Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
Какви семена могат да се добавят към хляба?
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
-
Какви семена могат да се добавят към хляба?
-
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
Някои идеи за добавки в хляба включват семена като сусам, ленено семе и слънчогледови семки, както и подправки като сушен лук, сушени домати, маслини и други. Освен това могат да се използват различни видове брашно, кисело мляко, яйца и настърган кашкавал за добавяне на разнообразие във вкуса и текстурата на хляба.
-
Как да почистя тавата за печене на хлебопекарната, казанчето и самата машина след употреба?
-
Как се почистват остатъците от хляб в казанчето на хлебопекарната?
освен това го правя с квас и втасва около 8 ч. Машината няма тази опция.
не пише за такива екстри. А що се отнася за печени пилета и кисели млека
звучи ми като научна фантастика.



предната от към дисплея върти по часовниковата стрелка, а другата на обротно
. Тъй като имам и трите, за които прочетох, че се коментират, да кажа с две думи - Панасоник е най-добрата (моята е модел SD-257). Имам Мулинекс с багети и Мулинекс без багети. Пекат абсолютно еднакво, за еднакво време и няма разлика в изпечения хляб. На тази с багетите пише, че има двойно по-голяма мощност, но това съвсем не значи, че е по-добрата. И двете Мулинекс са ми до 1,5 кг хляб, но реално такъв хляб може да се изпече само на програмата за френски хляб. Става с дебела кора и не го харесвам. Там се ползват 900 г брашно, а на основната програма 700 г брашно и на основната пека. В Панасоника се ползва мах 600 г брашно, т.е. излиза хляб 970 или 930 г, не помня точно, но това е перфектната машинка от трите. Тази с багетите се скапа толкова бързо, че още ме е яд. Тъй като почти винаги пиша за предимствата на Панасоник, няма да досаждам с още писане. Който се интересува, ще намери информацията (най-малко в мненията ми, а иначе в руските форуми са изписани фермани за покритието, за удобството, за хубаво изпечения хляб, за това, че е тиха и т.н.