Тони, ще се справиш. Не разбирам защо трябва да има напрежение. Когато сте си двамата и никой не ви се бърка, всичко трябва да е наред. Още повече, че с второто дете вече всичко е ясно
Добра помощница взима около 400-500 лева на месец. Дори да не е по цял ден, всеки ден у вас, си я ангажирал, тя не може да поема други къщи/деца, защото не знае кога ще я извикаш. Ако се налага да гледа и дете, минимум 600 лева си приготви. В нашия квартал само за вземане на дете от градина и гледане за няколко часа (1-2) искат 300 лева на месец. Хем яслата е на 10 минути пеша...А и не знам дали имате добри комуникации (транспорт), това също определя цената. Проучи бабите около вас
Проучвах възможностите, защото ми е много трудно след работа да тичам за двете деца, които са в градина и ясла в център и в Студ. град...Но в крайна сметка си ги взимам аз. Марси, имаме различни занимания, когато сме вечер вкъщи. Правим фигурки от пластелин. Четем приказки и след това оцветяваме тематични картинки, изрязваме и ги лепим на сламки (за да могат да се хванат с ръка добре) и си играем приказката наново. Апликации с листа от дървета. Има доста блогове за идеи. Боядисваме ориз и макарони и апликираме после
Много неща. Най-любимо им е сортиране на колички по цвят, големина, вид.
Сутринта оставих ММ да облича Кали и отидох да приготвям закуска, тя се изпишкала на гърнето, ама в това време той излязал да се оправя в банята и тя станала и седнала на спалнята, там обаче се изакала и реве... както и да е, сменихме чаршафите, носи ми я той в кухнята, две минути селд това айде пак същото но в гащите, аз ходих да я преобличам. После седна да закусва на стол от нашите в кухнята, че нали се мисли за голяма и трябва дазакусва на " лям стол"- придърпах я към мен да ми е по удобно да и давам да яде , или да и помагам като се храни сама, тя падна на пода от стола, страааашен рев му удари и най-лошото счупиха и се очилата, а уж са нечупливи и сме дал и124 елва за тях

Размахва ми пръст на среща, имитира ме и вика Не, не, не! и ми се хили