Добре дошла на новата мама

Оказа се по-заинтересована от каките, дори се мъчеше да ги имитира, а от бебетата я е страх 
и тя намаза една книжка за Пинокио и една дъска за рисуване от тези дето се изтрива нарисуваното по тях, ей сега то4но се занимава с нея, много съм доволна , пък и не беше скъпа, аз намазах едно многофункционално ренде, 4е имах нужда и така-много добре си уплътнихме деня в4ера, ама днес пак се връщаме към обикновените неща- пак до неделя 
Моите двете барбита съм ги скрила и няма да ги дам на Яна докато не се уверя, че си пази играчките. За първата събрах пари от закуски всяка сутрин да си я купя и помня, че беше 400 лв. като бях на 10 г.
Сега ще се местим при баща ми, че поне е сам в по-голям апартамент, ама трябва първо да го изчистя, че е като след бомба - ергенска бърлога
Та тепърва ще започва лудницата при нас, вчера правихме план на къщата, тия дни влиза бригадата и почва с къртене, разбиване и всичко по реда му.. Много се надявам сметките на ММ да са верни и до края на октомври да успеем да влезем