Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 949
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!  Бъдете здрави, щастливи и вярвайте в доброто около себе си!!
Кали си и грае с братовчед си в хола на баба им и аз се възползвам от момента да седна на компютъра. Много хубаво са се заиграли двамата, строят с един конструктор.
В петък водихме Кали наразходка на Бистрица, тооолкова и хареса среед природата, не искаше да си тръгва, като се прибрахме спа три часа, трябва по-често да я водим Peace Grinning Вчера пак използвахме хубавото време и излязохме около София, определено добре и се отразяват разходките навън, на обед и зяде две постни пълнени чушки и една филия хляб.
Не ми се коментира гафа с яслите и градините , който стана в петък, щях да откача направо докъто разберем, че е грешка на системата Mr. Green
Днес след обед мислим да се разходим из центъра, а на обед ще се съберем на двора всички да хапнем по случай празника.
Весел празник на всички мами и дечица от нас с Кали Hug Hug Hug

# 106
  • Нейде из лудите гори...
Христос Воскресе, момичета!

Бъдете здрави!

Дъждовни поздрави от Обзор, където решихме да изкараме празника с Мира и семейството й  Hug
Днес времето нещо ни се разсърди обаче и предиобеда го изкарахме по апартаментите, силно се надявам по-късно да ни се усмихне Слънчо...
Дребосите много се забавляват, сутринта се бориха с яйцата  easter А иначе са неразделни  Heart Eyes Чакат се пред вратите, търсят се ...  ние на шега ги гаджосахме, то май на сериозно се взеха  hahaha

Хубав празник , момичета , всичко НАЙ   bouquet

# 107
  • Sofia
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 14:49 от Hariela

# 108
  • Пловдив
Христос Воскресе,мили момичета  Hug Здраве и благодат в семействата ви и много много любов за всички   bouquet

# 109
Христос Воскресе!
Здраве и късмет на вас и семействата ви

# 110
  • Куциндрел
Христос Возкресе.
Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани. Heart Eyes

# 111
  • Куциндрел
Честит Гергьовден. Честит имен ден на всички, които носят това хубаво име. Hug Hug Hug

# 112
Честито възкресение Христово!
Честит имен ден на всички именници.  Hug

Аз влизам с въпрос за сандалките.
Купихте ли вече? Какви, от къде, колко пари?
Днес влязох в 2-3 магазина, единия беше на КиК, другите не ги знам какви бяха, все тесни за нашето пухкаво краче. Нямаше нито едни, които да й станат, освен едни бели, ама не искам бели сандали, тя е такъв тазманийски дявол, че само на бели ще ми станат.
В зара ми харесаха едни кафеви, но нямаше нашия номер да мерим и бяха с отворени пръсти, а аз искам хем да са по-изрязани, хем да са от кожа, хем да са със затворени пръсти.
Помня, че зимата като търсихме ботуши, точно за това купихме от Зизу, понеже крачето й не влизаше. С обувките на Кларкс извадих някакъв късмет, но сега се чудя какво да правя  Tired

# 113
Здравейте момичета
Честито Възкресение Христово!
Честит имен ден и на днешните именници!
Ние се позагубихме, но открихме сезона на палатките и покрай приготовленията не остана време кога да пиша. На Коколинчо естествено му хареса и се забавлява доста. Тези дни може да кача някоя и друга снимка, стига да се добера до компютъра.  Grinning
Хубав ден от нас!

# 114
  • Варна
Христос Воскресе! Живи и здрави всички мами, татковици и дечица!
Честит празник и на всички празнуващи днес! Да си носят името със здраве и гоордост!
Ние днес преди обед се завърнахме, но Даниел още не спира да търси Ая. То три дни голяма радост беше. Много се търсиха, караха, целуваха, биха и т.н.  Heart Eyes Тези дни ще взема да кача и аз някой снимка от ваканцията ни.  Wink Както и да пиша повече. 

# 115
Привет.
Ние вчера стигнахме до майка ми , по пътя беше много екстремно с тези наши съседи румънци.. но живи и здрави стигнахме... тук голяма радост, голямо нещо... Сега пие вода с лимон, "защото било полезно"  Joy

Звездичке, аз се каня на следващите почивни да открием палатките и търпение нямам вече да дойдат  Sunglasses Сигурна съм, че няма дете, което да не харесва къмпинга  Peace

Анбибиан, нашите сандали са от миналата година, майка ми като беше във Франция ми ги донесе, но ни станаха чак сега. Имат лепки за регулация отпред на крачето и на глезена, мисля че са удобни и на дребка. Такива са http://www.zappos.com/agatha-ruiz-de-la-prada-kids-132910-infant-toddler-white Цената им за мен е умопомръчаваща , но съм ги виждала в амазон с не малки намаления  Peace

Хубав ден ви желая

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 08:11 от Marsy Rose

# 116
Много са хубави сандалките на Агата, обаче наистина са много скъпи, а в момента няма намаления, ще трябва да търсим нещо от тук. Аз иначе й бях купила сандалки Уми, много хубави, лесно се обуват и не са й тесни, но са 20ти номер, а тя вече е 21. Добре, че има Продавалник, днес пътуват към новия собственик, а пък ние тук ще й търсим. Като гледам цените направо свят ми се завива, но какво да се прави  Tired Аз още не съм разгледала в Хуманик и Дайхман какво има, нито в обувната борса в нашия блок, ама си знам, че сигурно ще се оръся доста.
Иначе мислех да взема и едни сандалки на ипанема гумени, но може би по-към края на лятото като наближи да ходим на море Simple Smile
Яна най-после си тръска дупето на тази зебра, вече се чудех за какво й я купихме  Laughing и даже не сочи с пръсче. Преди се качваше и посочваше с пръст кой да иде да я тръска, сега сама подмята дупето нагоре-надолу  Grinning

# 117
Anbibian, и аз съм  харесала Ипанемата... и мисля като износим тези да купя такива  Peace
А за цените - думи нямам... не само на Агата-та ... то всичко що е за деца е скъпо... хем се носи малко, хем струва като за голям, че и повече  ooooh!

# 118
Здравейте и от нас Hug

Ние празниците бяхме в Трявна, успяхме да си починем. За сандалите Миа има едни леко по-отворени обувки на Оркестра и май с тях ще си кара лятото. При нас огромният проблем е номерът, носи 17ти номер и той дори й е голям, а трябва и доста да се стягат на глезена, защото е със слаби крачета. Тези на Ипанема от кой номер почват? Марс, Ая кой номер носи обувки?

# 119
Anbibian, и аз съм  харесала Ипанемата... и мисля като износим тези да купя такива  Peace
А за цените - думи нямам... не само на Агата-та ... то всичко що е за деца е скъпо... хем се носи малко, хем струва като за голям, че и повече  ooooh!
да  Tired всичко, което гледах до сега е от 70 нагоре за естествена кожа, от плат са около 20-30 лв, но не искам такива
Ипанемата ако не греша са около 20 лв., което е също скъпо за гума, ама пък аз нося техни сандали лятото и макар че като ги купувах си казах 28 лв за гума  Shocked Shocked Shocked носих ги две лета нон стоп, накрая се сцепиха, много удобни сандалки и пак ще си купя такива това лято, ако пуснат прилични цветове.
Смуси не знам от кой номер е Ипанемата, но ще питам ако видя някъде. В Зара има малки номера, провери дали има нещо подходящо за Миа, там има и много сладки кецки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт