Невероятна скица е Ая
Ние днес се прибрахме от село и аз само поглеждам как сте, но покрай клипчето с Ая забравих какво щях да пиша. Още веднъж ще си го пусна, пък после не знам как ще спя от смях

Чак не можех да повярвам. Явно пак е във фаза, която е подходяща и той е по-готов и склонен(след като му избиха 3 зъба..
). Вчера всичко на всичко е сукал сутринта, после на обяд и вечерта. Доживях както се казва. 
Такава е мадама. Да знаеш приготвя се тя за някъде. Виж пуши, бърза, оглежда се, сресва се.. 
А снимки? Сандалите ви са много хубави!
Преди го оставях да се качва, ама не му ги пусках. Повозиха го обаче на аванта и оттогава ми сочи чантата, дърпа ми джоба и търси стотинка. Онзи ден му дадох една и като се втурна да бяха към количката, малеее като в анимационен филм беше - спъна се падна обаче държи високо вдигната си ръка с монетата в нея. Как ще я пусне!?
Обяснявам, че това е пишано, мръсно, няма. Казвам къде се прави тая работа, обаче все тая.
Благодаря и за информацията, ако не ми мине котка път задължително ще посетя базара. Ти там ли ще си? 
Мина по=леко отколкото си мислех, не ме глобиха и след месец вече ще съм горда притежателка на редовна книжка 
Като готвя си имам страхотна помощница в кухнята, разнася ми зеленчуци, голям смях пада 

Миа е порастнала, като проходи ще се пусне от раз, при Кали така стана, една вечер се пусна у нас и на другия ден сутринта тръгна и на двора, не вярвах на очите си, сега търчи навсякъде, мног ое задобряла, пожелавам ти искрено скоро и ти да се похвалиш с това :huс
Да видим дали ММ ще го одобри, че той още не знае, че ще скача от високо
На 01.06 във Варна ли ще сте?
браво на порасналия Дидо 

И трябваше да се дават показания, та вместо на концерт, ходи на разпит малката 

Децата спят и аз тихо се хихикам пред комп-а. Уникална е:) А на второто клипче няма как да не отбелжа колко стегнати крака и секси дупе имаш
Съжалявам за буса, беше ли застрахован?
Тотално влюбена съм в това дете
Марси (този ник повече ми харесва, може би защото съм свикнала с него), просто е уникална. Дали пък в нея не блести някакъв бъдещ артистичен талант??
:
Пожелавам ти най-леката и спокойна бременност! Ще се радвам да се разписваш по-често! 

Аз гледах в Домко, че има такива неща, на други места? 
За първи не знам къде сме още.
Мъжка солидарност. Новият ти ник много ми харесва

И все иска да я питам дали може да каже огледало, раница и т.н. и да й се възхищавам, а като й писне аз да й се радвам ми дава телефона да се обадя на тати и аз я питам какво да му кажа и тя: дао, раниии - да му кажа, че може да казва огледало, раница