Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 971
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Тони , много ти благодаря ние ще ходим от 01-05.09 ето тук http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=13075
Добре дошла на новата мама  Hug

# 496
Добро утро, момичета!
Влизам тук след среднощна борба с комари, голям кошмар беше. Кали реве, че е нахапана и и се спи, аз тичам из цяларта къща да търся таблетки против комари, пък ММ стои при нея и се опитва да излови някакъв комар. Намазах я с Фенистил, включихме вентилатора, намерихме устройството за комари и долу- горе тя се успокои , но чак към 1.30 през нощта.
Като гледам всички са по почивки и разходки, само ние  с Кали май сме си у дома ooooh!
Пожелавам ви хубав почивен ден. Нащият татко и днес е на работа до 19 часа и за нас почивен е само утре. Мислим да ходим до Джъмбо да търсим на Кали кукленска количка с бебе за подарък за рожденния ден, че на 1 септември става на две годинки. Дано харесаме нещо. Решихме да е количка, защото  тя има една малка сгъваема, с която много си и грае по двора, и мног осе зарадва на съседчето на една по-голяма с бебе, пък и като се роди бебето живот и здраве ще и казвам , че и тя си има Wink

# 497
Тони пиши какво сте купили от Джъмбо и ние такова ще купуваме за рождения ден на Яна. Искам някоя хубава кукла пишкаща, гукаща и т.н. но не съм ходила нищо да гледам. За количката не съм толкова претенциозна, за начало мисля да е малка сгъваема, ако си играе повечко с нея и като почне да слуша повече ще й взема по-модерна  Mr. Green

Яна днес покори Радецки и Козлодуйския бряг  Mr. Green Беше особено активна на горната палуба, където търча един час напред назад, лази, бърса пода на Радецки с дупе, хваща каките за голите баджатци пък на батковците им викаше Па! и се разрева само веднъж, когато едно бебе залитна към нея  hahaha Оказа се по-заинтересована от каките, дори се мъчеше да ги имитира, а от бебетата я е страх  ooooh!
Преди това бяхме на центъра на Козлодуй, има едно капанче с готини люлки и къщичка с Мечо Пух и Яна я качихме в къщичката и при нея довтаса едно момиче с 4 м. по-малко и като се качи и то в къщичката и Яна се разрева и майка му довтаса да се извинява, понеже нейното било агресивно и скубело и драскало, ама викам нищо не е направило детето, просто нашта е голяма пъзла  Mr. Green

# 498
Здравейте, момичета!

Ние в4ера цял ден миткосвахме навън. Нашият татко само в4ера беше по4ивка за цяла седмица и ходихме да се разходим с приятели по центъра, ходихме до Джъмбо да търсим на Кали бебешка коли4ка и бебе за РД, харесахме, но ще и ги вземем тия дни, ще отидем без нея, пък като се влезе в магазин за игра4ки не може да се излезе току така с празни ръце Joy и тя намаза една книжка за Пинокио и една дъска за рисуване от тези дето се изтрива нарисуваното по тях, ей сега то4но се занимава с нея, много съм доволна , пък и не беше скъпа, аз намазах едно многофункционално ренде, 4е имах нужда и така-много добре си уплътнихме деня в4ера, ама днес пак се връщаме към обикновените неща- пак до неделя Cry
Anbibian-има много бебета и няколко вида колички в Джъмбо, може да харесате нещо за Яна, има бебета, които нищо не правят и такива, които плачат, или си имат биберон, интересни неща има в Джъмбо по принцип и на доста сносни цени, дъската на Кали за рисуване е 6 лева, доволна съм, а книжката за Пинокио -1 лев.
Приятен ден на всички от нас с Кали и целувки Hug

# 499
И ние ходихме в Джъмбо, видяхме количите, наистина има избор, особено пък за нас, понеже аз искам да й купя един голям комплект 6-в-1, който в момента не мога да поръчам и ще остане за вариант за коледен подарък, а сега ще й взема от тези най-обикновените колички, дето са по 10 лв.
Куклите обаче не ме впечатлиха особно. Аз искам и биберон да смуче и да издава звуци и да пиша в гърне, пишкащи кукли въобще нямаше или поне ние не ги видяхме. Всъщност имаше само една интерактивна кукла. Всички останали бяха с аксесоари, но нищо не напряват. На Фишър прайс имаше останало само едно бебе, а като ходих преди време имаше поне 5 вида, те също нищо не правят, но бяха много сладки.
Баба ще ни идва на гости септември и тогава ще обиколим Хипото и Комсета да видим там дали ще харесаме бебе за Яна.
Иначе се позагледах в Барбитата. Като помня аз като бях дете колко скъпи бяха, сега има и по 10 лв. Имаше и една кукла, май не беше Барби, с поне 20 рокли  Crazy Моите двете барбита съм ги скрила и няма да ги дам на Яна докато не се уверя, че си пази играчките. За първата събрах пари от закуски всяка сутрин да си я купя и помня, че беше 400 лв. като бях на 10 г.  Mr. Green

# 500
  • Нейде из лудите гори...
Привет!
Преместихме се, или по-скоро изнесохме всичко от Варна, а сега е комплектовано в бъдещия ни гараж. Още няма и седмица, от както съм по един покрив с майка ми и вече изкуквам.  Crazy Сега ще се местим при баща ми, че поне е сам в по-голям апартамент, ама трябва първо да го изчистя, че е като след бомба - ергенска бърлога  ooooh! Tired Та тепърва ще започва лудницата при нас, вчера правихме план на къщата, тия дни влиза бригадата и почва с къртене, разбиване и всичко по реда му.. Много се надявам сметките на ММ да са верни и до края на октомври да успеем да влезем  Praynig

Тук има супер много комари, снощи пак ни нахапаха... такова чудо не беше се случвало на Ая - никога...

Анбибиан, много хубаво място за почивка сте избрали. Как пътувате с Яна? С какво я занимаваш?

За подаръците за сега съм решила да й купим колело, кукли има достатъчно, има си и любимо бебе, колички вече 2 счупихме, та те са на поточна линия при нас... Но тъй като следва и детска стая да й се прави ще видим кога какво ще получи. Аз ще й нарека колелото за рождения ден, ама предполагам, че по това време ще се радва на нова стая, а на пролет ще й купим превозното средство и без това да й пораснат малко краката  Mr. Green

# 501
Марси с нищо не я занимавам. Тя през повечето време спи. Пие мляко, сок, вода, бърбори, гледа през прозореца и по някое време вече е откъртила. Най-много да й пусна музика и тя почва да си припява и да се поклаща  Grinning
За колело не са ли малки още? Аз си мислех за колело без педали, но за 3-тия рожден ден. Един от вариантите ми сега е Мини микро, но понеже е октомври, тя няма да може да му се радва - чак на пролет. Ама ме устройва напълно, от нас микрото, от баба куклата, някой ще донесе количка и сме готови  Laughing Поръчала съм си и анцузи за детската градина да й купят  Mr. Green

# 502
Ами ние МиниМикро подарихме миналата година, вече го кара без проблем. Имам приятелка, чието дете караше колело малко преди да направи 2 - БЕЗ помощни колелета. В момента децата попиват много бързо и знам, че ако й купя колело ще се научи. Спира ме единствено размера й, трябва да я сложа на най-малкото съществуващо на пазара колело и така да преценя кога ще го купя Simple Smile
А за Микрото - то се кара и на есен , не е проблем , но ако трябваше сега да купувам скутер нямаше да е Мини  Peace

# 503
А какъв щеше да е?
Яна като я сложа на триколката, която всъщност е колело, крачетата й едва стигат до педалите, тя се мъчи да върти, ама не може защото са й далече и бута с крака както бута осата или калинката  Mr. Green

Аз микрото ще го взема без помощната седалка.

# 504
  • Варна
И ние имаме мини микро от първия РД. На този етап и аз не бих взела мини микро, пък било и без седалка. Височината на дръжката на мини микро е еднаква с най-ниската степен на дръжката на следващото микро. С разликата, че минито след година ще трябва са се смени, а другото не.
http://rayatoys.com/Maxi-Micro-Black-%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%82%D0 … %D0%BA%D0%B0-7411

# 505
Само това ли им е разликата? Височината на дръжката?
Аз не съм ги виждала на живо да предценя, мислех от сайт да поръчвам  newsm78
Сега разгледах спецификации и освен дължината има разлика в ширината долу и в теглото - минито е кило и половина а макси е 2,5 кг. Притеснява ме това, че максито го дават 5+, сигурно има защо  Thinking

# 506
  • Варна
Да, така е. По-широка е и малко по-тежка. Най-добре в някой магазин на място разходете една-две тротинетки.  Wink

# 507
Тя Яна хич не я слуша ни главата - ни краката  Mr. Green и като не е карала до сега тротинетка си мисля, че минито е най-добро за нея, ама пък тя е дълга, всички я мислят за по-голяма и се притеснявам да не й омалее тротинетката бързо.
В София не знам къде ги продават тези тротинетки.

# 508
Мира ми е взела думите от устата  Mr. Green

# 509
Здравейте, гледам за рождени дни и подаръци си говорите. По този повод да ви питам вие къде смятате да празнувате - вкъщи, в заведение или в детски клуб? Каква торта и откъде поръчвате? За подарък не съм решила още какво ще й взимаме на Миа. За колело направо си мисля, че е супер малка с нейните мерки, а и тя още не се е пуснала сама. Направо като ви чета и имам чувството, че Миа е като дете на 1 година и затова не се включвам често, защото просто сме много назад.

Общи условия

Активация на акаунт