В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 16 927
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте и от нас Heart Eyes
Ния-само да кажа за злощастното захранване с картоф при нас/5м/-просто не се получи Rolling Eyesналожи се да спрем за около 10 дни,за да забрави вкуса,но и до  ден днешен не обича картоф,само лек съвет ако не и е приятен вкуса,пробвай с др или както са казали момичетата с АМ,но не на всяка цена-това имам предвид Peace

Скрит текст:
многос е извинявам,че не е по темата ,но с въпрос към момичетата,които ползавт ФБ-опитвам се да направя нов албум със снимки,а ми се зареждат икони от десктопа Rolling Eyes-имам и др албуми със снимки,не съм толкова зле Blush-ама не знам защо не се получава newsm78 newsm78

# 526
Скрит текст:
Мечкони,отстрани на иконите от десктопа трябва да пише компютър, от там папките Ц и Д или други ако имаш , там вече търсиш снимките според това къде си ги запаметила .Дано съм помогнала с калпавите си обяснения. Hug

# 527
Скрит текст:
уфф,то аз май не можах да го обясня-аз ги виждам папките,но не ми позволява да направя отделен албум-т.е да го назова и да качвам снимки в него

# 528
Скрит текст:
Ох сори не съм те разбрала- отиваш на снимки, после натискаш албуми, там излизат всичките ти албуми а най - първата икона пише "Създай нов албум"

# 529
Здравейте и от нас.
Аз също мисля да захраня към 5 мес  и няколко дни. Със сигурност ще имам въпроси, но вие ще помагате. Hug
Стели вие как сте? Потръгна ли кърменето?
Ренди май не се е разписвала тези дни. newsm78
Кокос, чакаме отчет. Flutter
Бюти, това мисля че ще ти харесаhttp://bebeshkidreshki.com/product/13723/komplekt-panda-razmeri- … sm-do-116-sm.html Simple Smile

# 530
Кокоситаааааа, честита ви първа месечинкааааа! Hug
Божееееее, от вчера само си мисля за Зуза и се хиля като ряпа. Mr. Green Ше каеш, че аз видях две черти значи... ooooh!

П.П. Преди малко купих това:

Много ми го похвалиха и ме грабнаха с това, че не е мазило и не е плътно да не може да се размазва... Утре ще видим как е в действителност. Simple Smile

# 531
Кокоситаааааа, честита ви първа месечинкааааа! Hug
Божееееее, от вчера само си мисля за Зуза и се хиля като ряпа. Mr. Green Ше каеш, че аз видях две черти значи... ooooh!

И аз така  Mr. Green Mr. Green
Стани Ами не Sad все същото си е положението,пускам сешоар докато кърмя,разнасяме се ,пеем люлеем и така 1 час за да хапне 80-90 грама, но пък качва за моя сметка и за сметка на скъсаните ми нерви  Crazy Ама стига съм се оплаквала-никой не е казал , че да си майка е лесно  Mr. Green

# 532
Стели, гледай от положителната страна - от нерви се слабее. Rolling Eyes

# 533
А,Теди -верно ли.....лелел сега ще проверя и ще и честитя...ле ле как се зарадвах.....юпииииииии

Стили Hug Hug-благодаря ,но не става не е това ooooh! ooooh! ooooh!

# 534
Месечинке, ти ли качи Борко в нашия (новия) албум и забрави да го надпишеш? Grinning

# 535
  • Варна
Ам май да Embarassed

# 536
Попитах, щото се зачудих дали е той... Рекох да не би да съм объркала дЯцата нещо. Mr. Green Пораснал е. Simple Smile Иначе ясно, че няма аз да съм качила негова снимка, хихихихихи Laughing

# 537
  • Варна
Хахах Laughing Надписах го Grinning

# 538
Аз захраних на 5м с тиква.

# 539
Стани, ти си 10-тият човек, който ми го публикува това сетче  Mr. Green мерси, че си се сетила за нас  Hug
Аз не знам как ще съм по празниците с нета, така че предварително ви пожелавам усмихнати, щастливи и слънчевви дни, прекарани с любимите хора с хубава храна и много настроение  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт