Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 61 331
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Ще издържиш, и още как!  Hug  Много съжалявам, че така се е получило, но не си нито първата,нито последната , на която се е случило  Миличка.  Hug...не,че това те успокоява, но е факт. Имаш 2 дечица, и ти, и те сте здрави, прави - и да ти кажа, дори само това е Голяма Благодат! Имате къде да живеете, което е още един невероятен плюс ! Виж, което е станало, е станало !  Плакала си достатъчно, не си спала- достатъчно време, започвай да живееш наново, АКО,  твърдо си решила да продължаваш сама,разбира се... Направи си някакъв план на нещата, напиши си ги на лист, за да ги видиш черно на бяло  пред теб и действай! Намери си добър адвокат, и всичко,каквото ти трябва..
Няма да се предаваш, това са неща,които се случват, млада си, по-добре,че се е случило сега, отколкото по късно..Може след време да се окаже,че ти е направил услуга, като се е разкарал.......и не се притеснявай да пишеш в темата!
/пс- Имам един развод преди много години...Колкото повече годините минаваха, разбирах, че това е най правилната постъпка,която съм могла да направя тогава-  Благодаря ти Господи!/

# 571
  • Бургас
Тра-ла ла  ще мине, но трябва време.Освен това - нищо не се знае как ще се развият нещата.

Моя съвет е - говори- това трябва да излезе от теб.Колкото повече говориш, толкова повече ще виждаш ,че не е толкова страшно.Ако няма с кой- намери психолог.Изобщо не се прави на желязна.Отстрани нещата никога не се виждат , такива каквито са и хората може да не са наясно какво се случва.Бъди сигурна ,че повечето ще са на твоя страна.

Другото, което е според мен е важно в такава ситуация е да не изпитваш отрицателни емоции към него, а възможно по-неутрални, защото отрицателните емоции замъгляват съзнанието и не мислиш адекватно.Гледай на него като на човек, който се е объркал и има нужда от помощ, за да не го мразиш, защото това пречи най-вече на теб, но и в  енергиен план ти го отблъскваш, а ако искаш да си го върнеш с такова отношение няма как.

Съжалявам-прости ми-обичам те -благодаря много би помогнало и е лесно .

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=89.15

Капчица роса

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=3317.0

# 572

Човек се "учи" цял живот да е негативен. Такъв е животът, такава е социалната среда, такава е философията, която е натрапвана досега. До степен, че в един момент не е нужно да се случи нещо лошо, за да се чувстваш скапан, съсипан, безпътен, тъжен.
По същия начин е и с позитивния възглед. Не става от раз, трябва насила да се учиш наново как да схващаш нещата. Минава време и идва моментът, когато не е нужно да се случи нещо, за да се чувстваш спокоен, уверен и ведър.
Каквито и техники да прилагаш, никоя не е магическа пръчка. Вълшебни са, но при редовна употреба  Grinning Така че, колкото повече, толкова повече. Известно време се вадиш за косата като барон Мюнхаузен, после спира да се налага. Важното е да не си казваш "това не действа". Действа - трайно и упорито и след време се вижда много ясно.
Техниките са външни действия, които ни влияят вътрешно. Дали ще ходиш на шопинг или ще палиш свещи - все тая. Тъй като са свързани системи, след време става обратното, отвътре ни започват да произтичат хубавите неща. След време. Дотогава се усмихвай насила.  Grinning
Phil, позволявам си да те цитирам. За мен това е невероятен пост. Не би могло да се обясни по-добре.
Поздрави на автора!
Моля, ако има възможност да се постави на първа страница.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 11:21 от Lily Rose

# 573
phil Мерси за линка и аз искам да споделя един с вас

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=176.0

Свързан с утвържденията Simple Smile

# 574
Привет, момичета!
Аз влизам само за да споделя, че вчера имах ужасно неприятен инцидент с колата си, от който се измъкнах невредима, за разлика от колата. Но това са само купчина ламарини. Осъзнах, че има висша сила която ме пази. Дали са ангелите или самия Бог не знам, знам само едно, че аз съм жива, здрава, отървах се само с няколко драскотини, въпреки че удара беше доста силен. Ще си позволя един съвет към всички - Никога, ама никога не шофирайте с по-висока скорост от тази, в която сте сигурни в реакциите си, дори и пътя да ви го позволява!!!
Смело мога да заявя, че аз съм един щастлив човек, с невероятен късмет.

# 575
Тра-ла-ла, силно те прегръщам и знай, че не си сама. Тук сме с теб и те подкрепяме - нали за това сме се събрали в темата - заедно в добро и зло Wink
Преди време четох една книга посветена на изневярата и ти я препоръчвам - Еликсирът на любовта на Лариса Ренар В нея има много полезни според мен техники за справяне с този момент  Peace

# 576
Тралала, много съжалявам за това, което ти се случва Hug Вземи един лист и напиши от една страна всички плюсове от другата всички минуси на мъжа си. Ако минусите са повече не го мисли. Както са ти казали момичетата имаш дом, имаш децата си, ще успееш, ще видиш, че животът ти ще стане по-хубав, но трябва време. Ако плюсовете са повече се бори за него. С техники не мога да помогна, защото и аз се лутам какво по-напред да прочета. Материята е толкова много и ми е много интересно Heart Eyes
Роси, наистина има някой, който ни пази. Важното е, че си здрава. Ламарините се купуват.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 16:54 от white duck

# 577
Роси, да си жива и здрава. Права си- купчина ламарини. И аз жертвах така една чисто нова кола, но като се замисля, живея втори живот, защото не бях невредима, но за щастие се възстанових.
Тра-ла- ла, разбирам те, защото приемам нещата точно по твоя начин.  Ако ти е много трудно,посети психолог, или психотерапевт. Това със сигурност ще ти помогне. Горе главата. Ние сме с теб.  Hug

# 578
Тра-ла-ла, убедена съм, че ще се справиш. Hug Горе главата, живота продължава. Щом си е тръгнал от теб, значи не те заслужава, а ти заслужаваш нещо по-добро, заслужаваш да бъдеш щастлива. Защото щастието ти се полага по подразбиране.  Wink
Да, никой не е казал, че ще това бъде лесен процес, но ще го преодолееш. И аз като човек с един развод зад гърба си от много години мога да кажа, че с помощта на верни приятели, които помагат най-малкото морално, всичко се преодолява. До себе си имам наистина стойностни хора, които ми помагат с каквото и както могат, а по всичко личи че на хоризонта се задава един човек, който ми е повече от скъп на сърцето и душата.

Али, Благодаря ти, мила! И аз така казвам, ние да сме живи и здрави, другото е преходно.

# 579
  • София
Много ви благодаря,момичета. HugПродължавам да чета и да си повтарям,че всичко ще се оправи,но сигурно още ми е рано - не ми действа особено.През деня горе - долу се държа,но щом се стъмни е страшно.Надявам се и това да мине.
След всичко което сте ми написали като че ли се чувствам малко по-добре.Благодаря ви  bouquet
Роси,наистина е най-важно да си жива и здрава. Hug

# 580
Всеки човек има определена роля в живота ни. Свърши ли си работата, си отива. На негово място идва друг, подготвя те за друго. Учим постоянно.  Не бих отмятала плюсове и минуси в такава ситуация. Бих се съсредоточила върху себе си и моя живот.
Роси  Hug

# 581
За плюсовете и минусите говоря от личен опит. Имам един развод преди много години зад гърба си, за който не съжалявам. Наистина минусите бяха много и затова още тогава не съжалявах за загубата на конкретния човек. Много ми беше трудно от гледна точка на това, че се наложи коренно да си променя живота, да започна да разчитам само и изцяло на себе си. Но има едно голямо но, ако Тра ла ла обича този човек, държи на него и най-вече той е стойностен и си заслужава я посъветвах да се бори. Възможно е, човекът просто да е залитнал и в същото време да си държи на семейството. Не може с лека ръка да сложи край на всичко. Много зависи от самата ситуация. Освен това знам колко е трудно за едно дете да се приспособи с новата ситуация. Може да са често срещани разводите в наши дни, но децата ги преживяват по техен си начин и страдат.
Пак повтарям, само споделям своето мнение. От техники абсолютно нищо не разбирам и се надявам тук сред вас да успея да науча нещо. Започнах с ТЕС /засега само от клипчетата/ и хоопонопоно. Чела съм "Подсъзнанието може всичко" и съм гледала "Тайната". Дано да напредна!

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 18:20 от white duck

# 582
Здравейте и от мен ,чета ви редовно макар,че рядко се включвам
Влизам ,за да се похваля.Най-вече за промените които настъпиха в живота ми ,които до голяма степен се дължат точно на вас и на тази тема.Преди известно време се чувствах ужасно ,не можех да се зарадвам на нищо.Обачеее,нещата се обърнаха на 360 градуса.Винаги съм си спазвала техниките ,писалс съм си желания и явно дадоха резултат.Започнах да излизам повече,случваха ми се хубави неща ,постоянно вършех нещо,чувставх се полезна . И тогава започнаха големите промени.Изненадващо получих подарък от приятелка на баба ми -пръстен и парфюм.След това един още по-мил жест.От близо две години си пиша с мъж от друг град,чисто приятелски,това е първият човек който никога не ми е намеквал нещо и не ме е карал да се чувствам неудобно и ми стана много близък ,и понеже ми предстои бал ,той реши че иска да ми направи подарък( за което бях абсолютно против) но в крайна сметка стана и ми прати телефон,който наистина е един от най-новите и хубави.И в момента ,в който си помислих ,че няма на къде да стане по-хубаво -спечелих от тото ,но не 10  или 20 лева( не че са малко)- а 500 лева Simple Smile)И така вярвам,че нещата ще продължат по същия начин,защотот това зависи единствено от мен!
Вярвайте в чудесата,усмихвайте се ,нещтата се случват стига да им го позволите .И най-важното благодарете дори и за най-малките неща !!!!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 583
  • София
И ето така всички в дупка като четат истории като на taraa  Hug  вярвайте, че е постижимо. Само малко търпение и упоритост, това не е просто късмет, той е привлечен такъв  Grinning Благодаря ти!  Heart Eyes

Тра ла ла, звучиш като силна жена. Сигурно е трудно, но кураж!  Peace  bouquet

И щях да забравя да благодаря на Тетида, попадала съм на тази тема, но се оказа, че не съм я чела по някаква причина Simple Smile Често отварям прозорци късно и не си ги запазвам. Таман навреме ми я пускаш Simple Smile  bouquet

# 584
  • София близо до Витоша
Аз вярвам в чудеса , но това и да си най- големия карък .

Имах държавен изпит вчера , не можах да намеря три теми от 60 . И познайте - паднаха ми се две от тези които ги нямах . А учех 4 месеца , бях ги научила на изуст и бях сигурна в себе си ,ако се бяха паднали останалите . Но ето .... Стана ми смешно ,като ги изтеглиха ....

Общи условия

Активация на акаунт