Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 961
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Ceca, няма как да й купя летни буйки, защото тя все пак ходи за 1 ръка, а и освен това буйките винаги са супер широки на глезени и са огромни за нея. За момента съм взела на Оркестра едни пролетни и май с тях ще кара.
Анбибиан, имаме кецове на Зара, мерси за идеята. Но все пак нали за лятото се иска нещо по отворено и затова се оглеждам.
аз имах в предвид всички модели на Зара, има и сандалки  Wink
кецките ги споменах, понеже ми станаха много симпатични, дори се чудя дали да не купя едни, защото нещо не ми се нрави да ходи в пясъка по сандали  Thinking
Вчера се сетих за Зизуу, Смуси те правят обувки по размера на крачето  Peace
аз не съм сигурна дали ги правят так
на мен жената ми каза, че имат калъп и били еднаква ширина, ако се променял калъпа, щели много да се оскъпят, но по-добре Смуси да й звънне, да й обясни на нея, че аз карам по далечни зимни спомени  Grinning
Ооо, довечера отивам в Дайхмана с Яна  Party

# 136
  • Нейде из лудите гори...
защото нещо не ми се нрави да ходи в пясъка по сандали  Thinking

По пясъка сме боси  Grinning
Иначе аз поръчах еспадрили и се надявам да й станат като пристигнат... че за мен това е най-удобната затворена лятна обувка  Peace

# 137
  • Пловдив
Привет,момичета  Hug
Толкова отдавна не съм писала,ама с това хубаво време и с тези ремонти из къщи никакво времем не ми остава  ooooh! Ама вече му се вижда края и се надявам да съм по-редовна  Crazy
За обувчиците - ние сега сме с кецове на Бефадо,имаме и сандалки,обувахме ги 2-3 пъти  Peace Доволна съм и от качеството и от цената  Peace  http://shop.ilinor.bg/
при нас както всичко вървеше без проблем и оставахме при бабите,изведнъж нещата се обърнаха и сега не иска и да ги погледне даже...  ooooh! Само за крачола ми..Какво стана не знам...Даное  някакъв период и да минава,че вече ми идва нанагорно  ooooh!
Съни не се е разписвала с новини...дано да са добре и вече да са вкъщи  Praynig Hug
Айчето и Даниел са големи сладурковци  Heart Eyes

# 138
защото нещо не ми се нрави да ходи в пясъка по сандали  Thinking

По пясъка сме боси  Grinning
Иначе аз поръчах еспадрили и се надявам да й станат като пристигнат... че за мен това е най-удобната затворена лятна обувка  Peace
боси ама на плажа, нали, не в градинката  Wink
Seengirl Яна и тя не ги тачи бабите, ама по-рядко ги вижда. Асоциира майка ми с това, че тя ще я гледа и мен ще ме вижда по-рядко и като я види баба си и се лепва за крачола ми, сяда отгоре ми, няма отърване  ooooh!

# 139
Здравейте, момичета! Simple Smile Не съм писала скоро, но нямам абсолютно никакво време. Сега само ми се поосвободи, та рекох най- сетне да седна да се разпиша, че едва ли ще мога скоро пак...
Най- хубавата новина при нас е, че Ивайло си е вкъщи от вторник Heart Eyes Прекрасен е, но и хич не спинка нощем Confused Все още се нагаждаме, а и Алина не може да свикне, изобщо не го харесва Cry Отбягва го, не ходи при него, въпреки че я караме, караме я да го гали, да му говори, но тя не, та не... Не иска. Вчера го кърмя него, тя идва да се гушка, бута го, та ми е много, много, много трудно Sad
Сега тя и Бо са на разходка с баба, та съм сама с бебето, че малко да  отдъхна, че и другата седмица като вземем Лили, съвсем ще се видя в чудо Confused Но пък е за хубаво. Само не знам с Алина какво ще правим Sad

За излизането- ние излизаме по принцип към 10 ч. сутринта, прибираме се към 1ч., тя яде, спи и после към 17 ч. излизаме пак да вземем Боян и тогава ходим на площадките, та се прибираме чак към 20 ч. Сега обаче като сме с бебето, аз не съм излизала, излизат с баба си и им е малко по- ограничено времето, излизат към 11 ч., прибират се към 12 и 30.  После вечерта тати ги извежда пред блока и това е. Confused

Слънцезащитен използваме на Клоран още от миналата година. Доволна съм, защото Алина, а и Боян са доста белички, а с този крем не сме имали проблеми.

