Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 60 384
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Ами лично аз си написах желанията на лист, така както и при новолуние. После излязох на балкона, гледах към Луната или поне там където се намира, че не се виждаше от нас (аз съм на нисък етаж и има много дървета, които ми пречат). Помолих се така, както го чувствам отвътре, с мои си думи. Закачих си листа на простора, благодарих на Луната за съдействието и благословията, това е. Сега ще чакам да се изпълнят желанията ми.

# 691
Нали си говорехме вчера за паричките,  и че трябва да не ги мислиме......Имам прясно доказателство !
Преди 7-8 дни, си сложих на ибей, една от  арт куклите , които правя ..Два дни я наблюдавах, дали се е продала, и после я забравих... забравих я ама наистина, защото имах много работа , а и за втори път я качвам, първият не се продаде.. И докато сутринта миех  чинийте и се сетих за нея.. Направо се притесних, викам си, леле, ами ако се е продала, аз може да съм изпуснала срока а да я изпратя.... Embarassed. Отварям комп. и се оказва, че вчера се е продала....днес е неделя, така,че в понеделник, съвсем на време ще я пусна на  новия си притежател....  Laughing  Толкова се радвам! Още повече, че ще пътува за щата , в койото живях 8 години  преди да дпойда тук на новото място....Много ми е на сърцето  цялата тази история....Това са хубави парички ,които наистина ,ама наистина бях забравила, че могат да ми дойдат ...а като знам как съм  чакала  преди време нещо да се продаде, и нищо . Вече не чакам...Господ знае най добре кога  и как !  Hug

# 692
 Hug

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 18:14 от *Tetida*

# 693
  • София
Без бекграунд от живота ти ми е трудно. Не фокусирай според мен числата, а започни от жените - колежката и "сестра ти", какво в тях припознаваш в себе си  Peace След като разбереш това, вероятно ще ти изникне отговорът и за датата - или какво да направиш спрямо желанието от листчето...  newsm78

Къде е тази тема за сънищата, вече за втори път се споменава тук, а аз така и не съм я открила  Thinking Мерси предварително!  Hug

# 694
# 695
Привет феи!  Simple Smile
Днес и утре особено имам нужда от подкрепата ви!  Praynig
Очаквам да се случи нещо и искам то да е възможно най-доброто за мен. Днес положих усилия, утре отново, но друго си е като знаеш, че някъде там...има и други хора, които ти желаят доброто. Благодаря Ви!  Hug Heart Eyes Hug

# 696
Привет феи!  Simple Smile
Днес и утре особено имам нужда от подкрепата ви!  Praynig
Очаквам да се случи нещо и искам то да е възможно най-доброто за мен. Днес положих усилия, утре отново, но друго си е като знаеш, че някъде там...има и други хора, които ти желаят доброто. Благодаря Ви!  Hug Heart Eyes Hug
Hug Praynig

# 697
Роси,  Praynig Hug , нека късмета да те води за ръчичка ! Всичко да стане ,както е най -добре за теб, и както го искаш!   И да се похвалиш после !  Laughing

# 698
Пинки, Клемче, благодаря!   bouquet
Разбира се, че ще се похваля. Та нали хубавите неща са, за да се споделят с приятели!  Hug

# 699
  • Tам през Атлантическия океан
Деньги и есть деньги. Приятно, когда есть чем платить за квартиру, в ресторане и т.д., есть банальная поговорка — не в деньгах счастье, но за них ты покупаешь свободу жить той жизнью, какая тебе нравится. (Киану Ривз)

Парите са си пари. Приятно е когато може да си платиш спокойно за квартирата , ресторанта и т.н. ; има банална поговорка - че не в парите е щастието , но чрез тях ти си купуваш свободата да живеш живота , така както ти харесва ...

# 700
  • Varna
Много добре казано!

# 701
Здравейте,момичета.Не съм писала във форума,а само го чета и изпълнявам някой от ритуалите и техниките.Този месец  направих ритуала с най-голямата банкнота под килима.Каква ирония него ден ни изплатиха част от заплатите за минали месеци.Едната банкнота беше 100 лв.  Mr. Green И сега  newsm78 не трябва да я харча една година ли.Или този ритуал се прави всеки месец.   bouquet

# 702
Аз не знам за този ритуал , да кажа от личен опит нещо, но ако при теб талка всеткавично идват паричките, хич не я пипай таз банкнота , ами все там да си седи !  Joy 
  пс/ Шегувам се, но ти желая все такива успехи с този ритуал!  Hug

# 703
Ритуала е три дни преди пълнолуние се слага под килима в хола или кухнята най-голямата банкнота,която имаш в портфейла си.На пълнолуние я слагаш пак в портфейла,ама не я пипаш една година  newsm78 #Cussing out.Май няма да мога да изтърпя  Grinning

# 704
  • София
Аз знам, че банкнотата се харчи! Не я пазиш една година. Така знам.

Общи условия

Активация на акаунт