Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 999
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Стела снощи я ужилиха оси, пет червени дупчици виждам сега, след като и оттекоха крачетата. Ходихме до спешното да й бият урбазон, плака 2 часа, заспа гладна и мръсна, с риванолови компреси на краката, 5 мл панадол, изплют и размазан по роклята и клинчето, една десетсантиметрова лилава следа от началото на деколтето на роклята - изплюта черница, ръчички, изцапани с уличен прах, веро от сапунени балончета и смърдящ панадол. В 6 се събуди, повдигна крачета, видя компресите и каза - Дядо, раниии, маа - т.е. дядо й ги сложил върху раничките, да ги махна  Mr. Green / много ме кефи как казва махам и няма - маа и няа  Mr. Green /, посочи мястото, където й направиха инжекцията, каза Кака, рании - каката й направила раничка, ухили се и хукна.  Crazy
Та така, супер е сега.
С Ая наистина бяха ужасно смешни оня ден - както едновременно викаха Аааааа и дърпаха всяка към себе си една малка жълта лопатка, така в абсолютен синхрон взеха да ръмжат и да клатят главички наляво и надясно като кученца Mr. Green С Марси много се смяхме.

Миша, много ти благодаря за коментара във ФБ. Пиша ти тук, щото се парализирах от удоволствие като го прочетох, не посмях да го лайкна, за да не изглежда като Да, знам  Embarassed Аз много го харесвам, не смея да се сравнявам с него, но ми даваш увереност да се пробвам в някое списание наесен, пък дано не се наложи да работя пак в рекламата, че нещо загубих интерес. Особено снощи, след като бяхме в спешното и видях в каква мизерия работят тези хора, като си помисля колко са учили, за да спасяват човешки животи срещу никакво заплащане, а аз ще трябва да лъжа собствениците на същите тези животи, че кренвиршите са от месо и ще ги насърчавам да купуват боклуци с осемнайсет Е-та, та един ден да се докарат до спешното. Не искам.

# 361
  • Варна
Голяма поредица от от лош късмет, да идва добрия моляяя....
Първи ден - стъпваме върху топка, изхвърчаме и хубаво падаме на асфалта, като може би трябва да благодарим на топката, че остана зад гърба ни и претъпи срещата със земята. Не, че нямахме цицина и охлузено на главата, но изглеждаше като малкия дявол..  ooooh!
Втори ден - навеждаме се и се спъваме та сме с охлузен нос, чело и под окото..  Whistling
Ден трети - след плажа се сдобихме с уртикария - от пасъка ли, от мръсотията ли, от водата ли, от някой насекомо ли?! (не искам да допускам идеята да е от храна)
Трети ден , втори опит - падаме, отново, този път, за да си нараним коленете..  #Crazy Захласваме се и заспиваме...  Outta Joint
Четвърти ден - събуждаме мама и тати в 6ч, след безсънна нощ.. В 6.15ч. сме с уртикария...  Cry Откъде се взе това чудо не знам.
Пак ден четвърти - за по безопасно сме в детски кът към едно ново кафе в мола в компанията на тати и баба, но това не ни попречи едно от съоръженията да ни направи разрез на палеца на ръката - дълбока рана, с кръв, висяща кожа, рев, сълзи и всякакви екстри.. Само като го погледне и почва да плаче..  Sad

Ани ужас! Това с пчелите ми звучи много страшно. Радвам се, че сте добре.  Hug

Звездичкова нещо ми се загуби.  newsm78
И на мен.. Коколинчооо ? Зориии?  Simple Smile

# 362
Зелда, няма защо, точно под твоя пост, беше този на ЛД( обикновено сутрин и той пуска), та нямаше как да не го отбележа. И ако Дани не се беше събудил, щях да допиша, че той си списва L'europeo, води колонки, предавания и т.н.- тоест трябва и ти да дерзаеш, ако те влече.. Даже се замислих за някой познат със списание, ама не, само банкери познавам с моята смотана работа.. Mr. GreenДано се престрашиш да пробваш, аз обещавам да инвестирам в списанието ежемесечно:)

# 363
Леле, Мира, направо ми спря дъха, още на третия ден. Да няма връзка между уртикарията и слънцезащитния крем, ако ползвате? Дано да сте излезли от серията. Във вторник си идваме и много искам да се видим и с вас и с Кико, само сутрин ли излизате? Към колко, за да се опитаме да ви хванем?

Миша, сигурно точно това многообройно и многообразно изразяване го изтощава и изхабява, което е жалко, аз гледах Като две капки води и търсенето на таланти само заради него  Simple Smile И пак много ти благодаря, никой мой близък приятел не би ми казал такова нещо  Mr. Green

Ние сме на гости на нашите. Дойдохме за панаира, но слава богу днес заваля и той се опакова и развали. Аз бях полегнала да спя, но силен плач на два гласа ме събуди. Сега малките се разделиха на два отбора - Тити с баба, Ники с дядо - и са навън, на локвестата площадка. Докато карах насам все имах чувството, че съм забравила нещо, много набързо приготвих багажа, та сега е ясно - кецове и  дрехи за по-хладни дни  Mr. Green Пътуването беше много забавно, никой не заспа, бях приготвила торбичка с опаковани занимания - по един пакет гризки, един общ лешници и още по един със солети. От селото до Варна са към 30 км, след това продължаваме още 160 км, те започнаха да ги отварят точно в този ред и още на втория светофар във Варна Ники каза: Бебко, сега са наред солетите. Да не помислите, че са изяли гризките и лешниците, замяраха се с тях. На излизане от Варна очаквах вече да ми разпечатват търпението, но те дълго се забавляваха със замярането с различни по форма ставащи за ядене нещица, някъде малко преди да излезем от магистралата, преди Шумен, Ники започна да пита кога ще стигнем и че така не стигаме, защо не стигаме, аз се опитах да му покажа забележителностите - слънчогледи вдясно и жито вляво и набързо ги приравних до хляб и олио, последваха въпроси, на които не можах да отговоря, не че бяха толкова сложни, обаче Тити заблея с едно: Бааа, бааа. Ники й каза, че "Тук няма овце, бебко!", Тя пак: Бааа, бааа, аз също й казах, че "на магистралата няма овце, бебко, след малко може би ще видим, като излезем на пътя", тя пак: Бааа, бааа  Mr. Green Ники попита "какво е тарантула" - "отровен паяк", "защо се казва тарантула", - "не знам, Ники", "ама защоооо" - "не знам, такова име са му измислили","защо тарантулаааааа" - " не знам, я виж, това е Шумен" - "кое е Шумен" - "ето там, градът". Тити пак заблея, аз й казах, че скоро може да видим овце, Ники попита какво е град, какво е Шумен и какво е паметник  Crazy Последното особено много ме затрудни и си отдъхнах едва на излизане от Търговище, когато ми предложи да играем "Мамо, искаш ли ти да казваш душ, а пък аз пишка?"  Mr. Green Исках! Исках точно нещо такова, което да не ме кара да мисля, просто ще повтарям душ - душ - душ. Старт: Аз - душ, Ники - пишка, аз - душ, Ники - пишка, аз - душ, Ники - душ, аз - душ. Неее, мамо, сега ти трябва да кажеш пишка  Mr. Green Добре, добре, схванах. По-късно душът беше сменен с мотор, по-късно с паметник, пишката си остана константа. "Кога ще пристигнем?", "още малко", "колко малко?", "вижте, вижте, там има крави!", мълчание, "видяхте ли ги?" и Тити тъкмо щеше да заблее и се сети, че няма да е съвсем уместно, но докато си намести езика за Мууу Ники каза "само аз ги видях, мамо. Бебката не." Тити - "Ааа, дю" - т.е. иска да видим други. Обещах й да видим. Някъде около Дралфа видяхме. Тити: Мууу. "Кога ще стигнем, мамо?" - "вече остана малко, наистина малко"  Mr. Green Пропускам момента с водата, но се прибраха и Тити иска нещо от мен.
Лека  Hug

# 364
  • Варна
Леле, Мира, направо ми спря дъха, още на третия ден. Да няма връзка между уртикарията и слънцезащитния крем, ако ползвате? Дано да сте излезли от серията. Във вторник си идваме и много искам да се видим и с вас и с Кико, само сутрин ли излизате? Към колко, за да се опитаме да ви хванем?

Слънцезащитен ползваме един на Алверде, вече няколко пъти и без проблем. И на плаж сме ходили без проблем, но другаде. Днес установих, че вчера се появи обрива след обедния сън. Днес сутринта, пак след сън. И повтори пак след обедния сън. Всички чаршафи, възглавници, шалтета минаха през пералнята и се надявам с това да се приключи. Подозирам, че може и някой гадинка да е причината. Ако някой има идея? Утре ще си поговоря и с педи и без друго трябва да пуснем един секрет от гърлото, че нали в болницата му бяха изнамерили нещо.
Относно съвместната разходка, нямаш грижи. Даже с удоволствие. Обикновено сме от към 9-9.30ч до към 11.30-12ч в морската, но не ми е проблем вместо преди обед да слезем следобед.  Wink

# 365
Добър вечер!
Върнахме се днес от почивката и се чудя как да ви я разкажа така,че да не я помислите за провалена-аз до вчера така смятах Crazy
-Първи ден-след купони и фестивали с родата в Пловдив, пристигаме с надежда да отдъхнем и се оказва,че няма стая за нас-т.е. има, но не такава, за която сме платили, а някаква мизерна кутийка Не съм ви се похвалила колко ми е добър английският, а като се ядосам-ставам натурална англичанка, но без тяхната любезност Mr. Green След като подпалих и туристическата агенция по телефона, че е на път да се провали почивка, заплатена още през януари месец, те се обадиха на неговорещата английски гъркиня, тя пък извика две жени-българки, които работят в кухнята и още една българка, която е сервитьорка и се разбрахме-настаниха ни е дн студио, в което да се чувстваме комфортно, а не в мизерната кутийка, която ни предлагаха Crazy
-Втори ден-заплесваме се на плажа. Юлия не ще да стъпва по пясъка, понеже я дразни,че и се навира между пръстите. Ако се беше съгласила да си обуе акваобувките, нямаше да и влиза пясък,ама нали я знаете по отношение на обувките каква е. Накрая се задоволява да плацика в басейна под чадъра и да се полива с вода, докато седи върху шезлонга
-Трети ден-Юлия е с температура близо 40 градуса Shocked Тя по принцио така реагира на претопляне, та бързо минаваме в режим на стоене под сенки и минимум разходки. В студиото киматик нямаше ooooh!
-Четвърти ден-обаждаме се на асистънса, понеже имахме мед. застраховка. Намират ни лекар, след като ни дадоха толкова тъпи указания,че ние не можахме да го намерим-идиотите объркаха два града със сходни имена и вместо в Лименас, където е лекаря, с който имат договор ни пращат в Лименария. Накрая лекарят сам ни намери в хотела. Оказа се,че Юлия има зачервено гърло, което заподозрях,след като спря да се храни. Започна да кара само н акърма, която и беше трудно да преглъща. Това доведе до ефекта кърмата да и излиза през носа и да образува локви под нея, докато суче на леглото. Не беше акала вече 2 дни. Днес е четвърти ден, откакто не е акала Rolling Eyes
-Пети ден-поврежда ни се колата. Оказва се,че акумулаторът се изтощил, а зареждачката му е окъсила и не може да зарежда,т.т прецакал се е целият генератор. Колата не пали и не помръдва, а трябва да си тръгнем на следващият ден. Юлия е все така с Т около 39, не се храни и е ужасно мрънкалива и ревлива. Гръцкият лекар беше казал да я оставим сама да се пребори и да даваме само антипиретици. Беше казал,че до събота не се ли оправи, ще и напише АБ. Обадихме се на много добър наш приятел да дойде да ни спаси от острова, който всички определят като райско кътче
-Шести ден-подкреплението пристига и дори стана забавно. Почнахме да въртим едни акумулатори и успешно стигнахме до Сандански, където оправиха колата. Обадих се на ЛЛ. Тя изписа на Юлия Хомеожен, Инфлуцид, Вит. Ц и калциев глюконат, настоявайки,че детето ще се справи, щом все пак суче и пие вода. Спахме в страхотен хотел в Сндански с много ниски цени в ресторанта. След като 30 минути рева от глад, Юлия започна да бърка по чиниите и бавно, с много малко количества започна да хапва
-Седми ден-прибрахме се, като направихме само една почивка в НИМ-София. Много сме впечатлени!

Иначе, знаете ли кое е най-интересното? Когато попаднеш в черна серия,е важно къде се намираш. Когато си на остров и не можеш да направиш нищо, отиваш на плажа, прегръщаш с децата, заглеждаш се в морето, изпращаш залеза, отиваш в ресторанта, където получаваш любезно обслужване, добра храна и приятна музика, пиеш Рецина и.....релаксираш, минава ти, спира да ти пука. Хареса ни. Лили се забавляваше. Имаше мног деца, с които Юлия искаше да контактува-само дето не искаше да ходи по пясъка и трябваше да я разнасям по плажа. Аз също се запознах с интересни хора, от които един ми стана любимец-учител от Южна Африка, преподаващ ангйски в Австрия. Юлия вече е по-добре, а утре ни очаква парти по случай РД на Лили. Партито ще е с нейни приятелчета-около 15-16 деца в детски център Party Когато беше малка, Лили също се беше кръстила Тити  Heart Eyes

Лека нощ и не се плашете от нищо  Hug

# 366
  • Куциндрел
Добро утро.
Зелда, голямо преживяване с тази пчела/оса. Дано повече да не я жилят. Praynig Hug
Забавно ти е с 2 питащи и искащи деца. Да са живи и здрави, сега да им се радваме, че като пораснат само ще се сещаме как все при нас са стоели. Hug
Мира, голяма серия. Crazy Йоан прави обриви на слънцезащитния крем и не знам какво да правя. Да не би уртикарията да е от претопляне? На Йоан му се появяваше след сън, не отрихме причината, освен, че започнахме по-леко да го обличаме когато спи и изпрахме всички завивки.

Вчера водихме малкия пак на детски център, че с този дъжд навън....
Пак си хареса къщичката там и имахе "разправии" с едно друго дете, което не говореше български. Нещо м/у френски и английски говореше. Не го пускаше вътре, Йоан ме гледаше тъжно, детето не реагира и след моята молба на английски. Накрая реших да действам кардинално, отворих вратата на къщичката и бутнах Йоан вътре. На въпросителният поглед на детето му казах нещо на български и то се изнесе от там. Crossing Arms Тъй де, защитавам си гарджето. Mr. Green

Аз да се приготвям за работа.
Лек ви ден.

# 367
Здравейте, здравейте  Grinning
Ето ни и нас с мамин сладък Грахчо-писанчо.  Laughing
От мнооого време не съм се вясвала, но имахме много задачи, а тати пък имаше да пише една отдавна изостанала дипломна работа. И понеже сегашната съсия му е последен шанс да се дипломира, съответно компютърът беше окупиран дълго време.
От вчера пък вече Коколинчо е християнче  Grinning Та да ви почерпя, макар и виртуално по повода.
 beer Wine Glass Popcorn cook Ще се опитам по-късно да кача и някоя и друга снимка, но още не съм ги поглеждала дори, дали са станали. Вчера валеше отвратително и се наложи след събитието да се наврем вкъщи вместо планираната целодневна игра в парка. Мамин сладък Грахчо-писанчо се държап рекрасно, гледаше любопитно и въобще не плака като го накисна отчето в купела. Хилеше се доволно и така.
Ради, не помня мила вече честитих ли ти радостта или не. Прочетох, ама толкоз отдавна не съм писала, че вече не помня.  Embarassed Ама нищо де, да са ти живи и здрави и тримата мъже, много да те радват, обичат и глезят. Винаги само усмивка да ти носят!  Hug И Алекс и Ники са просто страхотни.  Heart Eyes
Таралежче, сестирчка занчи.  Grinning Не се кахъри за предлежанието, секцио, нормално, все тая. Пожелавам ти на финала всичко да е наред и да сте много щастливи, пък другото е бял кахър.
ннннн, много мъчно ми стана като прочетох за глутена. Дано бързичко да отшуми и да не се мъчите. Нагушкай о Кико от нас, душичката сладка.  Hug Hug Hug
Сийн, никак не сме с пишката. Не я пипам. Осланям се на твърдението, че след време под влияние на хормонални промени се променя структурата на кожата и се стига до спонтанно отлепване. Като го къпеме или премиваме на душа след парка дръпваме само до там докъдето сама си се отделя и промиваме на течаща вода, без допълнителен напън.
Съни, и Лили и Ивко са страхотни. Не се кахъри за кърменето. Докато искат да сучат си предлагай, пък ако се налага да дохранваш не е престъпление я. Важното е да растат здравички, другото са подробности. Много  Hug Hug Hug за цялото ви прекрасно семейство.
Миша, браво за страхотното пътешествие и честито ви отбиване.  Grinning
Смуси, много съжалявам, че и вие сте в групата с алергиите. Оххх, много неща са излезли положителни. Дано да е преходно и с времето да премине.
Мира, много се радвам за хубавите резултати при вас. Дано захранването ви да мине перфектно.  Hug
Зелда, направо настръхнах като прочетох как са я нажилили Стела. Добре, че бързо са се оправили нещата. Сладурана е Тититя.  Grinning
Много неща пропуснах, другип рочетох по диагонала, но няма как. Трябва да ставам, знаете как е. Децата си искат внимнието.  Grinning Ще се постарая да съм по-редовна идните дни.  Grinning

# 368
Записче!

# 369
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, от кога се каня да пиша, ама не намирам време. Малката изведнъж отказа да ходи на занималня, а днес ми каза, че са я удряли по главата там и за това не иска... Разбира се разговора ни беше с мимики и жестове, но тя беше категорична.. а аз освен да й вярвам друго не мога... Явно са се сдърпали с някое дете и то я е поошляпало... поне аз така си обяснявам отказа й от занималня, като знам с какво желание ходеше и сън не спеше...Сега не спи заради баща си, буди се не за да суче, а да търси баща си...  Cry Много ми е мъчно и слава богу му се вижда края , надявам се през септември да можем да се нанесем в къщата и да заживеем задружно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

отделно у дома е пълен хаос, хубаво си свикнах да имам време да подреждам и чистя, след което да излизаме и да си е чисто у дома...ама сега с тая липса на занималня, направо още не мога да вляза в час с хаоса...  Crazy

Започна и да спи по малко, не ми се мисли като спре съвсем да спи - ще откача  #Crazy

От два дни тротинетката й е без седалка и тя не слиза от нея... супер много й се кефи - мен само ме радва - най-накрая да си играе с нея  Party,,,

Хариелка, мерси за пояснението за водораслите  Hug

Кисса, много постно запишче, мила. Разкажи ни как сте  Wink

Звездичке, честито ви християнче, да сте живи и здрави  Hug

Деси, въпреки серията, от поста лъчи позитивизъм или аз поне така го усетих... дано Юлия вече е здрава  Hug

Зелда, голямо пътуване сте имали, всеки път като прочета "Тити" и започвам да се подхилвам... много ми е забавна  Laughing

Съни, сигурна съм, че ти е много натоварено, но моля те, драсни 2 реда, да знаем как сте  Hug Hug Hug

# 370
  • София
  tiptoe 

# 371
  • Нейде из лудите гори...

Ей, момиче, и ти си много скромна, знаеш ли от кога те чакам да се разпишеш  smile3534

# 372
Милата Стела  Sad да те ужили оса е ужасно, а камо ли за дете, дано вече да е отминало, ама помня как сърбиииии дълго време след това  Sad
Мира и вие сте имали една тежка седмица, дано черната серия да е минала, обрива да отмине и да ви споходи добрият късмет  Hug

Аз с какво да се похваля  Thinking Ооо да, нашите лайняни истории продължават!  smile3515
Яна и лайното - втора част  newsm61
Вече съм решила, че е крайно време да я уча на гърне. Аз все се пробвам, ама не ми се получава, тя си пишка вътре от време на време, но повечето време си играе с гърнето и мен ми втръсва и го скривам в килера. Днес я усетих, че ще ака и веднага на повивалника, свалям гащите и памперса, а тя се ядоса и почна да ми се кара. Викам няма да ми се караш ами сядай на гърнето и там акай. Слагам я на гърнето - тя не ще да стои. Аз настоявам - тя се развика и като скочи изведнъж и по голо дупе избяга до леглото и ги изсули два пацула на паркета - слава богу на паркета, не на килима, че и продължава да ми се кара - нарушила съм й комфорта - да ака права в памперса  newsm61
Чудя се аз как му е удобно на това дете да ака право и вече почвам да си мисля да зарязвам гърнето и да взема седалка за чинията и като я усетя там, щото от чинията не може да избяга ще не ще ще се изака в тоалетната не на паркета  Crossing Arms
Извинете ме за подбробните и цветущи обяснения, ама честно казано даже ги омекотих щото като обеснявах на ММ използвах думи като сере вместо ака, че ми писна и на мен вече от тези изпълнения.
После едвам я измих, тя сърдита, че съм я смутила. Карах се аз карах се, показах й акито на паркета, обеснявам че е лошо, че трябва в гърне и т.н. То не чува! Отиде в хола, качи се на масата, седна и почна да си събува чорапите. От два дена ми вдига 37.7 и после без т. и ми ходи по боси крака. Пак се карам, обувам чорапите, то ме гледа нахално, хили ми се и си ги събува. Ядосвам се викам слизай от масата и отивай на дивана, тя гледа дивана и продължава да търка дупе по масата.
Побеснявам вече, ама викам сега ще пуснем Адел и ще заспи. Пускам музиката, вместо да дойде да спи, то почна да се търкаля по дивана и вече тотално изпуших!
Хлопнах капака на лаптопа, тряснах вратата и я зарязах сама в хола. Тя реве. Аз си трая. Трая трая ама не мога. Върнах се, ама явно ме е нямало достатъчно време да преосмисли поведението си, веднага се довлачи по коремче да ми се подмазва, гушнах я и веднага заспа.
Ама диване с диване такова - не се е метнало на мен!

# 373
  food010 newsm47 Привет и от мен,момичета   bouquet

Не е като да не ви чета,ама все нещо изскача и не успявам да попиша.
анбибиан смях се до сега /може да се каже,че поста ти ме накара да се разпиша  hahaha Mr. Green/.Яна е образ на образите просто  hahaha
зелда много гадно са я нажилили ТитиЯ ,с интерес чета постовете ти тук,а и из фейсбук.включвай се по-често/не съм аз единствената ти фенка Mr. Green/ много целувки на ТитиЯ и бате Ники от нас  smile3502
марси браво на Ая,че ти е обяснила /до колкото е могла/ защо не иска в занималнята.дано скоро свикнете и да овладееш хаоса  Mr. Green
звездичковачестито ти християнче-да ти е живичък и здравичък Коколинчо  bouquet
сънивчера и писах,казва че са окно няма никакво време за нищо,Алинка-малинка още не се е адаптирала напълно и не е свикнала с близнаците,но имали напредък.каза ми,че Али и Бо ще ходят на море с баба и дядо,и когато остане само с близначетата ще се опита да пише тук,всички и липсваме.имате поздрави от нашата Съни   bouquet
мира и деси дано сте излезли от черните серии,изпращам ви половителна енергия и слънчеви усмивки   bouquet
киссса newsm51 nbirthday newsm38 да си здрава,щастлива и всички мечти да ти се сбъдват.весел ден,мила.пиши по-подробно как сте с Влади Simple Smile

и таака,ние сме добре миналия ден бяхме на консултация-15кг 91см /нямаме още 1г9./ Mr. Green
повтаря някои думички,много е смешен и в същото време се изумявам колко е умен.в тая малка главичка  има бая мозъче  hahaha разбира всичко ,което му казвам,само,че още му е трудно да говори.разбираме се все пак.
тази сутрин станахме в 5ч с рев,седна на спалнят до нас и ние  с мм се правим,че спим а той плаче,за да си отворим очите и ни бие по лицата да ставаме,че детски да му пуснем.така до 6ч и после се успахме с него до 10ч /мм в 7ч станал за работа/
ами хайде,пак ще пиша,че сега стана бая дълъг пост Simple Smile   bouquet

# 374
Здравейте, момичета!
Кали спи и аз да драсна някой ред. Тези дни да не ме чува дяволът е послу6на, като изклщ4им събота. Тогава беше лошо времето, ММ беше на работа до 21.30 вечерта, нямаше на кого и за 5 минути да я оставя и честно да ви кажа бях на ръба на нервна криза , а и за капак на всичко не мигна целия ден с изклщ4ение на 10 минути то4но, но за сметка на това рева 2 4аса за баша си. Дано пове4е нямаме такива дни, защото не знам как ще изкарам.
С гърнето сме до никъде. Напоследък хи4 не го долщбва, става, оникаля стаята и вика пампу. Аз не я насилвам, за да не го намрази съмвсем, 4е насила хубост не става, просто имам 4увството, 4е в тази насока връща доста назад, как ще махнем памерса изобщо не знам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт