Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 60 365
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • Deutschland
Ваничка, благодаря ти   bouquet

# 736
alinnna, съболезнования за загубата. Вярвам че близките ни остават покрай нас и ни подкрепят по техен си начин. Изпращам ти и моята подкрепа. Малкия може и още да не е успял да превърти през главата си какво точно се е случило и да е още като вцепенен от шока, или да се е стегнал заради теб . Не знам дали не е хубаво да посети психолог или нещо от рода - защото със сигурност е меко казано потресен. На твое място хапчетата бих ги пила само ако не мога да мигна и минутка няколко дни подред. Ще се справиш - най-малкото заради сина си (който слава Богу е жив и здрав) и защото няма как - налага се.

dpv да се възстанови детето възможно най-добре и най-бързо и да има много много късмет. Мога да си представя какво сте преживяли  Hug и се радвам за вас и за щастливата развръзка.

# 737
Алина , приеми и моите най-искрени съболезнования !  Прегръщам те виртуално и аз миличка !  Hug
Ти си силна жена и ще се справиш , заради детенцето , и заради себе си ! Господ ще бди над вас и няма да ви изостави ! Влизай тук по -често, ние всички сме с теб в този толкова труден момент и те обичаме !  Hug

# 738
Алина, много съжалявам за загубата ти ..  Cry Много виртуални прегръдки ти изпращам и аз.  Не знам какво преживяваш, не съм загубвала толкова близък човек , даже не мисля че мога да си представя какво е ..... Изпращам ти много подкрепа, защото ти си една силна жена и я заслужаваш . Обичаме те !!   bouquet   Hug

# 739
Момичета, почина съпругът ми. Влезе уж за лек престой в болницата да му стабилизират сърцета, а излезе мъртъв. Славо Богу 11 годишният ни син го прие сравнително леко, но аз лудвам. Получавам панически атаки, постоянно пия, тъпча се с  разни лексотани, ривотрили и каквото ми падне и болииииииииииииииииииииииииииииииииии....как се потушава такава огромна болка

Алина, моите съболезнавания миличка. Отдавна само чета тук ,че нямам време да пиша, но като прочетох за теб не мога да не те подкрепя. Прегръщам те силно и дано Бог ви даде сила да се справите. Това го преживях преди 11 години. Бях на работа и понеже работех близо до в къщи една съседка дойде и ми каза,че трябва да се прибера у дома. Тръгнах си без да подозирам и дори да си помисля,че нещо се е случило. Като стигнах у дома видях Бърза помощ пред нас и съпругът ми на носилка и се бореха да го върнат, но той си отиде, почина от инфаркт, падна в банята. Добре,че баба му го е намерила, а не някое от децата.И сега след толкова години плача като ти го пиша. Имам две деца тогава бяха на 8 и 14 години. Аз преживях този кошмар много трудно смятах, че живота ми си е отишъл и само пиех успокоителни, децата се страхуваха за мен.
Разбрах,че трябва да се съвзема и да продължа. След години срещнах човек който стана моето семейство и дсме заедно. Имам още едно детенце, вече е на 5 годинки. Но много години се избягваше да се говори за мъжът ми, дори и сега плача на празници, балове и най-различни поводи. Боли, но вече болката не е така силна.Имаме касета с него от последните му месеци запис, която все още не съм гледала. Ако имаш нужда от подкрепа, дори само да поговориш с някой ми пиши. Прегръщам те и бъди силна.

# 740
  • UK
Алина,  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Съболезнования и бъди силна!

# 741
  • Варна
Алина, моите съболезнования!  Прегръщам те силно Hug
Трудно се преживяват такива мигове... Преди 3 години загубих един от най-най-близките си приятели. Беше още на 28. Болката беше огромна...
Знаеш ли кога осъзнах какво е станало: Прочетох едно стихче, не помня къде, за да го публикувам.  Отнасяше за това как човек се връща "у дома" - там - горе на небето. Напуска това училище, наречено живот, научил каквото му трябва и се прибира в светлината... Вероятно е трябвало да учи още, но за този "срок" толкова...
Знай и че винаги, когато имаш нужда, мъжът ти ще те подкрепя, макар и само духовно.
Обърни внимание и на сина ви - сега той не показва нищо, защото вече е мъж. Обсипи го с цялата любов, на която си способна и двамата да преодолеете болката заедно. Чрез любов. Heart Eyes

# 742
Тъжно завършва тази тема  Cry, но все пак това е реалността .........Всички сме Алина и я подкрепяме в този много труден за нея момент.

И нека да се пренесем в Новата тема Заповядайте

Общи условия

Активация на акаунт