ММ каза, че глобата според него била до 200 лева, ужассссс, дано той да греши

Аз съм доволна
Получи хубави подаръчци, ние с баща и и подарихиме конструктор ,който е в количка с две колела и може да го тегли, братовчед и и подари лятно гащеризонче и блузка с късо ръкавче, пък баба и и дядо и и подариха люлка за двора, от тия пластмасовите, дето са с една свирка отпред и стенички и детето няма как да падне и един дървен пъзел от тия с дръжчиците отгоре и бяха взели. Люлката още вчера по обед я закачиха на крушата в двора и е голям хит, вчера на о бед там я храних, вечерта братовчед и я люля, голям кеф.
Изчакай и тук следващите класирания, ще се намери вариант, не се притеснявай

С нетърпение чакам твоите постове и развитието около близнаците. Алина вече казва ли, че е кака? А Бо - с още двама домашни любимци
Честито возило и дано ремонтните работи вървят по план.
Вечер тичам да се прибера по-рано, за да прекарам повече време с детето. Трудно ми е, тъжно ми е. Но няма как.
.

Живи и здрави! 
Наблюдавам да не лапа боклуци, или ако има акита пропускаме. В събота на плажа си похапна доволно пясък...
Ама с кофичката, лопатката уж си играят с Ая и изведнъж вместо в кофичката в устата...
, после вместо в кофичката на главата. Питах го вкусно ли е, че го яде, а той "мммм".
Обаче както се казва не се знае от какво ще напълнееш. Толкова ми беше свито какво ще ми видят очите на другия ден като сменям памперса, обаче много добре му се е отразил морския пясък.

Желая й да научи няколко езика, да пътува по света и да си обича професията.

Просто не ми се мисли как ще се оправяме, ако трябва да я дадем на частна, но все пак има второ и трето класиране и засега не съм напълно загубила надежда. Надявам се да стане чудо и да ни приемат. 

Там пък освен с пясъка играем и с боклуците, като ги събираме в кофичката и после ги изхвърляме в кошчетата... голяма ми е чистница - пу пу 

И ние имаме такава люлка, остава само да стегнем двора и да я вкараме в употреба
Чак не мога да си позная нашарените ръце , все едно не са моите

Вода пие много , иска постоянно вода , понякога повече си играе и залива от колкото да пие, но поне вече е топло и съхне бързо... Не знам по колко пие, но определено пие не малко
Ние сме си в София по празниците, няма да пътуваме и като излизаме с колата градът е прааазен. Ако си бях подновила шофьорската книжка, непременно щях да карам, но има напредък по въпроса, в понеделник си извадих медицинско и след празниците ще цъфна в КАТ да видим какво глоба ще ми друснат, днао не е голяма

Пожелавам ти по-честичко да ти се случва
Пък като не ти се готви, може би е добра идея да запишеш Айчето на кухня, колкото изяде, изяде, ама поне няма да я мислиш има ли ядене, или не за нея. Кали е на кухня и съм доволна, яде си. Разбира се, когато поиска от нашата храна и това което иска може да го яде и давам, не я ограничавам само с кухнята.
Цената на билетите от преди две години, когато ходихме за последен път с едни приятели и децата им, е двойна, преди беще 2 лева на човек, сега е 4 лева. Но това не е от таквоа значение, личи си, че Зоопаркът е поддържан добре и парите отиват за него. Мноооого и беше интересно на Кали, особено мечката и слонът мног оя впечатлиха, доста време след като си тръгнахме от клетката на мечката, която се разхождаше навън, тя ръмжеше като мечка, беще се хванала с татко си за парапета на клетката и не искаше да тръгва. А слона с такъв интерес го гледа, мило дете, кой знае какво си мисли. Тя има играчка слон у дома и като го видя наживо съвсем се учуди