Вода и Алина напоследък пие много. Изпива сигурно по 400 мл. на ден Rolling Eyes и отделно пие и сокове. Понякога пие и повече вода.

На море Алина и Боян ще ходят с леля си и вуйчо си. Ще ходят към края на юни за 4 дни. Ние просто няма как да идем с бебетата, а ми се искаше децата да не пропускат. ММ се чуди все още дали да ходи и той, или да стои да ми помага с бебетата, но аз предпочитам да отиде, пък на мен майка ще ми помага с бебоците.

За обувките - купила съм няколко вида сандалки. Едните са много хубави и удобни, взех ги за 20 лв., не са скъпи, но не мога да ги намеря в интернет, не зная и на коя фирма са.Отворени са, обаче са й удобни.Такива също имаме, но не са й удобни и почти не й ги обувам. Най- често си ходи с тези. Подарък са й, но са й много удобни, нищо че и те са отворени. Аз търсих затворен сандал, харесах едни на КиК, но 60 лв. не ми се дават Naughty

Ииии.... успях да сваля една снимка от телефона Mr. Green Чакайте да ви покажа. От преди малко е.
Скрит текст:

# 140
Ех, Съни, каква по-хубава новина (така де, по-хубавата ще е, когато се похвалиш че и двамата са при теб  Heart Eyes Heart Eyes )
Иви е прекрасен  Heart Eyes Сигурна съм , че Али ще се адаптира, ама още не знае ,че ще дойде още едно бебе  Mr. Green

Анбибиан, тя боса по плажа, но от няколко дни се опитва да се събува и по площадките  Crazy

Ая спи от 1 час... бяхме на разходка с дядо й, имаше тържество по случай деня на ЕС и отидохме да видим децата - няма такава радост , излезе на сцената да танцува, да ръкомаха и да се върти  hahaha В един момент публиката гледаше и снимаше нея , а не танцуващата група на сцената  Mr. Green
Явно емоциите й дойдоха в повече, заспа по пътя към леглото и така... да видим как ще изкараме до довечера после, дано поспи повечко  Wink

# 141
Съни, мила хич не ти е лесно, а като си дойде и другото бебе  Hug Hug Hug Hug Hug Hug ще има много прегръдки и подкрепа от нас.
Вода Яна почти не пие, освен ако не е в чаша със сламка та да се лигави на макс  Crazy

# 142
  • Куциндрел
Съни, чудесен е малкия Ивайло. Heart Eyes Чакаме скоро и Лили да е при теб. Hug
Дано скоро Алина да се адаптира с новите бебоци.

# 143
  • Sofia
Здравейте, момичета!
И аз като Съни и някои други момичета се позагубих малко. Първо децата бяха болни и не ми беше до писане. И двете бяха с 40 градуса Т и ужасна кашлица. Тъкмо Софи се оправи, Елиза легна болна. С баща им дежурихме няколко нощи подред, нали не им даваме Т-понижаващо и беше доста трудно с две болни деца, едно след друго. Сменяхме се с него на 2 часа. Сега вече са добре. Празниците изкарахме в Кюстендил при бабите и дядовците, та сега и двете тъгуват за тях. Доста ги поразглезиха.
Имам да се хваля - първо Елиза от 2 седмици вече е без памперс, с гащички сме.  Grinning Моето умно малко момиченце още на 2-ия ден, откакто започнах да я уча, разбра за какво става въпрос и вече не се напишкваше. На сестра й й трябваха две седмици, но Елиза просто ми скри шапката. Сега й слагам памперс само за нощното спане, но и той е сух, скоро и него ще го махам, ако така продължава. За обедното спане пак си е с памучни гащички. Много е сладка, като й се допишка и само повтаря "Акам, акам..." с едно учудено изражение.  hahaha  hahaha И все си пляска с ръчички и казва "Бавооооо!", като се изпишка.  Grinning Другото, за което имам да се хваля е, че вече втори ден заспива без кърмене и на обяд, и вечерта. Реших да пробвам и тя само повтори няколко пъти "Цоцо, цоцо.", но не е плакала, гушка се в мене и така. Ама на мене май май ми е мъчно, малко ми остава да й дам, без да се налага. И аз не знам какво искам...

За обувките - аз на Лизи не купувам, всичко носи, останало от кака й. Софи има толкова много обувки, че нямат износване и на съседското детенце даваме даже. Пролетни носеше на Капчица, сега носи сандалки на Беко, ето такива http://www.beko3.com/index.php?id=25. Аз държа петата и пръстите да са затворени, дори и на София все още купувам такива сандалки. При нея сме на Чипо.

Вода Елиза пие по около 300г дневно.

Слънцезащитен крем не използвам вече, мазах я само миналото лято с Бочко. Това лято няма да я мажа, но тя вече е хванала лек тен по лицето, много й отива. Софи е по-бяла от нея, но и нея не я мажа с нищо.

На разходка - излизаме към 11-11.30ч. и се прибираме към 14ч. После пак сме навън към 17.30-18ч. (зависи кога стане от сън), та до 20ч.

На море тази година няма да ходим. Така решихме с ММ, защото искаме да направим детската стая на децата и да ги отделим вече. Малко ми беше кофти, но свикнах с мисълта. За добро е.

Съни, представям си колко ти е трудно, миличка.  Hug Hug колко още по-трудно ще ти стане, като си вземете и Лили. Но ще мине все някак си, само ти ще си знаеш как обаче...  Wink  На Алинка ще й е трудно да свикне, така и предполагах, мъничка е още и това за нея е голям удар - грижите на мама да се насочат към други бебета. Така реагира и Софи, когато се роди Лизи. И заради това ще ти е още по-трудно.  Hug Много се радвам че Ивчето вече си е у дома. Невероятен е! Толкова мъничък, оформен и сладък, чак ми замириса на бебе, като гледах снимката. Много се разнежих ... Да му цункаш петичките от нас трите!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Сега ставам да гладя и да прибирам дрехи, че после пак трябва да тичам из парка. Елиза е много бърза, пъргава, не мога да я стигна. И ми прави такива номера, катери се къде ли не - по катерушки, по пързалки, пуска се от високо, хич не я е страх, на моменти чак ми изправя косите. Трябва очите ми да са на 6 постоянно, няма отпускане.

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 15:57 от Hariela

# 144
Аз не помня дали ви се оплаках, че Яна е много опърничева, когато я слагаме в колата става с много зор. Затова й купих от Джъмбо една торба с гумени играчки (прасе, кон, овца и т.н.) и сега като я слагаме в колата й връчвам прасето и овцата и тя понеже е поткупна  Mr. Green грабва ги и забравя за нас.
Купих й също отмиващи маркери, обаче тя ги гризе и драска навсякъде с тях, вярно че се отмиват, но не съм ок да драска по килима и да ги лапа. Прибрах ги за по-нататък.
Вода пиеше по едно шише от такова но самото шише е малко тежко и непрекъснато го изтърва. Не виждам какво му се е повредило, но почна да пропуска. Сега й взех ето такова на Нуби. Щом е със сламка - пие, но не й го оставям свободно, защото гризе сламката нон-стоп.
Освен това изпива по 2 шишета от по 260 мл, но пълни до горе смесено чай и сок или вода с малко сок и освен тях на ден пие по 2-3 пъти мляко - 180-240 мл. Та доста течности поема, което обеснява, защо вечно е напикана  ooooh! Наскоро и аз бях напикана, преди две нощи се завих с мокър чаршаф и работата стана ясна  Mr. Green
Друго ново при нас е, че в рамките на няколко дни й избиха 3те вампирски зъбчета - чакаме четвъртото всеки момент. Има и температура между 37.3 до 37.6, надявам се да е от зъбките, защото няма други признаци на заболяване, но тъй като скоро не сме давали урина, мислим да й пуснем тези дни едни профилактични изследвания.
Не помня дали ви казах и за дрешките - купихме от Джъмбо, нямаше голям избор, но за парка стават. Взехме 3 клинчета и две тънки блузи с дълъг ръкав от порядъка на 6 до 10 лв. бяха, Купих по-големи номера, хем са й дълги, хем широки, но ги подгъвам и я пускам с тях в пясъчника, там не е на изложба  Mr. Green
Вчера не успяхме да идем до Дайхман, за днес се точа, но ако скоро не купим нищо от тук съм харесала на Кларкс. Взех й мярката, изкарах я ук 6, но те на Кларкс ми се струват малко умалени. Единствено цветовете не ми харесват и това, че са с отворени пръсти, но гледам че са извити нагоре и леко продълговати, вероятно са го предвидили това.

Освен тях ми харесаха и тези две моделчета   Още умувам дали да са кожа или плат.
А ето този модел най-много ми харесва, но го има само в бяло
Стига толкова, че се олях  Embarassed

# 145
  • Варна
Съни Иви е невероятен!  Heart Eyes Много, много красиво бебе. Направо ми се прииска да го гушна и да не го пусна. Честно, ако ми падне едно новородено не знам как ще го пусна.  Mr. Green А за Алинка не се тревожи. Явно ще имате малко трудности с адаптацията, но съм сигурна, че ще се справите повече от прекрасно.  Hug Hug Hug
anbibian сподели каква я свърши в Дайхман, ако си стигнала до там. От тук показаните сандалки, тези на кларкс в бяло и розово със закритите пръстчета и аз ги гледах. Даже и в ebay ги търсих.  Blush Честити ви зъбчета! И ние можем да се похвалим с едно от вчера. Надявам се тия дни да избиват и другите наболи и да ми дадат почивка. А вашата Т е точно за като от зъби, но пък пусни едни изследвания какво..  newsm78
Hariela ехеее, мила аз за две седмици отучване от памперс не мога и да мечтая, а за 2 дни не си и помислям. Моя калпазанин хич не го вълнува тая работа наакан ли е, напишан ли е..  Crazy А да седне на гърнето е мисията невъзможна...  ooooh! Та идеята ми беше да кажа браво, браво, браво! Страхотно е, че толкова бързо и лесно сте махнали памперса.  Wink
Вода хич не знам колко пие, но напоследък пие доста - от чаша, от бутилка с мин.вода, от шише на Авент, от чуждите шишета...  ooooh! Може би изпива 300-400мл. Най съм доволна, че като е жаден казва "дай да"  Heart Eyes
Слънцезащитен крем ползвам на аванта, с любезното съдействие на Марси(да се чудя сега как да те пиша с тоз новия ник) и една аптекарка(да е жива и здрава).
На море ще си ходим цяло лято наблизо, пък надявам се по някое време да ни огрее и по-далеч. Много е различно да си някъде с нощувка.

# 146
Здравейте, момичета!

Съни- чудесни новини, наистина мног осе радвам за вас Hug Hug Hug А Ивайло е прекрасееееен, пу-пу да го наакат кокошките WinkИзглежда много порастнал, колко тежи сега ooooh! Чакаме скоро и Лили да ни покажеш, и да не забравиш, че всички искат снимка на цялото семейство, а защо не и съвсем скоро Али гушнала Иви и Лили Wink Не се притеснявай за нея, нормална е реакцията и, с времето и с ваша помощ ще отмине този момент, после няма да могат един без друг Grinning Пиши, когато имаш време, винаги те чета с удоволствие Hug Hug Hug
Хариелка- скри ми шапката просто с махането на памерса, направо сте без коментар newsm20 Аз тази вечер мога да се похваля, че Кали за втори път си каза пиш, пипна се по памерса и като я сложих на гърнето веднага се изпишка, ама първия път беше преди около 10 дни, с това темпо не се знае кога ще махнем памерса Mr. Green Говоря, обяснявам, при всяко сядане на гърнето какво правим и защо сядаме там, ама има да почакам докъто го махнем, пък за нощния идея си нямам кога ще го махаме.
Днес записахме Кали на ясла Grinning Grinning Grinning Тя си тръгна с рев от кабинета на директорката, защото там си хареса един заек да си играе с него докъто ние говорим и после едвам го остави. Жената и каза, че оперна певица ще я правим Joy Mr. Green Grinning
Напоследък Кали така е почнала да пищиииииииииии за всяко нещо, дори и когато за мааалко излезя от стаята, че тъпанчета на ушите не ми останаха просто, дано е временно и краткотрайно, защото ще трябва да ходя на УНГ иначе Mr. Green Grinning
Мира - напълно си права за почивката, наистина е много различно, когато човек отиде някъде с преспиване. Аз отдавна съм казала на ММ, че дори и на 10 км да спим от нас, но ако е с преспиване е различно и по-хубаво. Дано отидете и вие няъкде, където да ви хареса Hug
Ние още умуваме къде да отидем лятото, решили сме да ходим някъде, да видим какво ще излезе накрая ooooh! ooooh! ooooh!
И аз мисля да купя на Кали сандалки затворени отпред и на петичката, според мен е малка за съвсем отворени, ще се нарани някъде с тях Peace
Не знам по колко вода пие Кали на ден, но напоследък е открила, че е много забавно да си играе с нея и само иска шишето, пийва малко да ме залъже да и го дма и посел почва да се залива Wink
Скоро не бях гледала албумчето, погледнах вчера, много е готин Йоан с тоалетната хартия. Цеца- ММ ако те види как си му дала да боядисва яйца ще изпадне в шок Wink Mr. Green Ая и Дидко са гаджета то е ясно, супер сладки са Hug Hug Hug
Лека и спокойна вечер от мен на всички Hug

# 147
В Дайхман нищо не свърших, нищо не ми хареса, нямаше останали сандалки на Елефант, може да има по другите магазини, но в нашия имаше само затворени обувки. Имаше едни сносни на вид, но по 50 лв., по добре да взема Кларкс, ако ще давам толкова пари  Crossing Arms В събота или неделя ще мина и през мола да видя дали има нещо в Хуманик, евентуално на Ково се надявам да има летни модели, защото другите Лурчи и Суперфит, с хубавите моделчета ще са на по 100 лв. бас ловя  Close

# 148
  • Варна
В Дайхман нищо не свърших, нищо не ми хареса, нямаше останали сандалки на Елефант, може да има по другите магазини, но в нашия имаше само затворени обувки. Имаше едни сносни на вид, но по 50 лв., по добре да взема Кларкс, ако ще давам толкова пари  Crossing Arms В събота или неделя ще мина и през мола да видя дали има нещо в Хуманик, евентуално на Ково се надявам да има летни модели, защото другите Лурчи и Суперфит, с хубавите моделчета ще са на по 100 лв. бас ловя  Close

Да не те излъжа, ама на Ково бяха 79лв.  ooooh!

# 149
Хариелка , евала!!! Браво и на схватливата Елиза  Heart Eyes Ей сега поръчвам гащи на Ая и започвам с опитите  Mr. Green Дано и тя схване бързо, въпреки че с акито е схванала отдавна, голям проблем става като нямаме гърне, много й е мъчно че трябва да ака в пелената  Confused 

Анбибиан, честити зъби, дано и 4тия избие скоро  Hug

Ние имаме едно шише на Нук със сламка, ама тя пие от него само у дома, навън не го иска.. вече й давам направо от обикновено шише да пие  Peace

Мира, усетих се аз , че е сложна работа с ника, поулесних го... ама вие тук си ме познавате и каквото и да си напише си ме знаете като Марси , за вас не се притеснявам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт