Кърмене и 90-дневна диета - тема 3

• 67 424
  • 882
  •   1
Отговори
# 30
Аз пак съм в застой... то пък това на нищо не прилича. Малко да прегреша и кантара е безмилостен.
Днес съм на бобови.
За закуска 1 банан и след 2 часа овесени ядки с орехи.
За обяд пълнени сухи чушки с боб.
За вечеря варено просо със зехтин и пълнена суха чушка с ориз.
Днес хляб не съм яла.
Сега правя на голямата ми дъщеря кексчета, та точно утре живот и здраве и на мен за въглехидратния. Хубавото е, че те са постни, та са си точно за утрешния ден.

# 31
  • София
диетичната Благодаря ,че ме поправяш.  bouquet

# 32
Здравейте и от мен,страхотна нова тема си имаме!
Днес и за мен е последен белтъчен ден.
З-портокалов фреш
О-кюфте,кебапче и наденичка с кьопоолу
В-кофичка и половина кисело мляко 2%
В понеделник финиширам с ден 92-плодове.Бройката е такава,защото не съм правила водни дни,но реших да си затворя и последната четворка.Дванадесет дни преди финала бяха паднали почти 13 кг,та във вторник се надявам да видя преборени всичките 15,които ми бяха излишни...
Да ви кажа,аз бях доста стриктна,но например повече от половината диета,освен портокалов фреш,хапвах и шепа-две овесени ядки за закуска,напоследък се случва да хапна към 20:30,защото се върнах в залата за народни танци и танцувам до 20:00.В белтъчен почти винаги хапвах за обяд и за вечеря различен вид белтък,в бобови често хапвах следобедна закуска 100 гр фъстъци със сол,а въглехидратния си го карах почти изцяло на сладко,и то сериозни количества,не винаги бяха и постни,например чийзкейк...Като цяло в количеството почти не съм се ограничавала.В началото хапвах понякога във белтъчен и варива хляб.В плодов обаче бях желязна,в края спрях да ям и ядки дори.
При тази ситуация и с помощта на малко гимнастика,разходки с количката,а от месец насам народни танци съм много доволна,вече съм в старите си дрехи,купувам си с удоволствие нови и въобще се радвам,че се доверих на диетата.
Сега в почивката ще се опитам да спазвам основните принципи на разделното хранене,да закусвам само плодове,да не ям до обяд,да не ям след 20:00 и да си правя веднъж седмично плодов ден.
Поздрави и чакайте от мен финалните данни във вторник:)

# 33
  • София
Такома, браво на теб! Много позитивен и мотивиращ пост! Надявам се да успея и аз да направя целият режим, че обикновено след месец губя стимул. Много се радвам, че се чустваш добре, и ти желая успех и в почивката. Евала!

# 34
Благодаря,plesure:)

# 35
Утре ще излизам по женски и ще хапна за вечеря задушени картофки! Нямам търпение да се видя с две приятелки, които не знаят, че съм на диета. Смятам да ги смая!  Crazy

# 36
Здравейте момичета присъединявам се и аз. Днес ми е 13 ден, но съм в голям застой кантара не мърда, а ми се иска поне малко. До сега въртях само 3-те дни без плодовия(четох някъде, че кърмачките може и само трите дни да въртят), днес съм решила да включа обаче и него, надявам се да си запазя количеството кърма, че бебека много ще се сърди.

# 37
Таня, на обяд яж сурови ядки. Аз си правя плодова салата и ръся със стафиди / половин шепичка/. Така можеш и вечеря да си правиш. Можеш да ядеш до 100 гр сурови ядки в плодов ден! Пий и много течности, неподсладен чай и вида! Успех

Днес кантара ми показа 60  newsm44
Днес варива:
З: 1.5 ябълка
О: картофи на фурна със зелена салатка и филийка хляб
В: ще излизам и ще си поръчам задушени картофи

Успешен ден!

# 38
Благодаря Диетична така ще направя. Вече ми стърже само като си помисля за предстоящото ама ще стискам зъбки. Пък и доста вкусно ми прозвуча.

# 39
  • София
Момичета, имам щастието днес да отбележа с вас рожденият си ден.  Нека ви почерпя по случая  Grinning (съжалявам, ако дразня тези, които не им е въглехидратен  Embarassed )

За праздника кантара ме зарадва с 82.5  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 10:58 от plesure

# 40
plesure , честит рожден ден! Да си жива и здрава и кантара да те радва всеки ден от тук насетне! Grinning
Тортата ти е разкошна, а на мен ми е въглехидратен днес  Mr. Green, но ще бъда на мюсли с мед.
Мен също ме зарадва кантара след варива- още  -300 гр., добре е, малко ми вдига настроението, че както сме недоспали и кисели с малчо само плюсове ми липсват  Naughty
Пожелавам ви прекрасен ден!   bouquet

# 41
Честит рожден ден! Много минуси на кантара и безброй плюсове в живота ти желая! Весел празник!

Таня, плодовата салата много засища. Сложи 1 банан, 1ябълка, 1 киви и половин шеоа стафиди и ти гарантирам, че няма да си гладна. За следобедна закуска си хапни малко сурови ядки и за вечеря пак плодова салата и ще си екстра! Успех!

# 42
Плежърче, Честит рожден ден!!! Да си жива и успешна диета Simple Smile

Аз днес съм на протеини. Най- накрая ще си хапна едни филенца от кауфланд с коричка. Кума ги носи всяка събота пък аз само ги мириша и ми текат лигите. Се зърнен ден ми се пада като идва Simple Smile Ама днес ще им видя сметката Simple Smile На обяд мама ми е донесла кюфтенца със сос.

# 43
  • София
Здравейте Simple Smile   bouquet
Днес ми е 5-ти ден и кантара показва - 2,1 кг Знам ,че в началото бързо се свалят 3-4 кг и после става по бавно.
Днес белтъчини
З- ябълка
О- 2 Палачинки със сирене
В - Кюфтета със сос
Усмихнат ден Simple Smile

# 44
  • София
Здравейте Simple Smile   bouquet
Днес ми е 5-ти ден и кантара показва - 2,1 кг Знам ,че в началото бързо се свалят 3-4 кг и после става по бавно.
Днес белтъчини
З- ябълка
О- 2 Палачинки със сирене
В - Кюфтета със сос
Усмихнат ден Simple Smile

Скъпа, палачинките не са режимни! Ако не си обядвала още ги замени с нещо. По-добре огромна салата със сирене и филийка вита, или нещо подобно

Общи условия

Активация на акаунт