Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
Какви семена могат да се добавят към хляба?
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
-
Какви семена могат да се добавят към хляба?
-
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
Някои идеи за добавки в хляба включват семена като сусам, ленено семе и слънчогледови семки, както и подправки като сушен лук, сушени домати, маслини и други. Освен това могат да се използват различни видове брашно, кисело мляко, яйца и настърган кашкавал за добавяне на разнообразие във вкуса и текстурата на хляба.
-
Как да почистя тавата за печене на хлебопекарната, казанчето и самата машина след употреба?
-
Как се почистват остатъците от хляб в казанчето на хлебопекарната?




От снимката на козунака ми се вижда, че единият е още в стъклена тава, а другият беше в керамична и виждаш, че не е прегорял, а добре изпечен. 
Ползвам ги само за макарони, броколи и подобни, но като се замисля и те не са много подходящи, едната е прекалено голяма, другата прекалено малка.
- В момента ми втасва тестото за хляб на Бърза програма, сега, обаче, видях, че печенето при нея, за 900гр, е 47мин, при положение, че при Основната е 60мин?!