Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 954
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Куциндрел
Йоан има ей такива обувки за лятото:
http://www.uniquebg.com/?go=_common&p=itemphoto&itemId=3523&type=big

Номерта им започват от 22-ри номер.
Има и едни харизани сандалки, но скоро ще му омалеят.

Смуси, след като на Миа й е толкова малко крачето и още не е проходила самостоятелно, защо не й купиш летни буйки? Хем ще намериш малък номер, хем ще са й най-удобни.

# 121
  • Нейде из лудите гори...
Гледах Ипанемата в Гранд мол - 32 лева  Thinking там номерата започваха от 19-ти.

Смуси, на Ая зимните обувки бяха 20-ти , но сега сандалите са 19ти и тъй като имат очертание на подметката,а тя влиза перфектно в очертаното считам , че още сме с 19ти номер  Peace Въпреки че оставам с впечатление, че много зависи от производителя в крайна сметка... Сандала ако е отворен също е хубаво да е идея по-голям, за да не се нараняват пръстчетата... още миналото лято като питах педиатъра за малки обувки, тя ми препоръча Оrchestra, може да провериш дали в София ги продават някъде  Peace

# 122
Гледах Ипанемата в Гранд мол - 32 лева  Thinking там номерата започваха от 19-ти.

Shocked е тия се оляха вече  #Cussing out
https://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes/b/213378031/ref=topnav_ … _1%26pageCode%3Dd
Тези по-добре тогава, ама като не може да се измери  Confused

# 123
Ceca, няма как да й купя летни буйки, защото тя все пак ходи за 1 ръка, а и освен това буйките винаги са супер широки на глезени и са огромни за нея. За момента съм взела на Оркестра едни пролетни и май с тях ще кара.
Анбибиан, имаме кецове на Зара, мерси за идеята. Но все пак нали за лятото се иска нещо по отворено и затова се оглеждам.

# 124
  • Варна
Ще се опитам да драсна докато спи, че така и така вардя фурната да не забравя манджата.  Mr. Green
На първо четене ще кажа, че ще съм много благодарна, ако някой ми осигури по-продължителен престой в Обзор.  Blush Беше толкова хубаво, прекрасно, различно. И с малки изключения детето беше послушно, ящно и поспаливо. Спомних си колко е хубаво да станеш в 8ч, при това събуждан само веднъж през нощта.  Heart Eyes Както и колко е хубаво да седнеш на маса с дружка на сладки приказка, да пийнеш едно мартини, да се възползваш от някой спа услуга. И така.
Днес обаче се върнах в реалността с дете, което не иска да се отлепи от мен дори за минута, иска да суче нон стоп, стана в 6.30ч(като веднага щом отвори очи вика "Ная", сиреч Ая..  Laughing ) и мрънка постоянно. И добре, че тук се появява обяснението за предстоящите ни нови зъби, че инак по-трудно бих го понесла.
Другото ново е, че днес пуснах документи и за ОДЗ. На края на месеца се разиграва тотото. В кварталното миналата година от 20 места приеха 19 деца с предимство, така че много не разчитам да ни огрее.
Относно сандалите съм поръчала едни кроксове, имаме такива от разпродажба мин.лято http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005D5YKNK/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 за 5 паунда. Заложих на 22.5 и са му перфектни, в момента си имат лек аванс. А сега търся нещо както каза Ани хем не много затворено, хем със затворени пръсти. Гледах такива в Дайхман на Елефант, но имаше номера само в розово. Бяха намалени, ако не греша на около 30лв.
Сега да кача две три снимки и да си нагледам яденето.

# 125
MiRa^ тези в Дайхман естествена кожа ли са?

Някаква жена в парка казала на майка ми, че трябвало да заведем Яна на ортопед. Била вече много голяма, а не стъпвала хубаво. Тя все пак проходи преди 2 месеца. По-принцип не се вслушвам в разни заблудени хора из парковете, обаче и преди време ми беше направило впечатление, че едното й ходило е малко криво, тогава четох доста по темата и в повечето статии се обесняваше, че това е нормално при непроходилите, защото ставите са меки и децата често сядат на краката си след лазене, но до 2 годишна възраст това се коригирало.
Сега тая ме притесни и се чудя да я водя ли на ортопед или да изчакам още месец-два  newsm78
За колко време след прохождане, децата стават по-стабилни?

# 126
Здравейте, момичета!

Много актуална тема сте подхванали- обувките на малчовците за лятото! И аз съ мв чуденка какво и от къде да купувам и направо свят ми се завива от цени Shocked Grinning Както казва ММ- на бебешките стоки има данък "бебе"
Мира- перфеткн осте  си изкарали, скоро пак така ти пожелавам Hug
Смуси- и вашата почивка е била готина, Трявна е много спокойно място. Видях снимки на Миа във фейса, стрхотен сукман има принцесата Grinning
Анбибиан- Кали проходи късно и по тази причина веднага тръгна стабилно, не вярвах, но е факт, че се пусна и тръгна стабилно от раз. Според мен нямаш повод за притеснение, но ако искаш питай вашата педи примерно ooooh! Относно това какво казват хората по улиците да ви разкажа случка от вчера: Разхождаме се с ММ, Кали и един приятел на ММ  пред НДК, духаше и аз съм пуснала  дъждобрана. Видя ни една жена, която изгелжддаше странно обле1ена и според мен не беше психически нормлна и започна да ми креши: ти ли си му майка на това дете, маааа, ще го удошиш, какво си го увила, я го съблечи и го отвии. ММ и се развика и тя с итръгна, аз и казах да си гледа работата. Та хора всякакви. Веднъж един колоездач миналаот лято, пак в центъра на София ми направи забележка, че детето е с къси чорапи, а не е босо Shocked Joy
Ние през почивните дн иси стояхме в София, мислим слдващата събота за една вечер да отидем на Говедарци. Съседат прави сватба и нищо, че ще е в ресторант, според нас, после купонът ще се пренесе у тях, пък къщите ни са долепени и ние искаме да използваме момента да си починем и да се разнообразим.
Звездичке - забравих да те питам като се видяхме, каква в ие палатката ooooh! Аз никога не съм спала на палатка и ми е голяма мечта. ММ ми е обещал да си купим, да видим кога ще стане това Wink Mr. Green ooooh!, та затова се интересувам.
Да се похвалим, че наааай-после на Кали и изби 13 зъбче, първото кучешко Grinning
Приятен ден на всички от нас Hug

# 127
Anbibian, водих преди месец Ая на ортопед за първи път, защото въпреки че ходи вече от половин година, крачетата й са леееееееко навътре... Човека ми каза, че това се получава защото малката сяда на краката си, свити в колене и ходилата под дупето... В тази поза се напряга определена група мускули, които завъртат крачетата навътре, за това от тогава като я видя , че стои така , завъртам крачетата напред. Но според специалиста, нито е притеснително, нито е за "лечение", просто напряга определена група мускули за сметка на други и така... не знам дали успях да обясня и дали изобщо бих ти помогнала, но реших да споделя  Peace

# 128
Марси, и аз нещо такова бях чела, точно което ти казваш  Thinking
Имам въпрос за градините, ако някой може да помогне  Praynig
Сега видях, че Яна е 4та в списъка с чакащите деца от граничната група.
Това означава ли, че ако 4ри деца не се запишат, ще я приемат на второ класиране или за второ класиране се дават нови номера за децата в граничната група  newsm78

# 129
  • Куциндрел
Анбибиан, ако нещо те притеснява заведи Яна на преглед. Но не слушай майките и бабите по градинките, те са едни разбирачи....
За всяко класиране се теглят номера в граничната група. Ще ти стискам палци. Praynig
Тони, а пък на мен все ми правят забележка, че Йоан е малко облечен, все ме карат да му слагам блузи и т.н. дрехи. Crazy

Разгледах снимките на Ая и Даниел. Големи любовчии са. Heart Eyes

# 130
Значи да гледам къде има най-много места за деца с 8.1 точки и там да пиша Яна първо желание, да не разчитам на сегашното номерче  newsm78

# 131
Anbibian- правилно ти е обясила Цеца и ти правилно си разбрала. Гледай къде има най-много свободни места, мисля че това ще се обяви на сайта за яслите и градините на 13 май, но ти провери в календара на сайта Peace Номерчето, което виждаш сега срещу името на Яна е номерчето от жребия в който е участвала за първо класиране и не е приета, за второ класиране то не важи и ще и се изтегли ново номерче, ако участва в жребий. И ние с Кали ви стискаме палци за успех на второто класиране Praynig Praynig Praynig То е на 18 май Peace

# 132
Благодаря за разясненията  Hug На 13ти май обявяват свободните места.

# 133
Вчера се сетих за Зизуу, Смуси те правят обувки по размера на крачето  Peace

# 134
  • Варна
MiRa^ тези в Дайхман естествена кожа ли са?

Днес пак ходих и специално обърнах внимание - да ест. кожа са. Но това е цената за единични бройки и номера. Намалени от 69 на 25лв и от 60 на 20лв.  Peace Едните цикламени, другите бежово и розово.  Wink

На оная от парка и тегли една..  Blush

Общи условия

Активация на акаунт