Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 61 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Много моля, обяснете точно ритуала с трите желания и пяскането с ръце.
Благодаря ви прдварително! Simple Smile  Hug  newsm51

# 376
Привет!
Когато съм изпадала в емоционална дупка, един много близък на сърцето ми човек ме вади от там с думите: "Просто ти е нужна нова гледна точка" Та по този повод, мога да препоръчам книгата Проницателят - Анди Андрюс. Лично аз я прочетох на един дъх.

Трябва да взема няколко важни за мен и семейството ми решения. Дали ще са правилни не знам, но се надявам да са. Искам да прекратя една връзка, която ме изтощава емоционално до краен предел, а все не намирам смелост да го направя. Уж за да не нараня човека, защото все пак ме обича, но не си давах сметка, че тази негова обич ме смазва и убива душата ми малко по малко.

Предстои ми интервю за работа в чужбина и много искам да се случат нещата. Надявам се, че моите ангели (още не съм разбрала кои са) няма да ме изоставят и ще са до мен, когато имам нужда от тях.  Praynig

Извинете, че ви занимавам с душевните си терзания, просто исках да споделя.

Весели празници на всички!  Hug   bouquet

# 377
  • Varna
Исках да направя Великденски ритуал за придобиване на жилище
, но днес когато отидох до църквата и питах да ли в неделя може да ми осветят яйцата - жената ми каза: Ама как така, яйца не се освещават .. и доколкото разбрах няма да ми ги осветят Sad явно самичка ще си прочета молитвите ..

някой правил ли го е до сега ?

# 378
  • София
*sunshine_ls*, не съм, но мисля че е чудесна идея сама да си им прочетеш молитвите  Peace

nikolinanik, http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4108, предполагам не пречи и да пляскаш или да размахваш въображаема вълшебна пръчица  Grinning

Провокирана от въпроса на luss потърсих кой е този Грег Брейдън и ... два часа не се отлепих. Толкова са дълги двете видеа  Mr. Green Много интересно. Ето темата от Дриймленд, в първия пост са. Сега ще потърся и някакви книги в Спиралата май имало  Thinking

Седемте огледала на взаимоотношенията

П.С. Предполагам може да се добавят на първа стр.

Роси@, Hug

# 379
  • Varna
май си права - по добре самичка - и както си ги нарека яйчицата - пък може и да не са боядисани ..

# 380
Фил, Грег Брейдън има 4 преведени книги на БГ (поне толкова съм открила аз - http://www.helikon.bg/author/%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%B3%20%D0%91%D … 1%8A%D0%BD_67351/). Привлече вниманието ми с участието си във филмчето на Луиз Хей още миналото лято и се заех да прочета повече за него и от него. Споменавали сме огледалата на есеите тук в темата, но беше отдавна.
  bouquet

# 381
Исках да направя Великденски ритуал за придобиване на жилище
, но днес когато отидох до църквата и питах да ли в неделя може да ми осветят яйцата - жената ми каза: Ама как така, яйца не се освещават .. и доколкото разбрах няма да ми ги осветят Sad явно самичка ще си прочета молитвите ..

някой правил ли го е до сега ?
Аз в наше село няма да ги занеса , защото преди години бяха лепнали една голяма табела на входа че ...ИНВИТРОТО БИЛО ГРЯХ  , и нещо не ми мърка и сградата и отчето...... А и ще задават въпроси ....и бабите ще се спобутват , щото аз ГРЕШНАТА ................
Та ще си направя импровизирано гнездо във къщи и ще прочета молитвите .....и така ще да е тази година. Да отида до друга църква ми е невъзможно точно на този ден.
Малко ме притеснява фактът че трябва да се внимава какво си пожелаваш - дали този нов дом ще дойде за добро  Rolling Eyes

# 382
Малко ме притеснява фактът че трябва да се внимава какво си пожелаваш - дали този нов дом ще дойде за добро  Rolling Eyes
Едва ли ако дойде ще е за нещо различно - погледни го от този ъгъл - всички сме деца на Бог, нали... е хубаво ама нали всеки иска най-доброто за децата си. 
Hug

# 383
  • Varna
 И аз останах с такова впечатление от жената в църквата - така ме погледна, че... Зависи как се нарекат яйцата. Това е цитат от друг форум:

"...Имаше едно момиче което казваше че живее с майка си и не иска, да я наследи точно сега - а просто иска отделно жилище, бяха я посъветвали като ядат яйцата да нарече че примерно черпи майка си с чай и яйца в новото си жилище. А яйцата се изяждали от семейството, за което се иска жилището. Ако си сам си ги хапващ сам. "

Мисля , че това е варианта - да си представим как черпим семейството си в новото жилище.

# 384
  • София
phil , много благодаря за линка! Simple Smile  Two Hearts  bouquet Видях грешките. Simple Smile Embarassed

# 385
Ох,чета ви мноооооого отдавна,но досега не съм писала.По повод яйцата-вечерта около 24-01 часа има литургия.Това е събота срещу неделя.Всеки носи яйца,козунак и ги слага на масата,свещеника чете на всички заедно,а не поотделно.След това всеки си взема яйцата и козунака и или си ги носи в къщи или ги дарява.Това не е както се освещава икона за всеки индивидуално.Чете се на всички заедно.Съжалявам,че толкова късно се включвам.Весели празници  bouquet  bouquet  bouquet

# 386
  • Varna
не , изобщо не е късно Simple Smile Благодаря за инфото, но не мисля да си ги оставям в църквата ще се опитам по мой си начин да направя нещата. А ти правила ли си такова нещо ?

# 387
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! easter   easter
НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ! Two Hearts

# 388
  • Varna
Воистина Воскресе!!! И аз това пожелавам - ЗДРАВЕ и СБЪДНАТИ МЕЧТИ! Hug

# 389
Воистина Воскресе!!! Желая на всички много щастие,здраве и  успех във всяко начинание.

Общи условия

Активация на акаунт