataş-Suskunlar (SHOW TV)

Dizi Film En İyi Görüntü Yönetmeni Adayları (Най-добър оператор)

Barış Işık-20 Dakika (STAR TV)

Erhan Makar-Benim İçin Üzlme (ATV)

Ömer Yılmaz-İşler Güçler (STAR TV)

Tolga Kutluay-Karadayı (ATV)

İlker Berke-Kayıp Şehir (KANAL D)

Dizi Film En İyi Sanat Yönetmeni Adayları (Най-добър художествен директор)

Selim Keleşoğlu-Harem (FOX TV)

Fırat Temel-Karadayı (ATV)

Esra Yıldız-Merhamet (KANAL D)

Nilüfer Ayşe Çamur-Muhteşem Yüzyıl (STAR TV)

Dilek Pınarcı Başak-Seksenler (TRT 1)

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 22:29 от ·٠•Snejka•٠·

# 23
Снежи, благодаря!
За най- добра женска роля няма ли номинации? Бергюзар къде да я търсим ?

# 24
Снежи, благодаря!
За най- добра женска роля няма ли номинации? Бергюзар къде да я търсим ?

Има, ама Берги не е номинирана. Sad

http://www.antalyatelevizyonodulleri.com/index.php?page=haber_detay&NID=43

# 25
Жалко!
сигурно ще се изпъчи пак Мерием заради " Великолепният век " - за кой ли път!

# 26
Жалко!
сигурно ще се изпъчи пак Мерием заради " Великолепният век " - за кой ли път!

Peace ooooh!

# 27
Момичета, в Аси.бг бяха пуснали откъс с руски суб. на разговора между Махир и Фериде, когато той я приютява в къщата на Костас. Тъй като нямам умения как да постна този откъс тук, а и не знам дали всички знаете руски, го преведох, защото много ме развълнува. Момичетата от другата тема говорят за неточности в руския превод, но все пак на превода от турски ще му се радваме скоро. В оранжевото преводът е на bgfan, защото явно в руския превод има пропуснати реплики.

М: Приготвих ти стаята, аз ще спя тук. Лелината нощница ти отива.
Ф: За първи път в живота си нямам къде да нощувам, Салих! Човекът, на когото най- много от всички се доверявах, ми каза, че ме изтрива от живота си. А аз ще мога ли да изтрия своето семейство?
М: Ти можеш да се откажеш от всички, дори от любимия, но никога не можеш да се откажеш от своето семейство, не можеш да ги забравиш. Мислиш си, че те повече не са ти нужни, че не ги обичаш вече, но минава време и спомените идват и те отвеждат в миналото, връщат те назад и ти разбираш, че никога не си изоставял семейството. Така че не можеш да изтриеш семейството от живота си. В един прекрасен ден ще се срещнеш с тях лице в лице и нищо не можеш да направиш… не можеш да изтриеш семейството от сърцето си.
Ф: Надявам се да си прав, Салих. На този свят имам само един баща /тук Махир си спомня момента със срещата с Нихан, която го нарича по име: „Махир”- б.м./
Ф:Салих! … Не ме ли чу?
М: Необходимо ли ти е нещо?

Ф: Никога не сме мълчали така дълго.
М: Извини ме. Искаш ли нещо от мен, което да направя? Мога да отида да купя нещо за ядене. Мога да донеса сърва за огъня, за да не загасне печката.
Ф: Не, не отивай… Не ме оставяй.Без теб ще остана сама, не отивай!
М: Фериде, веднъж брат ми ме попита: „Бате, какво е любовта?" Тогава не знаех, какво значи да обичаш, но отговорих, че любовта е най- прекрасното чувство на света. Това, което му казах, беше много малко в сравнение с това, което изпитва онзи, който обича. Сега, когато ти влезе в моя живот, всяка сутрин се събуждам щастлив, защото виждам тази прекрасна усмивка, защото ти съществуваш, защото ще те срещна вечерта. Когато съм с теб всичко наоколо е прекрасно, Фериде!
Ф: Много те обичам! Никога не ме оставяй!
М: Ти никога не ме оставяй, не се отвръща от мен, защото тогава за мен слънчевата светлина/слънцето/ ще угасне! Фериде…
Ф: Ти си единственото, което желая… Всичко останало няма значение.
Да става какво ще вече.

Махир: Фериде...
Фериде: Не ме ли обичаш?
Махир: Не го казвай дори. Боли ме, когато говориш така. Но не бива. Не и по този начин. Аз имам съвсем други мечти за нашето бъдеще. Когато дойде този ден, ако все още си с мен, ако все още съм в сърцето ти, ще изградя един прекрасен свят само за нас двамата. Лъжата и неприятностите няма да стъпват в него. Моля ти да ми дадеш малко време. Моля те! Ще го направиш ли?
Фериде: Добре.

М: Защо се смущаваш, защо отвръщаш очи? Фериде?

Фериде: Баба ми казваше, че и любовта като човека си има съдба. Съдбата на нашата любов е аз да действам и после да отстъпвам. От първата ни целувка е така. Страхувам се, че пред любовта ни има препятствия.

Махир: Фериде, остави приказките за съдбата ни тази вечер. Сега сме заедно. Дишаме един въздух. Усещам уханието ти. Няма по-щастлив мъж от мен в момента.
Боже! Нека това момиче да бъде мое и нейната съдба да бъде моя съдба!

На сутринта:
Ф: Добро утро!
М: Добро утро!
Ф: Искам яйца с домати.
М: Имам малко работа, трябва да изляза по- рано… Ще се видим в съда, става ли?

Ако някой може и да постне тук откъсите, ще бъде супер, че аз с техническата част съм скарана.

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 22:38 от Морски очи

# 28
Аз мога да постна целия превод на серията на английски!
Дали някой желае?

# 29
Аз мога да постна целия превод на серията на английски!
Дали някой желае?

Морски оченца, благодаря за усърдието!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт