Марс, честито на сестра ти.

Йоан ме побърка през нощта, сука от 2 до 6, само мрънкаше и искаше цица.
Като се прибера от работа се е изучил да ме чака да седна на леглото и да суче, даже стои пред леглото и ме чака да дойда. Ха съм се забавила нещо и мрънка. Не знам защо така се получава, уж не би трябвало да е толкова суклив вече. 
Вчера сутринта влетя в хола с моите гащи обути над неговите панталони. С баба му играли в спалнята, той взел един мои гащи и се опитал да си ги обуе и баба му му ги обула. Пристигна да се похвали, толкова беше доволен, че едвам му ги свалихме от дупето.
Имаме нова игра, аз сядам на леглото, слагам на пръстите си чехлите му, а той ми гъ събува, носи в другия край на стаята, после ги връща обратно да му ги обува. И през цялото време се хили. Вчера пак игра с легена с вода, но този път реши да го носи някъде и изля водата за ужас на баба му.

Ох, не знам къде се намирам след снощи. Чакам го да са събуди и да го връча на баба му, а аз да подремна малко.
Лек ден ви желая.
В 6и30 вече той не издържа и заспа отново, а тя дойде мен да дърпа, но бързо разбрах, че й се спи най-накрая, та сега доспиват ....
Света е малък, а България още по..
И да се ядосваш и да не се ядосваш на ТМ - такива са... почти всички 

с още една годинка.
Бъди много здрава, усмихната и позитивна! Желая ти много слънчево настроение, бъди много щастлива с твоите малки красавици и татко им

Хубав празник! 
Надявам се към средата на другия месец вече да си ги приберем вкъщи 
Добре, че сте го видяли и извадили бързичко. Мен много ме е страх да не им се лепне нещо такова на децата, ама колкото и да ги вардя, няма гаранция, то като не се пръскат редовно тревните площи.... 

Страхотно е, че вече сте се преместили. Дано скоро оставиш парцала да си почива.
Дано лекарят те успокои по повод болежките. Старай се, когато е възможно да не вдигаш малчугана. 
явно е трябвало да мине време , иначе от два дена сме с хрема онази нощ изобщо не съм спала тя се дави не и проплаква на сън взех е при нас и направо ви разказа играта от всякъде
на Бон Бон кокошка , това и е любимата песен по цял ден звучи
Много ми става мъчно и се предавам. Нямам никаква представа как ще се случи отбиването при нас, а напоследък все по-често ми се иска...