Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 61 330
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
phil  Hug Hug Hug  bouquet Heart Eyes  Чета страниците от линка от три дена и все не мога да ги дочета. Записала съм си убеждения от нета на телефона и си ги слушам. Чувствам се много добре след това. Така можете да ги прилагате както за пари, така и за любов и за всичко, което се сетите Simple Smile В youTobe има готови.

Сега търся едни книги...искам ги онлайн, но не ги откривам. Някой беше сложил линк и сега ги искам, искам, искам.....няколко от книгите на тази авторка...http://knigi.rozali.com/avtor/larisa-renar.html. Намирам ги на руски, но не разбирам езика.

# 586
И аз до сега ги търсих и не намерих нищо.... Sad

# 587
За плюсовете и минусите говоря от личен опит. Имам един развод преди много години зад гърба си, за който не съжалявам. Наистина минусите бяха много и затова още тогава не съжалявах за загубата на конкретния човек. Много ми беше трудно от гледна точка на това, че се наложи коренно да си променя живота, да започна да разчитам само и изцяло на себе си. Но има едно голямо но, ако Тра ла ла обича този човек, държи на него и най-вече той е стойностен и си заслужава я посъветвах да се бори. Възможно е, човекът просто да е залитнал и в същото време да си държи на семейството. Не може с лека ръка да сложи край на всичко. Много зависи от самата ситуация. Освен това знам колко е трудно за едно дете да се приспособи с новата ситуация. Може да са често срещани разводите в наши дни, но децата ги преживяват по техен си начин и страдат.
Пак повтарям, само споделям своето мнение. От техники абсолютно нищо не разбирам и се надявам тук сред вас да успея да науча нещо. Започнах с ТЕС /засега само от клипчетата/ и хоопонопоно. Чела съм "Подсъзнанието може всичко" и съм гледала "Тайната". Дано да напредна!
Не отричам начина ти на справяне в твоята конкретна ситуация, white duck.  Hug Друго имах предвид. Когато човек е силно наранен, е по-вероятно да изброи повече плюсове, отколкото минуси. Е, за какво са му? Да усилват болката и страданието ли? Съсредоточването в другия, когато си отхвърлен от него, не е справяне според мен.  Peace

# 588
Тарааааа  Hug . Браво, момичета, много се радвам като споделяте за успехите си.  Пожелавам на всички и на себе си ена прекрасна седмица, изпълнена с положителни емоции. Обичкам ви и ви прегръщам много силно  Hug

# 589
  • София
Аз вярвам в чудеса , но това и да си най- големия карък . Имах държавен изпит вчера , не можах да намеря три теми от 60 . И познайте - паднаха ми се две от тези които ги нямах . А учех 4 месеца , бях ги научила на изуст и бях сигурна в себе си ,ако се бяха паднали останалите . Но ето .... Стана ми смешно ,като ги изтеглиха ....

tsvetelina83, как вярваш в чудеса, като си правиш блокаж с горното изказване?!  newsm78
Трябва да мислиш положително и да повярваш, в себе си и в това, че привличаш само хубави неща и късмет! Simple Smile

# 590
Момичета бихте ли ми предложили някакво утвърждение за детенце?Сега започваме ин витро към фонда,другият месец ще ходим за изследванията и да подадем документите .Понеже по естествен път няма как да се получи,и ще ми е нужно да пробвам всичко,само и само да се получи това ин витро ,и всичко да е на ред.Благодаря ви,че ви има Hug

# 591
  • София
Привет момичета,
според вас утвържденията не са ли нещо като кодовете на подсъзнанието и с двете неща, целта е да се препрограмира мисленето ни, с което да променим реалността?
Т.е. отново стигаме до там, че няма универсална формула, а всеки може да прави това което чувства най - близо до себе си.

Hug

# 592
  • София
че няма универсална формула, а всеки може да прави това което чувства най - близо до себе си. Hug

newsm10

Избираш, преценяваш, пробваш и решаваш кое е най-доброто за теб и твоя случай! Понякога може да е комбинация от техники. Simple Smile

# 593
Аз вярвам в чудеса , но това и да си най- големия карък .

Имах държавен изпит вчера , не можах да намеря три теми от 60 . И познайте - паднаха ми се две от тези които ги нямах . А учех 4 месеца , бях ги научила на изуст и бях сигурна в себе си ,ако се бяха паднали останалите . Но ето .... Стана ми смешно ,като ги изтеглиха ....

Да не ти дреме, изкарай сега едно хубаво лято и ще го вземеш на следващата дата. Аз така на времето изпуснах едната дата за защита на дипломната и беше голям рев, да ама на това явяване бяха писали много ниски оценки, и като успях за следващата дата ми беше все едно каква оценка ще ми пишат (нали предния път е било 344344333 имало е и двойки). Имам 6, а от 20 явили се има три петици, останалите са като мен. Нищо чудно да се окаже че по-добре че е станало така. Но пък досега никой не ми е гледал оценките. Трябвали са ми само за магистърските.
А ми се е случвало да нямам един въпрос от конспекта (18 ? общо) и да ми се падне той. Даже ми направиха компромис и ми позволиха да изтегля друг, с уговорката че ще ми намалят оценката ако го напиша както трябва. И пак изтеглих този дето го нямам. И така - на поправката го взех.

# 594
  • София близо до Витоша
Аз вярвам в чудеса , но това и да си най- големия карък . Имах държавен изпит вчера , не можах да намеря три теми от 60 . И познайте - паднаха ми се две от тези които ги нямах . А учех 4 месеца , бях ги научила на изуст и бях сигурна в себе си ,ако се бяха паднали останалите . Но ето .... Стана ми смешно ,като ги изтеглиха ....

tsvetelina83, как вярваш в чудеса, като си правиш блокаж с горното изказване?!  newsm78
Трябва да мислиш положително и да повярваш, в себе си и в това, че привличаш само хубави неща и късмет! Simple Smile

Права си , благодаря ти

# 595
Сега търся едни книги...искам ги онлайн, но не ги откривам. Някой беше сложил линк и сега ги искам, искам, искам...няколко от книгите на тази авторка...http://knigi.rozali.com/avtor/larisa-renar.html Намирам ги на руски, но не разбирам езика.

Аз открих само тези откъси:

"ЕЛИКСИРЪТ НА ЛЮБОВТА" ОТ ЛАРИСА РЕНАР

ЛАРИСА  РЕНАР - "ЕЛИКСИРЪТ НА ЛЮБОВТА" [ОТКЪС]

# 596
Когато човек е силно наранен, е по-вероятно да изброи повече плюсове, отколкото минуси. Е, за какво са му? Да усилват болката и страданието ли? Съсредоточването в другия, когато си отхвърлен от него, не е справяне според мен.  Peace
Права си, за това не бях се сетила Hug
Меги, по-горе е питала и аз се интересувам за техника, когато бебето не се получава дълго време и човек започва да се отчайва, а знам, че не трябва.

# 597
  • София
На първа страница съм срещала техники за бебе, не ми се е налагало да ги ползвам, затова не копирам. Искам обаче да ви разкажа една история.

Леля ми става сега на 50. Съвсем млада се жени, ражда две деца, после замина за Германия, след няколко години - развод, малко след това - друга любов. Това не е важно, давам предистория. С новия си германец Simple Smile (той бездетен и неженен преди) искат дете, естествено. Също толкова естествено пробват, стараят се (каквото и да значи това  Mr. Green ). Нито по естествен начин, нито след трите плащани от държавата опити ин витро, се получава. Минаха над 10 г., откакто са женени и те теоретично се отказаха, спряха да се фиксират над това, да говорят за това, да се вманиачават.
N. B. Спряха да се фиксират!
Малко по-късно или преди 7 г. тя забременя и му роди дете. След незнам колко аборта и три неуспешни ин витро. Не само ами година и нещо след това - второ (сега на практика има 4 Simple Smile ) Второто го ражда заедно с първото на вече порасналата си дъщеря - дни разлика имат Simple Smile True story  Crazy Изводите за мен са два: никаква фиксация и каквото е писано. Само вяра, истинска и безусловна вяра!

megisp, това беше за теб!  Peace Hug

# 598
Фил, благодаря за хубавата история Hug Много е поучителна. Това с фиксацията го знам на теория, но на практика ми е много трудно, защото годините ми никак не са малко и все се улавям, че си мисля, че времето ми изтича. Знам, че не съм права, затова се старая да си променя мисленето. На първа страница аз още преди гледах, но видях само една техника за бременни.

# 599
  • София
white duck, и ти ли, извинявай, не съм разбрала. А на мен ако ми намерите техника за любим, че настоявам за второ и трето  Joy

Момичета, извинявайте за майтапа, ако съм обидила някого, предварително да си кажа  Rolling Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт