Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 60 372
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Знаете ли какво означава да сънуваш голо умряло дете,не моето непознато и моето беше голо,беше много зле,но не беше умряло,ужасен кошмар беше,после едва заспах.

# 646
Клемче,  spoko
...
Днес съм радостна. Просто ей така. Направих си списък с желания, че така по-лесно ми се видя. Crazy И смятам да го допълвам до края на периода, който е достатъчно дълъг, за да измислям, пиша и забравям. Flutter
На всички ви babydust7

# 647
klem4e, пожелавам ти да му се размине! Дано!

# 648
Клемче Hug  Praynig Дано всичко със съпругът ти се оправи! Пращам ви много позитивна енергия!

*Tetida*, доскоро и аз бях в подобно положение, даже още не съм излязла от него, но драпам.
Писах по-напред в темата, че след 11г най-накрая намерих сили и увереност в себе си да прекратя една връзка, която в последните месеци буквално ме изцеждаше психически, емоционално, та дори и физически. Е, ответната страна в момента прави всичко възможно да ми вгорчи живота. И все си мисля, че ми е пратил силна отрицателна енергия, защото деня в който се разделих с него катастрофирах лошо, а чудото е че съм невредима. Благодаря на Бог и ангелите му, че ме опазиха.! Praynig

Точно когато реших да се примиря с любовните си неуспехи и че няма накъде да стане по-зле, изведнъж изпод носа ми се появи човек, който всъщност винаги е бил до мен. През всичките тези години тихо и кротко ме е подкрепял, дори когато съм правила най-големите глупости на света, той никога не ме смъмри или скастри. Бършеше ми сълзите когато плачех, радваше се с мен дори за най-малките ми радости. Осъзнах че този човек наистина ме обича и държи на мен. Осъзнах и че през цялото време и аз съм го обичала, макар и да не съм го разбирала точно по този начин. Щастлива съм, че го имам до себе си, дай Боже на всекиму такъв приятел. Заедно двамата ще се справим с всичко. Знам го!  Heart Eyes
Колкото до материалните ми желания от картата - ето, пожелах си нова кола, не е ли това знак, че след катастрофата старата отиде за скраб, а аз вече се оглеждам да нова, по-хубава? Знак е! Значи желанието все пак ще се изпълни, може би не днес или утре, но все пак ще се изпълни.
Пожелах си да има мир и спокойствие в семейството - синът ми се успокои след раздялата с приятелката си, аз преоткрих един много добър човек, значи въпрос на време е да получа своето щастие в дома си, защото то ми се полага. И така ще бъде!
Пожелах си да имам хубава работа - е, моята не е лоша, но никога няма да откажа предложение за нова, по-добре платена и с удобно за мен работно време. И това ще стане, може би не точно в момента, но знам че ще стане. Усещам го!

Та след всичко, което изписах, всъщност искам да ти кажа - Вярвай! Всичко ще се нареди по най-добрия за теб начин, но не губи вярата си! Аз не пиша често тук, но чета непрекъснато и положителното мислене на момичетата ме крепи. Винаги намирам по нещо за себе си.

Хубав и усмихнат ден на всички пожелавам!   bouquet

# 649
Klem4e, опитай се да прогониш притеснението и да се успокоиш.  Hug Прединсултно състояние е по-добре от инсулт все пак ...
Онзи ден и вчера се чувствах ужасно зле, не без причина разбира се. Сълзите ми сами потичаха, изпадах в нервни изблици, абе бях непоносима и за себе си, и за околните, а "околните" са 3-годишната ми дъщеря. Снощи към 23 ч. тя внезапно вдигна много висока температура и започна да се оплаква от болки в корема. Нямаше никакви предхождащи индикации - имаше апетит цял ден, дивя до последно; не е извеждана навън от 2 дни, за да пипне вирус, нито аз съм излизала; никой не е идвал вкъщи. Няма да си кривя душата, много се притесних и най-вече за това, че ако се наложи да я заведа до спешният кабинет, нямаше да мога да си платя таксито. Гушках я през цялата нощ и мислено й изпращах уверения в обичта ми към нея. На сутринта отново вдигна много висока температура и плачеше от болка в корема. След приема на антипиретика се унесе и заспа, а когато се събуди, поехме към лекарския кабинет. Докато стигнем тя вече нямаше никакви оплаквания! Беше свежа и бодра, а лекарката само където не ни попита защо изобщо съм я завела. Предположи, че е вирус и ние си тръгнахме с рецепта за пробиотици.  Grinning  Какво се беше променило??? Питах се през целия път на връщане и стигнах до извода, че успях по някакъв начин да се успокоя и да погледна на ситуацията ... омаловажаващо от всички гледни точки, за които се сещах - и за недостига на средства, и за неразположението на малката, и за няколко съпътстващи други проблеми.... Неочаквано се намериха няколко лева за таксито; после получих и дребен банков превод, а  час след като се прибрах вкъщи, успях да продам столчето за кола, което не ползваме и така се сдобих с банкнота, която вече е под килимчето в тоалетната  Wink (идеята ми се видя много забавна още докато я обсъждахте, но ... просто нямаше какво да скрия освен 2000 боливара, ама се въздържах, че с тази колумбийска валута не бях сигурна накъде ще се извъртят нещата после  Sunglasses).
Изписах всичко това в подкрепа на многократно изказваните тук твърдения, че освободим ли проблемите от важността, с която ги товарим обикновено, отприщваме потока от енергия, който ги разрешава.

# 650
  • София
че освободим ли проблемите от важността, с която ги товарим обикновено, отприщваме потока от енергия, който ги разрешава.

Не само това. Simple Smile Успокояваш се и положителните мисли просто нахлуват в теб! И положителните резултати не закъсняват! А щом мислите са положителни, то вибрациите в нас също трептят на положителна честота.
Винаги, когато човек мисли положително и се оттърсва от отрицателни емоции и неща, привлича положителни събития!
Закони на Вселената и от нашето ежедневие. Simple Smile

Klem4e и от мен много положителна енергия за съпруга ти! Всичко ще се нареди по най-добрия начин за него!  baby_neutral

# 651
Мили момичета, страхотни сте всички, радвам се че има толкова позитивна енергия тук. Аз самата от скоро съм се задълбочила в Метода Силва.
Тук прочетох интересни техники за продажба на недвижим имот и смятам да се възползвам от някои. Някой ползвал ли ги е? В момента не живеем в това жилище и някои от техниките не са подходящи, но други започвам веднага Simple Smile  Ако някой има практика с тях, моля да сподели.

# 652
  • България
Клемче, всички сме с теб ! Бъди силна , вярвай че всичко ще бъде наред . И това ще мине ! newsm10

# 653
  • София-в сърцата на моите деца
"Доверявайте се на собственото си мнение и не позволявайте на действията на околните да ви спрат, когато се стремите към върха. Спокойствието и
концентрацията на ума са най-добрите помощници.

Не забравяйте, че сегашното състояние, в което се намирате, е резултат от минали мисли. Бъдещето ще бъде резултат от сегашните ви мисли, защото умът привлича хора и ситуации в съответствие със състоянието, в което се намира. Страхът е опасна болест, от която човек би било добре да се излекува. Надеждата носи щастие и гъвкавост, а смелостта, решителността и волята водят до успех.

Живей днес, сега, живей на мига, концентрирай се върху настоящето! Ако не знаеш пътя, потърси помощ! Вселената ще откликне на мига." - Брус Маклеланд

# 654
  • София
Klem4eHug

rosikosefi, какво за теб символизира дете и какво голота? Някоя дълбока и скрита, нелогична според разума (защото е във вид на дете), надежда, мечта,  която губиш, разкрило ти се е, че я губиш? Свързана с детето ти (и то присъства)? Примерно, само предполагам. Помисли сама, но не приемай буквално.

*Tetida*, блокажи с ТЕС или медитативни техники, ама първо трябва да си откриеш кои са тези блокажи.

verano azul, много е възможно наистина да е реагирала на теб, децата са като камертончета. Браво за развитието, зарадвах се на такъв разказ   bouquet

didiela, готино напомняне, аз често като се уловя в лоши мисли си повтарям как не трябва да им се отпускам и отдавам, че после да не им "бера плодовете"  Mr. Green

# 655
Klem4e Ще се оправи мъжът ти, вярвай, всичко ще мине по най добрия начин за вас  Hug

*Tetida* http://dreamland-bg.com/index.php?topic=856.msg23880#msg23880
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2349.msg17199#msg17199

Момичета, ако някоя от вас има желание да пусне новата тема, да не се притеснява да си каже, да не си помислите, че от мен човек не може да се вреди да пусне една тема  Wink

# 656
Клемче   Praynig Praynig Praynig
Сугарева Praynig Praynig Praynig
 Тетида - на мен много ми помогна восъка: [url]http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2223.0.html[/url
не знам как точно стана и какво прави- ама работи  Hug

# 657
Благодаря на всички ви Hug

# 658
Здравейте на всички!Аз имам проблеми със свалянето на килограми...и вече незнам какво да правя.Вярвам силно, че диетите НЕ помагат, а само вредят(именно заради тях съм на това дередже) Sad Опитах преди 1,5 година с медитацията на Пол Маккена и успях тогава да сваля около 7 кг.След известно време пак качих, този път и отгоре, след като отказах цигарите.Опитах безуспешно досега пак да следвам съветите на Пол Маккена, четох книгата му около 5-6 пъти, книгата на Джон Гейбриъл, ТЕС, визуализации, утвърждения, но нищо....Незнам какво е това нещо, което ме саботира, усещам че е някакъв блокаж на подсъзнателно ниво, но не мога да открия какво е...Моля дайте ми съвети как да излезна от тая дупка! Praynig

# 659
  • Бургас
Нинче, може да е на хормонална основа това, че не можеш да отслабнеш.Много  ми хвалят Зоната, тя е точно диета за регулиране на хормоналния баланс.

От моя опит с диетите, който е дългогодишен разбрах последните години, че с глад не се отслабва, а напротив -  с ядене.Успявам последните години да поддържам относително постоянни кг  и то откакто отказах цигарите преди 2 кг и противно на всякакви твърдения не напълнях.Всъщност разбарх ,че от кафета и цигари съм огладнявала толкова, че да ям некачествена храна, за да мога пак да пуша.

Раздвижи се, ходи пеша, на спорт- ще ти дойде мотивацията.Да си се представяш слаба също много помага.

Общи условия

Активация на акаунт