Кърмене и 90-дневна диета - тема 3

• 67 413
  • 882
  •   1
Отговори
# 15
Тази сутрин кантара ми се отблагодари -1.3 кг. Остава ми само 1 кг до целта, която си бях постаеиа, но и така е добре. Беше ми ясно, че ще има и второ завъртане!

Днес последен белтъчен
З: 2 кивита
О и В: или яйца със зелена салата, или таратор

Успешен ден, момичета!

# 16
Добро утро!   Диетичната, браво, супер резултат !

Ами аз се започнах.  Mr. Green  От вчера - старт 61,1кг. (след опустошително ядене предния ден). Днес вече съм 59.7 кг.  Наясно съм, че това е вода, но все пак е добро начало. Добре изкарах вчера, ще следя внимателно и няма да гладувам, за сега кърма има в изобилие и не се тревожа.

Ето менюто за вчера :
Закуска :ябълка, чай + ленено семе   
Обяд: яйца варени, фил. Пълноз. Хляб, краставица   
Сл. Закуска- ябълка.
Вечеря: Гювече с лук, чушка, подправки и 2 яйца. Малко ядки /орехи/.

Днес съм със същата закуска + картофена яхния за обед и вечеря. Смятам да си правя следобедна закуска, плод или няколко ядки. Вечерям към 6:30, и оттам съм на чай.

Исках да питам - булгур / натрошено жито/ в кой ден се яде ?  Много ми помага за лактацията, заедно със мюслите или чисти овесени ядки. Аз не обичам прясно мляко и си ги приготвям с гореща вода и 1 л. мед, така че ако стават за въглехидратен ще съм повече от щастлива.

Пожелавам ви прекрасен слънчев ден момичета!   bouquet

# 17
Булгур във варивата, овесени ядки във въглехидратите до колкото знам.
Хубаво е следобедната закуска да ти е суров зеленчук. Краставичка, чушка ии каквото обичаш, но без да овкусяваш дори и със сол!

Не мога да си променя лентичката и много се дразня! Егати тъпото! Не мога да си се радвам на резултата!

# 18
Благодаря ти за бързия отговор  Hug, ще се пробвам за сл. закуска..

Лентичките са така, но можеш да си направиш нова от същия сайт, с новите данни. Макар че, нали каза, че ти остава 1 кг., а лентичката показва точно толкова до финал.

# 19
Така ли? Аз си виждам старите данни! Ако наистина показва 1 кг ще смятам, че съм я сменила! Не знам защо виждам старите данни!

# 20
  • на последния етаж
Исках да питам - булгур / натрошено жито/ в кой ден се яде ? 
Според мен във въглехидратен (както и самото жито).

# 21
Лита, булгура е много спорен, но във въглехидратен са и оризовите спагети, защото се правят с оризово брашно. Брашната са във въглехидратен, а булгура си е на зърна. Аз съм си готвила боб със булгур и всичко си беше ок!

# 22
  • на последния етаж
Явно е въпрос на гледна точка.  Wink Скоро коментираха булгура и в другата тема и май стигнаха до извода, че е във въглехидратен.  Thinking
Аз лично си го хапвам във въглехидратен.  Simple Smile

# 23
За булгура имаше големи спорове! Абсолютно е въпрос на личен избор за мен! Аз само веднъж го ядох и нямаше плюс, надявам се да не подведа някой!

# 24
И аз да се включа за булгура. Нали правилото е всички зърна във втория ден, когато са бобовите, ориза, картофите и всички брашна във въглехидратния ден. Тогава логично е булгура, който е натрошени зърна да е в деня за зърнени. Това си е моето виждане за нещата де. Аз го слагам във втория ден Grinning

# 25
Ама момичета той булгура не е ли царевица малко по-едро смляна от брашно. Нещо като едър царевичен грис,

# 26
  • Варна
Здрасти и от мен!
Аз в момента съм в почивка, обаче май качих 1 кг набързо... започнах от 74, след последния ден бях 64 (не бях много стриктна), а сега от няколко дена съм 65  Embarassed Трябва да внимавам. А иначе имам поне още 7-8 кг за второто завъртане. Какво мислите, трябва ли стриктно да се изчака 90 дена преди второто завъртане?

# 27
  • София
Здравейте!Аз вчера бях на въглехидратен ден.
З- ябълка
О- макарони с моркови и подправки + 2 шоколадово бисквитено топче
В - С-та зеле и моркови , ф.х. 1 шоколадово топче.

Днес плодов ден.И понеже много ме е бъзе за кърмата и на обяд си хапнах мюсли с чай.З вечеря мисля една салата да си направя Simple Smile

# 28
Деси, сладко само за вечеря и без смесване на сладко и солено. Ако си яла солено за вечеря само парче черен шоколад е позволено да добавиш, но солена салата и сладък десерт НЕ! Успех!

# 29
  • София
Здравейте момичета, пиша от телефона и ще съм кратка. Днес съм на плодове; кантара показа 83,3 и днес ми бе първото прегрешение - топка сладолед. Бяхме с още 5-6 мамчета на разходка и те като си взеха... Мълчах, извръщах очи и накрая се предадох. Иначе освен това съм на 1 банан, 2 нектарини, 500г ягоди и 50г макадамия. Скоро няма да огладнея като гледам, но ако ми пристърже имам още малко макадамия и чай.

Общи условия

Активация на акаунт