Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 998
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
А добър вечер!
Моя хубавец продължава с обривите. Установих, че се появяват непосредствено след сън, а днес следобед забелязах, че в по-малка степен и след като сме се кърмили и гушкали. И в двата случая той много се поти и като нищо е от жегата. Според педиатърката ни и гастроентерологът е инсектно. Смених праха, върнах се на ТЕО бебе, че преди месец бях взела един друг. Пера стана 3 дена като замаяна, чаршафите избеляха, ама обриви все има. Кога по-малко, кога повече..  ooooh!
Пак се замислих за хомеопат. И пак като чета и се интересувам всички са еднакво оплювани и хвалени..  ooooh!
Хариелка, Хариелка да ви завиди човек на готината лекарка!  Hug Как е Елиза? Минаха ли и неразположенията след ваксината?
Toni77 не се ядосвай, когато тогава. Определено според мен няма нужда да я насилваш и настояваш за гърнето. Най-лесно ще е и за двете, когато тя е готова и има желание. Ние вече седмица сме без памперс, само вечер слагам, но и той е значително по-малко напишан от преди. Някак много лесно и неочаквано ми се получиха нещата - аз реших да го оставям в къщи по слипчета, като периодично го подканвам, а навън слагах памперс. И в един момент той започна да си казва първо като се е напишал, после като пиша и вече разгеле преди да пиша. Започна и навън когато е да се пипа и да вика "пиш" и така реших и навън да е без памперс.
Киса, Ендира  Hug Ще се радвам да се разписвате. Как са вашите момчета?
anbibian и ние сме акали на паркета..  Laughing Едва ли това ще те успокои де, ама..  Mr. Green Не, не думи нямам за Яна. Опасна е.  Heart Eyes
dessy encheva ехее, ама хич да не не ви е било скучно..  Hug Добре, че все пак като погледне човек по-оптимистично и вижда, че не е било чак толкова зле.
Ceca май и аз стигам до това заключение..  Confused Още повече, че се появява обрив само като е бил по затоплен или гушнат в мен. Изпрах и аз целия свят. Ама колкото да го събличам - та той спи отвит на отворен прозорец само по боди къс ръкав. Пууу гадна работа да гадаееш  така.
Хайде лека от нас!

# 376
  • Куциндрел
Привет.
Пак сме във фаза не-спане, към 1-2 сутринта като се събуди чак до 5 изкарва във въртене. Таз сутрин в 5 го дадох на баба му, че не издържам вече. Той заспал в количката и към 7:30 се събуди. Хайде да избиват вече тези последни кътници, че да си поспим. /поне си мисля, че не-спането е от зъби./

Мира, дано преборите тези обриви. Praynig Hug Praynig Като бяхме във Варна, Йоан се обрина около врата и обривите му минаха чак като се прибрахме и застуди.

Тони, Йоан също отказва да сяда на гърне, пищи и се дърпа. Не знам какъв е този период.

# 377
Мира, някак успокояващо е като знам, че и друг го е правил това на паркета  Crazy Тази сутрин сънена, не се усетих да не махам памперса докато е на килима  Mr. Green За щастие нищо не стана. Килима оцеля. Махнах памперса и я гледам тича по голо дупе към гърнето, седна си, изпиша се, изчака да я аплодирам и да се нахили и стана. Ама иначе не си обажда, ако не махна памперса и не покажа гърнето няма да се сети, че иска там да ходи да пиша. За акането не знам дали ще се пробвам скоро пак  Sick

# 378
  • Sofia
Здравейте, мами!
Чакам Софи, Лизи и баща им да се върнат, отидоха да купуват колело на София и реших междувременно да драсна някой ред.
Не съм ви казвала, че Елиза е с нова прическа, подстригахме я на каре. Много е сладка и много й отива, всички казват така.  Grinning

Мира, ами оправи се детето, два дни беше така обаче, с болки в крачетата. Скоро да се отървавате от този обрив!

Зелда, много ми беше интересен подробния ти разказ за пътуването.  Grinning Било е весело.  Laughing Как е Стела след ужилването? И мене ме е жилила оса, наистина мноооого боли. Горкичката душичка...  Heart Eyes  Hug

Деси, лелееее много неща са ви се струпали на тази почивка. То като тръгне някой път назад и няма спирка. Надявам се вече всичко да е наред при вас. Как мина рождения ден на адашката?  Grinning

Анбибиян, и вашата одисея продължава  Joy  Joy Joy Да се смея ли, да плача ли..., не знам на тебе колко ти е смешно обаче...

Звездичке, честито да ви е Християнчето!   bouquet  Hug

Блекче, благодаря че ни информираш за Съни. Hug Радвам се че са добре всички. И тя много ни липсва, но я разбираме, няма как. И ти се разписвай по-честичко.

Хайде, слизам, че моите хора дойдоха. Купили са колело, да видим сега...

# 379
Здравейте, момичета!

Хариелка-да се радва принцесата на колелото и леко и безаварийно каране и пожелавам, видях го във фб, много е хубаво, пък тя грее на него Grinning Hug
Цеца - и според мен това с гърнето е период, не и се карам, не я насилвам, 4е насила хубст не став, обяснявам, понякога има ефект, понякога няма, когато му дойде времето тогава Wink
Ох , Кали заспа преди 20 минути, дано задавашата се буря не я събуди Praynig
В събота бяхме в парка, много хубаво си  игра на пясъчникА, ОСТАВИХ Я ДА МУ СЕ РАДВА КОЛКОТО ИСКА
Извинете ме за неграмотния пост,ама съм на лап топа и затова така Mr. Green Embarassed
Съни= радвам се 4е сте добре, сигурно Иви и Лили растат като гъбки, пиши когато имаш възможност Hug
Мира= дано скоро ви минат обривите Hug
Хубав ден от мен на всички Hug

# 380
И аз да се разпиша докато имам възможност. Дарчето току-що заспа, което е нетипично за нея, но вчера имахме много тежък ден и е останала без сили. Вчера сутринта й открих кърлеж в горната част на ухото. Първо си помислих, че е раничка, защото беше зачервено мястото, но като се вгледах по добре видях, че е кърлеж. Отидохме на хирург и го махнаха, а аз го занесох за изследване в центъра по паразитология. Няколко часа умувахме дали да сложим ваксината против тетанус, защото предните дни беше с разстройство, Т и кървави нишки в акото. Sad Консултирахме се двама педиатъра и накрая сложихме ваксината. Докато сестрата слагаше инжекцията, малката си изви крака и иглата се изкриви. Cry Естествено сестрата не успя да сложи ваксината и я боцнаха на другото краче. Излишно е да ви казвам колко се стресира Дари и какъв рев му дръпна. Едвам я успокоихме. И за капак на всичко вчера вечерта и аз вдигнах Т, цял ден не бях яла, нито пила вода, изкарах и няколко безсънни нощи заради разстройството и Т на малката, а явно и стреса си е казал думата. Едвам стигнах до леглото. Когато станах след около час и нещо ММ беше приспал малката, а това е истински напредък, Grinning защото откакто Дари се е родила заспива до мен сучейки. Явно е била или доста изморена или е сигнал, че вече може и татко й да я приспива. Wink Педиатърката ми каза да следя за зачервяване, отоци и да чакам резултатите. Отделно след 20 дни ще направим и кръвни изследвания. Много се надявам всичко да е наред, защото много ни се насъбра в последно време.  Praynig
Извинявам се, че ви излях проблемите си. Просто имайте едно наум, защото в центъра по паразитология имаше опашка за предаване на проби и вземане на резултати на хора ухапани от кърлежи. Коментираше се, че тази година има бум, защото с нищо не са пръскани и обработвани тревните площи в София. Close
Хубав ден на всички! Връщам се назад да чета.

# 381
Здравейте, момичета!
Днес влизам с една чудесна новина: ще си имаме бебе.Вчера му чух сърчицето за пръв път и макар, че вече с Кали съм минала по този път, повярвайте ми-вълнението е огромно. Пуснах си и изследвания миналата седмица ( кръв и урина- всичко е наред). Терминът ми е 24 февруари 2014. Реших да споделя с вас, така както направих с Кали, когато чухме за пръв път сърчицето на бебето. Много сме щастливи и много се вълнуваме. Simple Smile

# 382
  • Куциндрел
Тонииии, честито. Желая ти лека и безпроблемна бременностт. Hug Hug Hug Hug Hug

# 383
  • София
Лелеееееееее, Тонииииии, каква бомба пусна Simple Smile Честито! Лека и прекрасна бременност и здраво бебче на термин! Hug

# 384
  • Варна
Олеее, супер! Аз се вълнувам при такива новини, пък какво остава за теб, Тони! Желая ти лека и безпроблемна бременност.  Heart Eyes

# 385
  • Нейде из лудите гори...

newsm76

# 386
Цоп  Grinning
Здравейте момичета -кокичета  Hug
Тини като те прочетох и направо ми изскочиха очите  Heart Eyes Много хубава новина лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug
Зелда дано Стела вече е добре и не се повтарят подобни случки  Hug
Ани дано няма вече „Яна и лайното трета част“  Mr. Green признавам си много ми е смешно и не мога да спра да се смея  hahaha знам ,че на теб хич не ти е смешно ,но има и такива ситуации с децата .
Сега да кажа и за нас Дарето си е на село аз не мога да спра да се тръшкам и ми е безумно тежко всеки петък пътувам и в неделя се връщам смазана от мъка ,но такъв е живота трябва да се стегна .Иначе свеки много добре се справя с гледането още първия ден решила да скрие бибата на Дарина ,която не е вади от устата казала е ,че кучето е взело и изяла бибата и до там една вечер е плакала и веднага е свикнала ,сега се учат на ползват гърнето ,за тази цел баба е свалила от тавана една стара кукла с гърне още от Катето и така Дарето и куклата по три пъти на ден дежурят  hahaha За сега толкова от мен трябва да излизам ще се постарая по често да се разписвам

# 387
  • Sofia
Тониииии, честита бременност и честито тупкащо сърчице, мила! Всичко да е наред и безпроблемно до края!   bouquet  Hug Hug Много се зарадвах!  Laughing  Laughing

Цвм, както описваш, бабата наистина се справя много добре с Даринка. Представям си колко ти е тежко да я оставяш всяка неделя.  Sad

Ия, а защо Дари е пак с кървави нишки в акото, още ли заради алергията? Дано скоро се оправите и двете!  Hug В нашия парк (Северния) пръскат, но въпреки това на Елиза й намерихме кърлеж, денят след пръскането.

# 388
  • Vaudreuil Canada
Тони Честито миличка! Лека и безпроблемна бременност ти желая - страхотна новина!!!

# 389
  • Пловдив
Тони,честито и от мен   bouquet Много се радвам за вас  Heart Eyes Лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт