Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 61 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, ползвате ли кодовете на подсъзнанието? Аз от 2-3 дни се ровя из тях,но още не са ми ясни много неща. Днес започнах с няколко кода, но се чудя дали е добре така-повтарям си ги постоянно, понякога докато казвам единия в главата ми се появява друг,нещо се смесват. Не знам какво ще се получи накрая...

Аз първо казвма кодове за един проблем - 3 пъти.  Изчаквам малко и после други кодове - за друго. Simple Smile Дано не бъркам.  newsm78

Благодаря,nikolinanik, права си. Сега разбрах, че се получава така,защото ги казвах само наум. Пробвах по 3 пъти на глас и всичко е ОК.
Осъзнавам, че като си помисля само за някакъв проблем и веднага изниква подходящия код.И го казвам 3 пъти на глас, след което акцентирам върху усещанията, свързани с проблема.И щом усетя, че "мърка" знам, че всичко е наред:-)

# 361
# 362
  • София
Хммм, кодовете ги казвам наум, някой път сработват, някой - не. Освен да се крия в тоалетната и за на глас да пробвам Simple Smile

Влизам да информирам, че животът е прекрасен, ако някой случайно не знае  Mr. Green Не че нещо кой знае кво е станало, в такива приятни дни ми "светва", хаха  Laughing

svedd, благодаря за линка, почвам четенето  Grinning  Hug

# 363
  • София-в сърцата на моите деца
Намерих Ви... Laughing

# 364
# 365
Здравейте!Предстои голям християнски празник,но на мен някак си изобщо не ми празнично.От вторник още,като се започнало само ми се реве,гадно ми е едно такова,тъжно и безсмислено.Казвах си още миналата седмица едни утвърждения за определени неща,кодове но ......НИЩО.При мен нищо не помага явно ли не знам.И от Вторник нито,утвърждения,нито кодове,просто стоя и се сдухвам. Сега тъкмо проверих  на нещо,което чакам от миналата година този месец и то няма да стане и ми стана още по тъжно Sad Извинете ме не искам да помрачавам настроението Ви и да снижавам вибрациите в темата,но влязох тук,за да ми се повдигне малко тонуса и ми се прииска да споделя.Дайте съвет какво да предприема ,ако имате идея,че не се търпя така.Весело посрещане на предстоящия празник .Бъдете живи,здрави и все така позитивни Hug

# 366
Опитай се да изключиш-прочети интересна книга,която да те грабне,гледай някой хубав филм,разходи се сред природата и прави ТЕС не е нужно да вярваш винаги просто го прави.И постепено нещата ще се нормализират.Човек има и такива моменти. Hug
Весели празници на всички.

# 367
# 368
  • София

Човек се "учи" цял живот да е негативен. Такъв е животът, такава е социалната среда, такава е философията, която е натрапвана досега. До степен, че в един момент не е нужно да се случи нещо лошо, за да се чувстваш скапан, съсипан, безпътен, тъжен.
По същия начин е и с позитивния възглед. Не става от раз, трябва насила да се учиш наново как да схващаш нещата. Минава време и идва моментът, когато не е нужно да се случи нещо, за да се чувстваш спокоен, уверен и ведър.
Каквито и техники да прилагаш, никоя не е магическа пръчка. Вълшебни са, но при редовна употреба  Grinning Така че, колкото повече, толкова повече. Известно време се вадиш за косата като барон Мюнхаузен, после спира да се налага. Важното е да не си казваш "това не действа". Действа - трайно и упорито и след време се вижда много ясно.
Техниките са външни действия, които ни влияят вътрешно. Дали ще ходиш на шопинг или ще палиш свещи - все тая. Тъй като са свързани системи, след време става обратното, отвътре ни започват да произтичат хубавите неща. След време. Дотогава се усмихвай насила.  Grinning

# 369
Phil, чудесно си го написала. И е най-вярното,точно и хубаво нещо, което съм чела в темата. След всичко,което сме писали- Това е истината!

# 370
  • София
Момичета, не видях след линковете нищо от Грег Брейдън?

# 371
gillburt22, пробвай с ТЕСане  Peace. Помага много.
Парите продължават да ми идват неочаквано  Laughing. Правя и ТЕСането на Дейвид, май всичко заедно ( ТЕС и ритуалчета помагат много).
Успешен и слънчев ден на всички  Hug.

# 372
Благодаря Ви момичета!Знам ,че сте прави ,но понякога наистина не знам как ще се нареди всичко.Хубавото е ,че днес съм малко по добре и дано до края на деня съм още по-добре.Относно ТЕС много пъти съм срещала в различни постове,че помага и съм преглеждала няколко пъти по-обстойно за това,но нещо все не ми идва да го прилагам и до сега не съм.Може тези дни пак да се пробвам да прочета пък да видим. HugБлагодаря Ви!  Весели празници и усмихнат ден.
Нека днес на всички ни се случат поне три чудеса Simple Smile

# 373
  • София
Нека днес на всички ни се случат поне три чудеса Simple Smile

Ритуала с трите чудеса при мен нещо не дийства! Sad Но.....не се отказвам.

# 374
  • София
Вижте какво открих в интернет: Как да подмамим парите:

http://sanovnik.bg/n4-18743-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B4%D0%B0_%D0% … D0%B8%D1%82%D0%B5

Не съм пробвала и не мога да кажа как действа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт