Моя мъничка прекрасна (Флучия, аз също се влюбвам все повече в това дете
) спи, аз за първи път правя опит да наготвя грах и дано се получи, допивам кафето и няма как да не ви споделя.Вчера пътуването ни беше много приятно. Три часа минаха неусетно. Ая все намираше с какво да се заиграе. Помърмори първата минута на влака, но после се адаптира ... Но е голяма мизерия, мизерщина направо в това БДЖ.
Успяхме да се набутаме в първата класа, която що годе поне беше приятна.С 4-5 мокри кърпички купето светна Айчето е яла сладолед също, но не в мое присъствие
Татко й си позволява много неща да й дава, да я оставя да се катери и тн. Майките по площадките все му правят забележки, че е безотговорен... а той просто не е шашнат Флучия, Зелда, сестра ми е благодарна за думите ви
Флучия, буса нямаше застраховка, но тъй като возеше нещо , което струва повече от него и то успя да оцелее , все пак сме благодарни, че успяхме да спасим по-важното
Както казва ММ "за добро е" 
ХариелКА, Зелда, има заложби Ая. Педиатърката ни миналата седмица също ги отбеляза

Хариела,в този сайт имаш 50% отстъпка за първата поръчка на стикери

Зелда, това парче и мен ме е разплаквало, предполагам филма си го гледала също...
Нека да те поздравя с нещо, което се надявам да усмихне, дори за кратко http://www.youtube.com/watch?v=LanCLS_hIo4
ЧРД и здрава Стела след сън ти желая
Поздрави на сестра ти за перфектната фигура
, затова и не съм се разписвала тези дни

Представям си каква ви е разходката... а каква ще стане - забавна след време
. Така, че и ние се подреждаме в графата "тежки алергии" Мира

Ти си силно момиче, Кико ще ги надрасте тези алергии сигурна съм