Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 66 029
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Леле, Шанти, със сълзи се смях, пък и още се смея, ще събудя съседите  hahaha hahaha hahaha
Невероятна скица е Ая  Heart Eyes Mr. Green Днес се засякохме с нея и Дидо на площадката, аз бях много доволна от срещата. Познай защо  Mr. Green Сега има да натъртвааам как другите татковци си гледат децата, пък ....  Whistling

Ние днес се прибрахме от село и аз само поглеждам как сте, но покрай клипчето с Ая забравих какво щях да пиша. Още веднъж ще си го пусна, пък после не знам как ще спя от смях  Mr. Green До утре  Hug

# 241
  • Куциндрел
Привет.
Марс,много се смях с Ая, голяма е "пушачка". hahaha hahaha hahaha
Анбибиан, добре сте си изкарали през почивните дни.

# 242
Ето ги сандалите на Яна.
22ри номер 14 см. стелка.
Взех ги от Продавалника от жена, която продава само обувки, предполагам, че е вносител или нещо подобно на тази румънска марка. http://neveneve.prodavalnik.com/
http://prodavalnik.com/ot19-do-24n-estestvena-kozha---beli-sini- … i---242-i24442227

Една промоция в Икеа

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 13:21 от anbibian

# 243
  • Варна
Влизам много тихо, тихо.. докато спи да се похваля. 4 вечери заспиваме без да суче. Тъй де суче, ама да кажем към 20ч-20.30ч и аз междувременно говоря да заспива, защото ако не заспи докато пие мляко, после ще се приспиваме като големите. Ще се гушнем и ще спим. А мляко ще пием чааак на сутринта като стане светло навън(поглежда през прозореца.. . Laughing и то не е тъмно де, ама.. ). Първите вечери малко помрънка, ама много малко, а вчера се стовари отгоре ми в 21.30ч., загасихме всичко, гушнахме се и след 3мин спеше...  #Crazy Чак не можех да повярвам. Явно пак е във фаза, която е подходяща и той е по-готов и склонен(след като му избиха 3 зъба..  #Cussing out ). Вчера всичко на всичко е сукал сутринта, после на обяд и вечерта. Доживях както се казва.  Laughing  Heart Eyes
Отделно ми се обадиха да ме зарадват, че могат седмица по-рано да ни приемат за изследвания. Седмица, седмица, кой ти я дава?
Иначе нещо бърборясва повече напоследък всичко повтаря. Вика "бако"(батко), "како", "гах"(грах), "айде", "боб", "дий, дий кон", "пъп", "фиууу" , когато излитат самолетите. Те са му другата страст в последно време. Голям кеф да ги гледаме.
Шанти пак ще кажа - УНИКАЛНА е! Еее как да не я взема за снаха. Нищо, че пуши.  hahaha  Joy Такава е мадама. Да знаеш приготвя се тя за някъде. Виж пуши, бърза, оглежда се, сресва се..  Joy
zellda ами хайде следващия път направо им уреждаме среща на татковците, а ти с нас на кино.  Wink
anbibian чудесно сте си изкарали! Браво на вас. Прекрасна разходка! Събрали сте хубави емоции, камъчета..  hahaha А снимки? Сандалите ви са много хубави!
Ceca викаш сладолед във фунийка - браво на вас! Аз засега се въздържам от каквото мога. Не че е крайно наложащо, знам кой сладолед би бил подходящ за Даниел, ама няма да му показвам топлата вода. Като знам как бързо се учат и свикват с хубавото. Еее сега не можеш подмина количка за левче без да се качи.  ooooh! Преди го оставях да се качва, ама не му ги пусках. Повозиха го обаче на аванта и оттогава ми сочи чантата, дърпа ми джоба и търси стотинка. Онзи ден му дадох една и като се втурна да бяха към количката, малеее като в анимационен филм беше - спъна се падна обаче държи високо вдигната си ръка с монетата в нея. Как ще я пусне!?  hahaha
Флучия страхотно! Браво на вас! На нас с памперса хич не ни се получава. Пиша си навсякъде човека, стъпва си в локвите, скача щастлив, даже няколко пъти се наведе да пие..  Sick Обяснявам, че това е пишано, мръсно, няма. Казвам къде се прави тая работа, обаче все тая.
Смуси Благодаря ти за стикерите - имаме си попълнен албум!  Hug Благодаря и за информацията, ако не ми мине котка път задължително ще посетя базара. Ти там ли ще си?

# 244
Здравейте, момичета!
Айде да видим колко време ще ми отпусне моята принцеса ooooh!
Днес най=после се занесох в КАТ да си подновя книжката Mr. Green Grinning Мина по=леко отколкото си мислех, не ме глобиха и след месец вече ще съм горда притежателка на редовна книжка Mr. Green Grinning
Тази седмица ми дадоха купони за държавната кухня. Днес за първи път взех ядене на Кали от там. Ама то и е много малко количеството, на обед изяде и яденето и десерта и една ф, предстаилия хляб почти Shocked Бурканчетата са по 190 грама, пък аз и вземая м от частната по 300 и кога ги изяжда, кога остава, но определено яде повече от 190 грама, нищо де нека да пробваме тая седмица, ще яде кухня и от нащата храна каквото има и така ,гладна няма да остане. Да ви кажа голяма фенка е на доматите, тази сутрин докъто и направя сандвич с ка6кавал, тя си взе един домат и направо го захапа, закусва принцеса с кашкавал и обелен домат върху нея, много и се услади, вси4ко омете Simple Smile Като готвя си имам страхотна помощница в кухнята, разнася ми зеленчуци, голям смях пада Joy
Анбибиан= с глас съм сесмяла на прикл
ченията на ТМ с Яна в пещерата Joy Joy Joy
6анти=Айчето е опаснаааа и на нея се смях с глас Joy Joy Joy
Цеца=на Кали сем давали сладолед още миналата година от фунийките на Макдоналдс,но ние и давахме да си близва като се разтопи като кремче, мног о добре се прие, представям си тази година какъв кеф ще е Grinning
Мира= браво на Дидко за напредъка с отказването от кърмене, все така да продължава Peace Hug
Смуси=,ког страшна си , кога ходиш на работа, кога ти остава време за сладки и за детето, изупяваш ме ShockedЕвалааааа Hug Hug Hug Миа е порастнала, като проходи ще се пусне от раз, при Кали така стана, една вечер се пусна у нас и на другия ден сутринта тръгна и на двора, не вярвах на очите си, сега търчи навсякъде, мног ое задобряла, пожелавам ти искрено скоро и ти да се похвалиш с това :huс
Спирам да пиша, че съм на лаптопа, компа ни още е повреден, ММ няма време да го оправи. Много ми е неудобно да пиша от тук, то за това и постът ми е толкова неграмотен, извинявам се за което Embarassed
Приятен ден на всички от нас Hug

# 245
Здравейте момичета!:) Аз както винаги нямам много време да пиша, ама през няколко дни сядам и изчитам всичко! Сега обаче се включвам само, за да се похваля, че и моето Маги ще става кака. Бременна съм в 11г.с. Стискайте палци всичко да мине ок. Засега е така!
Поздрави на всички дребчовци, които не пишкат и не акат в памперс вече. Тези дни и ние започваме с опитите да го махаме. Дано имаме успех! Благодаря на всички, които са толкова активни. Никога не е излишно да свериш часовника си!:) До скоро!

# 246
mishanka чудесна новина  Hug Пожелавам ти всичко най-хубаво, лека и безпроблемна бременност  Hug

# 247
  • Куциндрел
mishanka, лека бременност. Hug Praynig Hug

# 248
  • Нейде из лудите гори...
Ех, какви прекрасни новини има в нашата тема.
Мишанка - спокойна и безпроблемна бременност ти желая от сърце  Hug

Анбибиан, нямаше как да не се посмея с Янените приключения оня ден, много хубава разходка сте направили. Аз смятам след месец-два да идем по същите места, тъй като купих ваучер на ММ да скача с парашут над Монтана... та моя план е, като стигна до Монтана да видя и красотите, за които си писала  Wink Да видим дали ММ ще го одобри, че той още не знае, че ще скача от високо  Blush Mr. Green

Зелда, хайде, да си правят таткови срещи... вярвам, че ще им е също толкова приятно, колкото и на нас като се съберем  Wink На 01.06 във Варна ли ще сте?

Тони, радвам се, че така леко е минало в КАТ, чак да не повярва човек  Laughing

Мира   Wink браво на порасналия Дидо  Hug

Смуси, ще идем , благодаря за поканата. Само не разбрах дали вие ще сте във Варна, или има такава благотворителност и в София?

Радвам се, че ви забавлявах с клипчето на моята пушачка... аз хем й се смея, хем се възмущавам, как се е научила на подобно нещо.. надявам се скоро да го забрави  Whistling

Ние оня ден дойдохме при майка ми, вчера имаше юбилеен концерт (тя е хореограф) и нямаше как да изпусна това събитие. Беше много хубаво , Ая докато влезе в концертната зала и стана много неспокойна, та я пратих с ММ в полицията, тъй като час преди това изгоря единият ни бус  Sad И трябваше да се дават показания, та вместо на концерт, ходи на разпит малката  Embarassed
След малко като се събуди мисля да я кача на влака, надявам се да стигнем до Варна, да го приеме добре, от вчера й говоря за влакове  Laughing
Довечера ще споделя как е минало това приключение  Sunglasses

Хубав ден ви желая  Hug

П.П.
Ще ме извините отново за промяната на ника..  Blush
ето ни я и днешната забава
https://www.dropbox.com/s/hsbm87vmpnksr5q/20130528_113130.mp4

# 249
Марси стига да имате време, в този край има още много неща, които могат да се видят. В близост до Враца е манастир Седемте престола, много красиво място. Не съм ходила, но съм гледала снимки. Пак там е Околчица и къщата на баба Илийца. На нас това ще ни е скорошния маршрут - манастира, къщата на баба Илийца и накрая един пикник на Околчица  Sunglasses
На Айчето май й се ходи на разходка с количка, ама тази няма да издържи дълго  Joy

# 250
Марси, така съм се смяла с Ая Simple Smile Децата спят и аз тихо се хихикам пред комп-а. Уникална е:) А на второто клипче няма как да не отбелжа колко стегнати крака и секси дупе имаш  Wink Съжалявам за буса, беше ли застрахован?
Зелда, уникални снимки си качила във фейсбук на децата! Пу Пу да не им е уроки, ама прекрасни са и толкова щастливи. Не знам как да го опиша - пълноценни деца, така да се каже. Нали ме разбираш - снимките не са с позьорски усмивки за снимка или с полуусмивчици за мама и тати, а истински широко усмихнати очи и сърца. С много любов гледаш децата си и това си личи, и двамата са прекрасни!
Ние сме добре, Джоджи е пушка. Мисля, че с всеки изминал ден го обиквам все повече, не знам как е възможно Simple Smile Тотално влюбена съм в това дете Simple Smile
Прегръдки на всички!

# 251
  • Vaudreuil Canada
mishanka Честито - лека бременност ти желая.

Покрай сандалите на Яна се сетих нещо - мацки взимайте сандалки с каишка отпред при пръстите - иначе си подбиват крачетата отпред дребните - като се изпотят и се пързалят напред та си удрят пръстчетата.

Не съм гледала нищо друго така че като стигна да изгледам ще пиша пак (ако стигна ... че дребното е с температура).

# 252
  • Sofia
Здравейте и от нааас!

Голям смях с тази Ая...  hahaha  hahaha hahaha Марси (този ник повече ми харесва, може би защото съм свикнала с него), просто е уникална. Дали пък в нея не блести някакъв бъдещ артистичен талант??  Grinning :

Мира, браво за кърменията. Ще имате още напредък, щом веднъж се е навил да ги намали.

Оли, както казва Флучия, ние не сме стояли изобщо у дома. Ама как ще го държа детето вкъщи заради един памперс. Взимаш си един к-т дрешки или пък й сложи памперс-гащи и я изпишквай навън.

Мишанка, поздравления за прекрасната новина!   bouquet Пожелавам ти най-леката и спокойна бременност! Ще се радвам да се разписваш по-често!  Hug

Честит имен ден на патерици на Айчето и рожден ден на Сийн!   bouquet   bouquet

Анбибиян, страхотни разходки сте направили и все на хубави места. Сандалките са много хубави и на супер цена. Не съм взимала от тези, но една приятелка много взима румънски, предполагам че са същите и е много доволна. Даже си добавих жената към наблюдавани, като ми потрябва да поръчам, че сега всичко си имаме. Даже за Софи направих страхотна сделка, купих й на Чипо сандалки за 15лв., намалени на половин цена, защото били миналогодишен модел. Даже мислех два чифта различни да й купя, ама й бях взела и още едни, като гуменки, които може да ги сменя със сандалите, та прецених, че ще й дойдат много.

Цеца, сладолед във фунийка и Елиза разбра какво е и ела да видиш сега, само повтаря "Лед, лед...". От сестра й нямаше как да скрия и да я удържа още малко, без да разбира вкуса на това изкушение. И ние водим борба кой да държи фунийката, тя иска всичко сама да прави и все повтаря "Ма, ма (сама)." И като не й дадеш да направи даденото нещо сама, пищи, врещи все едно я колиш. Навън все иска сама да сваля гащи и да пишка, сама да се бърше,  хич не ми дава да я пипам. А мене като ме е страх, че ще си напишка дрешките, защото все пак не е много умела в това да се оправя сама, та къде аз подхващам, къде тя и така. Като е с клинче се оправя съвсем сама, но като е с рокля, няма как, трябва да придържам.

Смуси, страхотно за благотворителния базар. Със сигурност бих дошла, ама съм много далече.  Wink

Ние сега сме на вълна детски легла, матраци, латекс... Ще им правим детската стая и това оглеждаме. Всеки ден сме на различен акъл, днес ще са ъглови легла, утре не, днес ще е този вид матрак, утре друг. Ама до довечера вече трябва да съм решила окончателно, защото ще идва човека да взима мерки и да ги започва. Дайте идеи от къде мога да купя разни декорации за стени. Искам да им сложа тук-там някакви сладурски нещица, да им се кефят, пък и да си прилича на детска стая.  Simple Smile Аз гледах в Домко, че има такива неща, на други места?

# 253
Hariela тя тази румънска марка преди се е казвала UFO или нещо от сорта. На мен не ми е позната, но явно са популярни. Същите, които ги продават в Продавалника ги има в борсата в нашия блок, но нямаше нашия номер, бяха 20 лв. Сега ще ходя по-често, че ако пуснат хубави есенни и зимни да не изтърва номерата. Хубаво е като можеш да си го премериш.

Какво ще правите на 1ви юни? Ние май ще сме на рожден ден, ама не е сигурно, та се чудим дали да не идем някъде на пикник. Не знам какво да й купя на Яна за празника, май ще и извадя нещо от килера  Mr. Green Прибрала съм два конструктора лего, за които мисля че е малка още, а може и триколката да й я извадим за празника, ама нямаме коланче. Трябва да потърся да купя коланче на Кетлер. Тя и за триколката ми се струва малка още  Thinking

# 254
Мишанка, страхотна новина, прекрасна бременност ти пожелавам!

Флучия, благодаря ти много. Всички си ги гледаме с много любов, разбирам те много добре за геометричната прогресия на влюбването в децата. Съжалявам само, че не знаех нещата, които сега знам още с първото. Ама нямаше как да стане, аз чуждите деца ги гледах отдалеко  Mr. Green

Марси, и аз забелязах същото като Флучия във втория клип  Mr. Green  Също така съм напълно съгласна с Хариела  - и за ника ти, не само защото съм свикнала, но е и по-уникален, а и ми напомня на името ти, а то страшно много ми харесва (въобще със сестра ти имате много интересни и красиви имена), и за артистичните заложби на Ая - точно това си мислех и аз, и други деца имитират пушене, но тя го прави много театрално, преекспонира, дори шаржира - не знам така ли се казва, но леко го докарва и на комедия, въобще много е добра  Mr. Green Пожелавам един ден да ви донесе Оскар  Flutter За първи не знам къде сме още.

Мира, много ще се радвам и аз да дойда. Като попитах Ая къде е мама и мъжът на Марси: Тихо, тихо, не й казвай  Joy Joy Joy Joy Joy Мъжка солидарност. Новият ти ник много ми харесва  Heart Eyes

Сладолед и Стела яде, и аз не можах да скрия, взех за батко й и за мен по един резен диня - да го опитаме и тя ми го взе от ръцете и само да я погледна и започва да се изпъва и да мучи и да ми сочи с пръст къде да отида с едно заповедно: Там!  Mr. Green Да не би да й го взема. Добре че почти целия се размаза по дрехите, ама много й хареса май.  Crazy

А вчера вечерта повърна, през нощта вдигна температура и сутринта се събуди с една много странна кашлица, аз реших - ларингит. От 3 часа съм будна да я пазя, за пръв път е болна и съм супер паникьосана, в 7.30 бяхме пред кабинета първи, педиатърката много ни се зарадва (наистина Mr. Green), каза, че не й е зачервено гърлото, че е кашляла така, щото сигурно е имала застоял секрет и да не й давам нищо за температурата докато не вдигне много  #Crazy Mr. Green Всеки път ме изумява тая жена. И понеже през цялото време беше толкова усмихната, за пръв път видях и колко е красива хахаха, наистина като е нацупена не се забелязва. Та както и да е, аз понеже си държах на ларингита, ама мислено де, нищо не й казвам - само реших да й къжа, че имам Ериус - и тя - Е, айде сега всичко квото имаме да даваме  Mr. Green Ами щото много странно кашля, ама наистина от тогава не е, дано  е права и е секрет. Та сега спи малката, аз съм като ударен самолет, не стига това ами цяла сутрин слушам едно парче и рева като магаре, да ме питате защо  Mr. Green 

Иначе всеки ден казва по някоя нова дума, понякога по три, а вчера четири - огледало, раница, домат и Ники  Mr. Green Heart Eyes И все иска да я питам дали може да каже огледало, раница и т.н. и да й се възхищавам, а като й писне аз да й се радвам ми дава телефона да се обадя на тати и аз я питам какво да му кажа и тя: дао, раниии - да му кажа, че може да казва огледало, раница  Mr. Green Оф, много имам да пиша за нея, че ми е голяма скица, ама не съм много в час. Пак ще си пусна парчето да  порева  Mr. Green
Споделям http://youtu.be/qQwCCm-H-sU

Общи условия

Активация на акаунт