Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 978
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Ние мислим да отидем на гости при бабите за рождения ден на Яна.
Тортата пак от Лагуна, дизайн още миналата година си харесах една торта със златна рибка отгоре и се колебаех между нея и калинката и предполагам, че ще е тя, но може да изберем и нещо с Камбанка, че много я обичаме.
На мен в темата за амазон ми показаха една тротинетка за 12-13 паунда и мисля нея да купя на първо време, ако Яна прояви интерес и я кара, тогава хубава и скъпа, че у дома само трупаме играчки, които тя не ползва. Единствено легото се ползва с всекидневен интерес, но още не смея да й дам хубавото лего с принцесите, че да не им се случи случка и на тях  Mr. Green

# 511
  • София
Мишо има Mini Micro, Самуил има Mini Micro Seat. Честно казано, сега бих взела директно две Mini Micro-та, защото на Самуил му умаля бързо неговата, и без проблем кара тази на брат си. Максито е голямо и тежко, поне за моите момчета.

За рождения ден, мисля да е на открито с клоуни. Бяхме тази седмица в хотел Ястребец в Боровец, бяха организирали забавления за децата, Самуил много се радва на клоуните, а и те бяха страхотни Simple Smile Торта пак от Вега. За всички семейни празници взимам от тях, невероятно вкусни са. Сега съм в издирване на перфектното място.

За подаръци, честно казано си имат всичко. По-скоро бих инвестирала в някакво занимания, Монтесори група за игра или нещо такова.

# 512
  • Нейде из лудите гори...
За подаръци, честно казано си имат всичко. По-скоро бих инвестирала в някакво занимания, Монтесори група за игра или нещо такова.

Това също е супер идея, ние за първи юни я записахме в Gymboree, жалко че после отказа да ходи, но определено се изкефи един месец.
Толкова хвалби за тая Вега, че като дойда в София другия път поне трябва да опитам тия торти.. от миналата година точа лиги като ви чета тук  Laughing

# 513
  • Варна
Здравейте момичета!  
Наближи времето пак за торти, подаръци и тържества. Моето момиче даже вече получи първият си подарък- http://www.bebe-best.com/chipolino-trikolka-roditelski-kontrol-p … -red-p-48475.html  от сестра ми и зет ми.

Аз все още не съм мислила какво да и подаря, но има доста време. И за тържеството още не знам- искаше ми се да е с деца, но аз не съм много контактна, нямам много приятели едва ли ще се получи хубаво само с 3-4 деца. newsm78
Нури честито! Лека и безпроблемна бременност!

Марси честито преместване и дано се почувстваш скоро уютно в новия си дом!

Чао, момичета, че се събуди и трябва да сяда на гърнето

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 14:10 от olly

# 514
Здравейте момичета, аз ви чета от време на време, но нещо не сколасвам да пиша. Ама то и с хубавото време като гледаме да сме навън, пък и в комбинация с ремонта малко сложно става. Да ви се оплача от някъде ни нападнаха дървеници. Направо е ужас. Утре ще идва фирма да пръска, но ние с ММ за да сме по-сигурни че няма да се пръкнат отново тези гадини направо изхвърлихме дивана, на който спяхме, двата матрака на децата, всички възгланици, детските килимчета. Уж пръскането можело да ги спаси, но на мен нещо не ми е спокойно и заедно с още една камара (някои и без това предвидени за махане) неща директно бяха изхвърлени. Сега всички дружно спим на надуваемия дюшек за палатки на пода. Или по-точно казано децата спят, а ние с баща им гледаме тавана в тъмното и през 20-30 минути някой от нас проверява с фенерчето дали отнякъде не е изпълзяла някоя гадина. След голямото убиване (че пък ми беше съвестно да ги изхвърля с живите и щъкащи гадове по тях) и изхвърляне всъщност видяхме една единствена, която беше надлежно и бързо ликвидирана, но на мен ми е много напрегнато. Дано с пръскането нещата да се оправят. Не знам какво ще кажат за спалните чували, че обичали да се крият където имало вата. Пък ние имаме доста, и летни и зимни. Жената от фирмата каза да съм се успокояла и да престана да си изхвърлям покъщнината, щели да ги напръскат, да си изпера и да си ги ползвам, ама на мен ми е едно свито. С голямо НЕудоволствие бих изхвърлила и тях. Сега съм в няккава тиха лудост и хем ми иде да ревна, хем ми е супер смешно защото цялата ситуация е направо абсурдна.
Тони, браво за чудесната екскурзия до Рим. Това е любим град за ММ и се надявам в някакво обозримо бъдеще да можем да отидем там.
анбибан, Седемте престола е много приятно местенце, нали. За цветята не знам обаче Коколинчо де що имаше градински фигурки всичко искаше да пипне, с повечето от тях го снимах. Ама ме беше много страх да не вземе да ги счупи. Whistling
Мира  Hug Hug Аз след дъжд качулка, ама да си кажа и аз, да не й се връзваш на тази майка.
Марси, представям си какво ви е с това местене. Ние с един уж половинчат ремонт луднахме, та какво остава за сериозно пренасяне. Но пък дано на новото местенце да се чуствате много уютно и щастливи.  Grinning Браво за чудесните мерки. Нашите дребосъчковци продължават упорито да се пазят от 10-те килца. И ние в началото на месеца бяхе на преглед. Този път го измерихме на електронната везна, а не на обикновен кантар и резултатът е 9.840 кг и 80 см. Не е дръпнал на ръст въобще, а на тегло не знам точно колко е наддал, че предния път нали го мери с дрехите на един пишман кантар. Но пък в сравнение с преди половин година е наддал с 1.100 кг тъй, че го броя порастнал и през това тримесечие.  Grinning
Нуриии, прекрасна новина, мила  Grinning още преди няколко дни като прочетох и ми се усмихна не само деня, но и цялата седмица. Браво на вас за куража. Ние с ММ не сме толкова смели и за съжаление приключихме с бебеправенето. Лека бременност ти желая и прекрасно бебче на финала.
Съни  Hug Hug Hug Мога само да си представя колко ви е трудно в момента на всички. Но искрено се надявам и стискам палци в най-най-най скоро време нещата да се успокоят, да влезете в един чудесен ритъм, малките да започнат да се забавляват повечко сами за да можеш да си отдъхнеш и да се понаспиш. Hug Hug Hug
Блекче, ама и вие едни приключения сте имали.  Sick Дано бързичко да си намерите вашето си местенце, в което да сте много щасливи.
Стаси, добре разписала се. И по-честичко го прави.
Смуси, недей така да си мислиш, че сте назад. Остави ги тези черни мисли. Включвай си се честичко, Миа си е част от цялата тайфа. А за моженето и неможенето не го мисли. Много неща ще проможе с времето.

# 515
Здравейте и от мен до като спят децата  Mr. Green Дарето вече си е вкъщи голяма лудетина е  hahaha Обикаляме парковете правим си дълги разходки и лека по лека се готвим и за морето .
Звездичке тъкмо вчера си мислих за теб  Grinning

Ако някой мисли тези дни да ходи в Борисовата или парка Заимов да свирка ние сме за  Hug

За рожден ден изобщо не съм мислила вижда ми се мноооого далече  Mr. Green

# 516
Здравейте!
Надниквам и аз тук напоследък, но не писах,че ми се случиха някои неща в здраволовно отношение и чаках да отмине натоварването  Peace В резултат само ще кажа,че с Юлия почти се отбихме. Остана само кърменето за обеден сън-странно, но така беше организиран приемът на лекарствата ми Grinning Лесничко стана-рева като магаре само една нощ, през която спа с баща си. После стана изненадващо поносимо-събужда се, помрънка и накрая се утешава само с гушкане. Това и поведение не се промени, дори докато попътувахме малко. Бяхме си на нашата вила в Родопите и там си с пеше без да се събуди по цяла нощ. От спокойния сън и чистия въздух направо се подмладих Flutter

Nuriiib] Hug пожелавам ти лека бременност до края и дано те напуснат всички тревоги след ФМ. Ти си герой Hug

Съни, това, което описваш, ми се е случвало да го почувствам дори и само с двете деца, ао бях с 4, щях да съм двойно натоварена ooooh! Пожелавам ти кураж и увереност,че един ден ще имаш едно сплотено семейство, в което всеки ще помага на другия Hug

Olly, празнуване на РД с 2-3-4 деца е иделано за тази възраст. Юлия поне е в състояние да се заиграе с 1, максимум с 2 деца и е много сладко като започнат да си говорят и да се кискат. Когато са повече, се лутат като заблудени електрони или още по-зле-бият се за играчки  Crazy

Звездичкова с тези дървеници ме уби направо Shocked Дано пръскането наистина помогне и не се наложи дда смените покъщнината, което ще си е бая разход Praynig

Анбибиан, успех с намирането на желаната кукла. Юлия има едно бебе, което е с меко тяло, казва там някакви неща, но основното му предимство е, че става за гушкане. разнасяме го навсякъде, спим с него и изобщо много си го обича. Има още 1-2 бебта, но те просто така си седят.

Момичета, споняте ли си удумваните сандалки  Nike? Скъсаха се точно на втората седмица  Shocked Наложи се да има направим рекламация и като си спомних миналогодишната история с Дайхман, направо има казаха на тези от Спорт Депо,че няма да ги чакам 1 месец да ми се кумят или да ми ремонтират сандалите Crossing Arms Сле по-малко от седмица ми се обадиха и ме поканиха да си избера нов чифт. Така че сега сме с нови сандали, макар и не същите като разцветка, но все пак са купени на разпродажба и моделчетата доста са се пообрали.
А спомняте ли си,че преди 18 месеца съпругът ми ми подари нов телефон за РД. Повреди се точно 4 пъти от тогава и накрая написахме едно "любовно" писмо на Мтел,че си искаме парите обратно. В отговор получихме извинения и жалбата ни беше удовлетворена. Така че до края на тази седмица си очакваме парите Peace
Та мисълта ми е търсете си правата, че всички масово са решили да ни правят на маймуни! Не им се давайте Wink

Гледам,че всички деца са станали големи бърборковци Heart Eyes Юлия и тя не остава по-назад, обаче с едно нещо ме разтрелва-когато не и позволя нещо, ме поглежда укорително и казва "Оффф, мамоо!"

# 517
Звездичкова много неприятно с тази напаст дето ви е нападнала. Разбирам те напълно, у дома се борим с хлебарки, оси и миризливки, последните си ги внасям редовно от простира с прането  Twisted Evil Осите сигурно имат гнездо наблизо и по цял ден ми киснат на терасата, не смея да си отворя, а ако отворя после се гоним из кухнята, а пък хлебарките и биокил не ги мори вече. След последното пръскане ефекта беше месец-два, купихме друг препарат, а след него вечерта бяха тръгнали напарфюмирани на купон  Twisted Evil
Седемте престола е много очарователно място, но трябва да призная, че Черепишкия манастир повече ни впечатли  Grinning
Деси много неприятно със сандалите и телефона, но пък вие сте от хората, които си знаят и търсят правата, така че при вас всичко се е наредило перфектно  Hug Аз преди няколко години принудих през Комисия за защита на потребителите хазяина ни от морето да ми върне част от парита за квартирата, понеже като отидохме на място ни поиска по 5 лв. за климатик, за което не ни беше уведомил предварително. Той пък твърдеше, че го пише на сайта и наистина го пишеше, но не и по времето когато правех резервацията и плащах капарото. Сайта беше БГ хотелите, администраторите бяха така любезни да проучат случая и ми изпратиха писмено потвърждение, че към датата на резервацията не е било упоменато, че климатика се доплаща и аз си пуснах една жалба до Комисията и ми върна пари мошенника  Crossing Arms
Ние пък купихме на Яна сандали Райдър, уж ги мерихме - оказаха се малки, две крачки не можеше да направи без да се претрепе  ooooh! После купих други райдър, но от Джавари за 7 евро 24 номер, при все че носим 22-ри и й паснаха и сега с тях си кара. Хубави са и миришат приятно, не на гума.

# 518
  • Варна
Ехааа, виж ти! Браво! Жалко, че прием на лекарства е подбутнал нещата и дано вече всичко е ОК.
Аз се надявам скоро да се похваля със същото, да видим. Докарахме го до 1 кърмене през нощта(Снощи за първи път - без. Събуди се веднъж и аз му казах, че като стане светло тогава. Плака минута-две и заспа.), едно на обяд за приспиване, което ако тати е вкъщи или заспим в колата се случва да пропусне и едно вечер след баня, но не за заспиване.  Wink  Планът е да спрем напълно нощното, обедното да отпадне с тръгването на ясла и лека по лека и последното. Като казвам лека полека обаче ми се иска да е преди РД.  Laughing  Mr. Green

Когато са повече, се лутат като заблудени електрони или още по-зле-бият се за играчки  Crazy
Олеле, точно такива са и моите наблюдения. Както и че с познатите му деца си играе сравнително по-спокойно и всички непознати, нови, минаващи са му на прицел. Много лошо бута децата( в стил "махай се"), удря, чудо...  ooooh! Отделно, че всички играчки са негови и нищо не даваме.  #Crazy

Zvezdichkova ужас с тия дървеници!  Shocked Дано от фирмата са прави и пропуснете изхвърлянето на покъщнината. Я ми припомни при вас каква беше ситуацията с яслата - приеха ли ви? И как сте с храненето на Коколинчо, израстна ли проблемите?

Смуси изобщо не си мисли подобни неща!  Naughty Много ми е приятно да те чета. А за Мия не се притеснявай.  Hug

# 519
Благодаря ви момичета!

Искам да ви споделя, за вече миналата (Успешно Grinning ) ФМ. Всичко е наред с човечето, което също ще е момиченце Simple Smile Ще си имаме три сестрички за голяма радост на всички. Нашият татко се надяваше на момченце и усмивката му беше леко посърнала, но ще му мине Grinning... при породени дечица шансът за различен пол е минимален и ние не се класирахме за него, но здраве да е... Wink

Деси - поздравления за отбиването, а на теб пожелавам здраве!

Звездичке, дано да ги опукате всички дървеници и от спалните чували дори!

Смуси Аз пак ще те подсетя за кинезитерапевт, и то за конкретен - Доротея Пантелеева. Аз лично съм много щастлива от това, че тя дойде при мен, обясни и ми показа много хубави упражнения. Според мен на Миа й трябва само едно стабилно побутване, а тази жена не си поплюва Wink Мога да ти дам телефона й... ако всичко е наред с нея, може би все още прави домашни посещения.

Днес ми се връщат дечицата от планина. Докато ги нямаше мънеците аз изгледах около 5 филма. И се отдадох на пазар... за мънеци. Всички, всички пари си похарчих, а нищичко за себе си не купих Grinning, но явно детската ми мания по кукли и техните тоалети ще да се е отразила сериозно върху мен. Затова сега с момичетата си играем с колички и топки Grinning Grinning Grinning
Инак Косарче подсъзнателно я влече да си гушка куклата бебе, искаше даже да спи с него, а то издава някакви ужасни звуци на смях и плач при дори много леко докосване и аз изтръпвам, като си представя, как това може да се случи през нощта. Та бебето спи на своето си място - на земята, почти под кревата, по-зле и от куче, защото нищо не му постилам Grinning Grinning Grinning... замислих се дали давам добър пример за майчина ласка, но само веднъж...

Хубав ден! И здраве желая!

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 10:47 от Nuriii

# 520
  • Vaudreuil Canada
Нури страхотна новина! Много се радвам!

За рождения ден тортата ще я правя аз ама още не съм я измислила. За подарък не съм се замисляла, но празнуването ще е в къщи клубовете поне тези при нас имат смисъл след 3-тата година.

# 521
Нурииии- таткото от сега да мисли откъде ще си купува пушка, 4е да пази момите Mr. Green Grinning Не знаех, 4е при породени деца по-4есто се слу4ва да са от един пол, знаеш ли на какво се дължи това? ooooh!
Смуси- какви са тия 4ерни мисли дет оса те обхванали, я горе главата Hug Миа е част от тайфата, както казва Звездичкова и ще навакса всичкото изоставане Hug Пиши по-4естичко Hug
За РД- ние живеем в къща и ще поканя няколко дечица около нейната възраст у нас на парти в двора  bigdance2 Тортата май ще е от Вега, че ги хвалят много, не съм мног осигурна какво то4но искамда има на нея, ама май клоня към патенца, 4е Кали много им се радва. Решила съм и от лаптопа да пусна песничката Жълтоклюно патенце, да танцуват, 4е и е любима на Кали и други детски песнички де, да разбере детето, че е негов празник Grinning
Звездичке- дано се преборите с хлебарките, как така всичко ще изгвърлиш, бе човек Shocked, недей така, ще се оправят нещата Hug
Деси- големи саги при вас с обувките! Много е хубаво, 4е си търсите правата, така трябва!!!

# 522
  • Нейде из лудите гори...
Да взема да ви кажа "здрасти", че сега както съм с ММ и имам хиляди помощници не ми остава време - чудо!

Много ми е свито и ако някой не влезе в тая къща да събаря до неделя на обед, влизам аз  pironi  Мъжо има строителна фирма и няма свободни хора да пусне да къртят, обаче аз се изнервям от факта, че не сме почнали и ще почакам още мнооого малко  Crossing Arms

Единственото интересно около нас е, че вече 4 денонощия и нещо Ая не иска мляко  Mr. Green Дори не иска да се гушкаме за лека нощ, дърпа се и заспива сама. Кърменето не ми липсва, ама това негушкане малко ме обижда, но може би ще свикна, наваксваме за добро утро с 5 минути гушкане  Heart Eyes

Звездичке.... много неприятно се е получило при вас с тези пусти дървеници  Tired Дано има ефект от пръскането , аз се чудя с гризачите какво да правя в бъдещата къща... през ум не ми беше минало , че има и други гадории  Embarassed

Деси, много неприятно със стоките, ама добре, че си търсите правата . И ние с ММ не се примиряваме с такива неща, то е нечовешко да се примириш направо.

Нури, хайде честито пълно женско царство.  Hug

за рождения ден мисля да си идем във Варна и да си празнуваме с приятелчетата там, ако е хубаво времето ще сме навън, ако е кофти в любимия център на Ая Simple Smile С роднините признавам, че не държа да празнувам, ако те држат да си наготвят , каквото им се яде и да заповядат у дома, след като се приберем от детското парти  Mr. Green

# 523
Марси твоята идея за рожден ден с роднини е моята сбъдната  Joy
На ММ майка му миналата година каза, аз рядко виждам внучката си искам да сготвя за рожденния й ден и пристигна в София с 10 манджи и супи, от нас само тортата и пиенето  Mr. Green и 1000 чинии за миене Whistling

# 524
Нури, при такава новина ММ би казал, че пали колата и накъдето му видят очите  Mr. Green Естествено, щял да праща пари, но толкова!  Twisted Evil

Мира, твоят синковец или ще владее в яслата, или ще му свият перките Thinking Дано не е второто! А ти не ми завиждай за отбиването на Юлия, понеже ела ме виж как сутрин ме юрка да и правя закуска. Няма кърмене-няма спане до късно  Naughty. А на планината като бяхме, ставаше и тичаше навън. Планинарите  тук знаят какъв студ е сутрин в 7.30ч., та да се чудиш по-напред да го обличаш ли диването, или да му правиш за ядене, докато то настоява всичко да стане веднага! Crazy

Тони, ти май се надяваш на момченце, а? Grinning До тогава, стягай куфарите и айде с нас на Златни пясъци! Ние ще сме в хотел 'Мак"-нощувка, закуска,вечеря, забавления, басейни, анимация и други екстри за 25 лв. на вечер  Wink По-изгодно от това-здраве му кажи! погледни в Групово и побързай,че бързо се пълни хотела. Ние едва се уредихме със стая от 1.09 натам. За 5ти и 6ти пък изобщо няма шанс, но ние и не се натискаме, понеже ще ходим на сватбено парти в Пловдив!

И по този повод да се похваля какъв фешън и стилен гащеризон ковнах от сайта на Andrews lady, намален от 95лв. на 28лв., докато в магазините им цената е свалена само с 50%. Днес пристигна и съм супер доволна! Обзаведох се и с една ленена риза с коланче от Etere (от 79лв-19лв)  от един Старозагорски МОЛ, а днес се донатъкмих с панталон-деним от  Дика (от 79,90лв.-19,90лв). В единият Пловдивски МОЛ нападнах H&M и пооблякох децата супер изгодно! Обичам разпродажбите! Иначе това време на годината не го обичам, понеже свършва лятната ваканция! Наближава да ми свърши и майчинството-кога друг път ще получавам пари да си стоя с бебе вкъщи! А "бебето" днес се затича към мен с викове "мамооо!", след което ме прегърна през краката, погледна ме в очите и каза"Аз те опитам (обичам)!" Heart Eyes Така че хич не ми се мисли за РД и края на майчинството Crossing Arms

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 22:29 от dessy encheva

Общи условия

Активация на акаунт