Днес имаме двама рожденика - да за здрави, щастливи и обичани!

hedgehog, честита радост! Да са ви здрави и много усмихнати дечицата и да сте винаги сплотени!

И аз не харесвам това ветровито време, все ми е студено и не мога да се стопля. За смях на гаргите спя с две одеяла.
На нас приспиването ни е много сложен ритуал. Откакто се е родил, Пепчо не иска да заспива с никой друг, освен с мама - вечер. На обяд спи при баба си, защото съм на работа. Баща му не може да го приспи, защото детето не иска, щом мама си е вкъщи. Заспиваме на спалнята (таткото ни се изнесе в хола още миналата пролет), най-често аз преди него, по някое време може да го пренеса на неговото креватче, но той щом се усети, става и иска да си го взема пак при мен. За това все се разправяме с ММ. Но как да откажа на детето, като то ще започне да плаче, да мрънка и само ще се разбуди. После пак на неговото ще стане. Никога не съм имала момент Пепчо да заспи сам. Дори и да е капнал от умора, става кисел и започва да мрънка, но не си ляга сам. Сега поне вече си казва "Ади нани" и сочи вратата.

Оказа се, че няма причина за моя ултра нередовен цикъл, различна от бременността и раждането. Смята, че след още няколко месеца ще се нормализират нещата.
Надявам се на същия успех в яслата.

Няма умора това дете.
Сега дано да поспи повече, пък ако е колкото вчера пууу направо лягам и аз. Вчера спа 4 часа. 

Аз за яслата не съм предвидила резервни пантофки, защото Елиза нали отдавна е без памперс, слагам й само нощем и понякога си търкаляме един и същ по цял месец, докато се изпишка в него. Но ако детенцето се изпуска понякога и в игрите, добре е да има резервни. Аз купувам пантофи на Ren But или Zetpol, с дишаща подметка са и са хубави, струват 16-18лв. Лизи има едни подарени на Befado, знам че тази марка е много хубава, но са по-скъпички, около 25-26лв.