Моя хубавец продължава с обривите. Установих, че се появяват непосредствено след сън, а днес следобед забелязах, че в по-малка степен и след като сме се кърмили и гушкали. И в двата случая той много се поти и като нищо е от жегата. Според педиатърката ни и гастроентерологът е инсектно. Смених праха, върнах се на ТЕО бебе, че преди месец бях взела един друг. Пера стана 3 дена като замаяна, чаршафите избеляха, ама обриви все има. Кога по-малко, кога повече..
Пак се замислих за хомеопат. И пак като чета и се интересувам всички са еднакво оплювани и хвалени..
Хариелка, Хариелка да ви завиди човек на готината лекарка!
Как е Елиза? Минаха ли и неразположенията след ваксината?Toni77 не се ядосвай, когато тогава. Определено според мен няма нужда да я насилваш и настояваш за гърнето. Най-лесно ще е и за двете, когато тя е готова и има желание. Ние вече седмица сме без памперс, само вечер слагам, но и той е значително по-малко напишан от преди. Някак много лесно и неочаквано ми се получиха нещата - аз реших да го оставям в къщи по слипчета, като периодично го подканвам, а навън слагах памперс. И в един момент той започна да си казва първо като се е напишал, после като пиша и вече разгеле преди да пиша. Започна и навън когато е да се пипа и да вика "пиш" и така реших и навън да е без памперс.
Киса, Ендира
Ще се радвам да се разписвате. Как са вашите момчета?anbibian и ние сме акали на паркета..

dessy encheva ехее, ама хич да не не ви е било скучно..
Добре, че все пак като погледне човек по-оптимистично и вижда, че не е било чак толкова зле. Ceca май и аз стигам до това заключение..
Хайде лека от нас!
Тази сутрин сънена, не се усетих да не махам памперса докато е на килима

Консултирахме се двама педиатъра и накрая сложихме ваксината. Докато сестрата слагаше инжекцията, малката си изви крака и иглата се изкриви.
Естествено сестрата не успя да сложи ваксината и я боцнаха на другото краче. Излишно е да ви казвам колко се стресира Дари и какъв рев му дръпна. Едвам я успокоихме. И за капак на всичко вчера вечерта и аз вдигнах Т, цял ден не бях яла, нито пила вода, изкарах и няколко безсънни нощи заради разстройството и Т на малката, а явно и стреса си е казал думата. Едвам стигнах до леглото. Когато станах след около час и нещо ММ беше приспал малката, а това е истински напредък, 
знам ,че на теб хич не ти е смешно ,но има и такива ситуации с децата .