Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 66 031
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • Нейде из лудите гори...
Привет, момичета.
Моя мъничка прекрасна (Флучия, аз също се влюбвам все повече в това дете  Heart Eyes ) спи, аз за първи път правя опит да наготвя грах и дано се получи, допивам кафето и няма как да не ви споделя.

Вчера пътуването ни беше много приятно. Три часа минаха неусетно. Ая все намираше с какво да се заиграе. Помърмори първата минута на влака, но после се адаптира ... Но е голяма мизерия, мизерщина направо в това БДЖ.  Sick  Успяхме да се набутаме в първата класа, която що годе поне беше приятна.С 4-5 мокри кърпички купето светна  Mr. Green Добре, че умея да се абстрахирам и пътуването беше супер.

Айчето е яла сладолед също, но не в мое присъствие  Whistling  Татко й си позволява много неща да й дава, да я оставя да се катери и тн. Майките по площадките все му правят забележки, че е безотговорен... а той просто не е шашнат  Laughing

Флучия, Зелда, сестра ми е благодарна за думите ви  Mr. Green Краката и дупето са нейни  Mr. Green

Флучия, буса нямаше застраховка, но тъй като возеше нещо , което струва повече от него и то успя да оцелее , все пак сме благодарни, че успяхме да спасим по-важното  Wink  Както казва ММ "за добро е"  Sunglasses

ХариелКА, Зелда, има заложби Ая. Педиатърката ни миналата седмица също ги отбеляза  Laughing Нека ги упражнява, а ако й е в сърцето актьорството да ни донесе и Оскар  Sunglasses

Хариелатози сайт имаш 50% отстъпка за първата поръчка на стикери  Wink

Зелда, това парче и мен ме е разплаквало, предполагам филма си го гледала също...
Нека да те поздравя с нещо, което се надявам да усмихне, дори за кратко http://www.youtube.com/watch?v=LanCLS_hIo4
ЧРД и здрава Стела след сън ти желая  Hug

# 256
Привет, момичета,
Зелда, честит твой ден ден! Бъди щастлива! Нека всичко ти се получава от първия път – и шиенето, и готвенето, и всичко, което ти доставя удоволствие!
Марси, хаха, объркала съм се значи Simple Smile Поздрави на сестра ти за перфектната фигура Simple Smile
Шеметче, скорошно оздравяване!
Мишанка, честита радост!
Анбибиан, на 1 юни ще сме в Пловдив, мисля да заведем децата на детската железница. Много е хубава, има и парк и много детски съоръжения. В  тази връзка в Икеа на 1 юни всички играчки ще са с 20% намаление.
Аз днес ходих до Хиполенд – събрала съм още пари за площадката и харесах къщичка и катерушка ( и двете са с по 100лв намалени надолу). Мисля да ги вземем днес или утре, че децата да се радват за празника. Всичко слагаме на тревни площи и малко ме е страх дали катерушката ще е стабилна, та може да я заменим с пързалка.
Зелда, не можах да си пусна песента, че съм на работа. Днес пак е празник в Германия и почти няма работа, та успях да ви изчета Simple Smile Хубав ден на всички!

# 257
Мишанка-чудесна новина, пожелавам ти лека бременност и пухкаво бебче на финала Hug Hug Hug
Шеметче= скорошно оздравяване Hug
Аз тези дни не съм в топ форика като стане готовама, не мога да се наспя като хората, няма на кого да оставя Кали през деня и за 5 минути и ходя като ударена с мокър парцал. На нея и никне поредния зъб и реве и се буди нощем Sad, затова и не съм  се разписвала тези дни Sad, иначе ви чета всеки ден.
Утре ми се иска да заведем детето някъде, ще го измисля къде. ММ нещо ми спомена, че можело да работят и аз веднага го отрязах да помисли за детето ида си направи сметката Mr. Green
Хариелка= измислихте ли как ще обзаведете стаята на принцесите, искаме снимка като стане готова Wink
За обичта към децата= и аз съм безумно влшбена в Кали, тя е най-важният човек в живота ми, заедно с татко и разибра се Hug

# 258
Здравейте!

Мишанка, честито за бременността и здраво бебенце на финала Hug

някой знае ли Ради дали роди?

Юлия също яде сладолед Whistling

аз вкратце,ама имам доста други неща на главата, та няма да ви занимавам Peace

# 259
Вчера направих на Яна една манджичка по идея от книжката с рецепти за детското хранене - е отдавна не я бях виждала да лапа така  Party
Ще ви я напиша, ако на някой му е интересно.
Сварих броколи в леко подсолена вода, използвам хималайска сол. Отлях водата в отделен съд и пасирах броколите както са в тенджерата, добавих масло, ситно нарязана шунка и настърган кашкавал. В отделената вода, в която са врели броколите сварих отделно кус кус и после върнах обратно в тенджерата кус куса и водата. Стана божествено вкусно. Толкова ми хареса, че като правя другия път макарони ще направя такъв сос за тях  Heart Eyes

# 260
Привет от мен Simple Smile
Деси,Ради е родила на 25.04 един страхотен рус бебок Александър.Имам честта да го виждам чрез фейсбук Simple Smile

Анбибиан,благодаря за рецептата,звучи наистина вкусно.

Миша,честито!желая ти лека бременност и пухкаво човеченце на финала.

Имам и вести от Съни,пише ми,че са добре,но времето и не стига до никъде.Кака Али още не е свикнала с мисълта,че е КАКА ... Толкова ми писа съни,имате много поздрави и целувки от нея всички!!!

И ние сме добре,Иви вади кучешките,бяхме до миналия ден сополиви.двата са пробили,но др два са като лешници подути.
Прави опити да говори,миналия ден ми зададе въпрос:" къйе е зай зай ?"  и сам си показа в книжката къде е зайкото Simple Smile казва на кон"ко ко", явно коН му е трудно.показва как прави прасето ,ама е мн смешен.много обича да гледаме предавания с танци или музикалните канали,и когато му хареса дадена песен става и я изтанцува ама на макс  Mr. Green
Пее си ,за да се приспи и е много смешен...
Сега се е научил да казва "кога" и в момента се приспива със следната песен " нане нани куууга,нани нанее кууга"    hahaha
Толкова от мен мили мои,до скоро  bouquet

да ви кажа и за Цвети (цвм) ,наскоро ми писа,че работи от дома и няма много време за форума.Дарето кака и я занимавала,докъто мама работи и така.иначе са добре.и то нея имате поздрви   bouquet

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 17:08 от BLackKisSs™

# 261
Здравейте, момичета. Не съм писала от половин месец, но наистина грам свободно време не ми остава.
Алина все още не може да свикне с мисълта, че е кака, макар че много се стараем и внимаваме как се отнасяме с нея, говорим спокойно, обясняваме, гушкаме я постоянно, караме я да помага, ако има желание, но не става и не става Confused
Боян обаче веднага се приобщи и свикна с обстановката. Помага ми много, гушка ги, дава им залагалките, хвърля памперси и т.н. Simple Smile
Сега съм ги пратила малко на гости при баба, че не издържам повече, исках ей така поне един ден да си почина малко, че нямам сили даже и да гледам вече. Confused
Лили и Иви са добре, спокойни са, но не спинкат много и това недоспиване на мен ми се отразява най- зле от всичко друго Confused Но пък си заслужава. Прекрасни са Heart Eyes Ходихме и на разходка вече, голяма атракция сме по улицата, макар че не съм излизала още сама с четиримата, а и едва ли ще се навия да изляза сама с тях Grinning

Сладолед и Алина яде сега за първи път. Хареса й. Даже напоследък постоянно й дават да си опитва бабите и баща й, а и тя сама си го търси като види, че някой яде, даже и по улиците се спира и гледа хората в устата, с едни жални оченца Laughing

Честито и на Ради. Да й е жив и здрав малкия Александър Hug Hug Hug

Толкова от мен засега, че бебоците се събудиха.

# 262
Съни  Hug Hug Hug Радвам се, че се разписа  Hug Дано Али вземе пример от Бо и влезе в положение. Ама тя е своенравна от както се е родила и да видим, кога ще се приеме за кака, пожелавам ви да е по-скоро  Praynig Представям си каква ви е разходката... а каква ще стане - забавна след време  Whistling Качи снимки на децата да им се порадваме и ние. Дано скоро успееш да починеш или поне да се наспиш. Успяхте ли да се закърмите? Поздрави и целувки от нас с Айче  Hug

Днес бил международен ден на блондинките  Mr. Green
Та честит празник на всички светлокоси  Wink

Ние май си намерихме апартамент в Исперих... сега нямам търпение да си дойде ММ и да разказва какво е , що е...
Отказахме се от къщата , мислехме да купуваме, защото предпочитам инвестицията за дом да я запазя за място където наистина искам да живеем. На квартира сме по свободни да напуснем когато поискаме... та да видим какво ще излезе накрая  Whistling

Тия дни все си мисля за Цвети, CVM пиши 2-3 реда, как сте?

Ох, зарадвах се много за Радост, да им е жив и здрав Сашко  Heart Eyes

# 263
Честито на Ради и от нас  Heart Eyes Името Александър ми е едно от любимите  Heart Eyes

# 264
ЧЕСТИТ АЛЕКСАНДЪР НА РАДИ И ОТ НАС, СТРАХОТНО ИМЕ СА ИЗБРАЛИ НА МАЛКОТО СИ СЪКРОВИЩЕ Hug Hug Hug
Съни= и ти ни носиш чудесни новини HugПредставям си каква гледка сте на разходка, искаме снимка на цялото семейство заедно HugЩе свикне Али Hug не се притеснявай, дано свикне по=бързичко като гледа, че Бо така ви помага за бебчетата HugА ти си герой, не веднъж съм го казвала, тези дни си мислех за теб Hug

# 265
  • Варна
Здравейте момичета,
Честита радост на Ради   bouquet. Жив и здрав да е!
Не съм писала отдавна. Доста се лутахме цяла зима между ларингити, сополи, високи температури и дълго, дълго разтройство, започнало веднага след поставяне на Приорикса. Последваха дълги диети, без особен резултат и от днес вече е ясно. Глупавата ваксина е отключила глутенова непоносимост  Cry. Така, че и ние се подреждаме в графата "тежки алергии" Мира   bouquet
Не съм ви чела и немога де се включа адекватно по темите. Още ми е замаяно от новината. Като тръгнах днес за теста, бях сигурна, че ще има нещо не особено приятно, но чак глутен не съм допускала и за миг, предвид това, че малчо нон стоп хапва солети, сухари и всякакви хлябове. Предстоят ни може би още изследвания. Простете, че не отговарям персонално. Ще се постарая да наваксам по темите   bouquet

# 266
  • Куциндрел
Здравейте,
Честит син на Ради. Hug  bouquet Hug

Съни, малка лудница е при вас. Дано скоро Алина да свикне с близнаците. Hug

# 267
  • Варна
Милото, толкова сърцераздирателно никога не е плакал. Ронише едни крокодилски сълзи и хлипаше "дтати", та накрая заспа. Тати, тати, ама тати ни е в София. В командировка вече втори ден...  Confused Тоз моя мъж все такива работодатели намира - то банкети, командировки, то чудеса.  Laughing
И да ви се похваля - новата ми стратегия с ползването на гърнето сработи. Обаче не иска да става от него сега..  Laughing Мъчи се за 2 капки, за да ги излее в клекалото и най-важното -  да пусне водата. Ейй това ми ти морско човече, вода му дай и му гледай сеира. Днес и на дъжда беше толкова щастлив, че май нямаше нужда да го крия под навеси.  Laughing По въпроса - днес се изака в гърнето и при положение, че през цялото време беше у дома без памперс, напиша къщата само 2 пъти(друг път са толкова за 30мин.). Даже се бях забляла с тия ми ти класирания за ОДЗ и детето вика "бавооо" и гледам той се изпишкал, станал до гърнето и си пляска.  Heart Eyes Mr. Green
А относно ОДЗ-то че го споменах. В кварталното от 20 места са приели 13 деца с предимство и другите 7 според контролното число, демек тотото. Е да, ама ние нямаме късмет и ни се е паднало малко контролно число 16**. Приетите 7 деца са с 9***. Здраве да е, и без друго съм свикнала при нас нещата да стават по трудния начин винаги.  Laughing Сега ще разчитам, че ще ни вземат в чиста ясла, където приемат по входящ номер, а ние имаме такъв от миналия Август.  Peace
Миша, прекрасна новина! Пожелавам ти прекрасна бременност! Наслаждавай и се максимално, почивай си доколкото можеш и да не забравиш да се похвалиш на финала със здраво и сладко бебче!  Hug
Съни направо не мога да си представя какво ти е?! Сигурна съм, че нямаш никакво време. Но наистина ти си героиня и знам, че се справяш повече от прекрасно с всичко. Убедена съм, че и Алина скоро ще свикне с промяната и ще приеме Иво и Лили. И аз се нареждам да чакам за семейна снимка.  Laughing
BLackKisSs™ ние кон си казваме без проблем, щом иска на конче и вика "дий, дий кон"  hahaha А ти пак едни красоти си направила. Да знаеш накрая ще ти пратя 5-6 саксии да ми ги украсиш.  Rolling Eyes  Mr. Green
Ради ако четеш, и от мен честито за малкия юнак! Прекрасно име сте му избрали! Да е жив и здрав и мноооого да те радва. Да правят много пакости и да играят много щури игри с бате Ники.
Ннннн ... Sad направо не знам какво да ти кажа и откъде да започна....  Confused Прекрасно знам как се чувстваш, за съжаление..  Cry Убедена съм, че ще се справите с този проблем. Господ ни дава толкова колкото можем да понесем(това винаги ме е успокоявало). Аз лично ще помагам с каквото мога(ако се налага - съвети, рецепти, магазини, продукти и каквото се сетиш). Никога не се колебай да ми звъннеш, когато се чудиш за нещо или имаш нужда от помощ. Нека да се стигне до консултация със специалист, евентуално допълнителни изследвания, пък после ще го мислим. Както ти казах и по-рано днес, от сърце ти пожелавам да се окаже, че резултата от теста е фалшиво положителен.  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 20:49 от MiRa^

# 268
Честит празник на всички прекрасни дечица   Party Time

Да бъдат здрави и щастливи, безгрижни и обичани   bouquet

ННННН  spoko Ти си силно момиче, Кико ще ги надрасте тези алергии сигурна съм  Hug

# 269
  • Sofia
Честит празник на всички дечица!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт