В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 16 923
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
И аз днес разбрах за нашата Зузанка и мноооогггггооооооооооооо се зарадвах  Mr. Green
Писах и направо на лични, че не искам да им спамя темата  Heart Eyes

Ако някой чуе хубави новини и от Зеленушка да свирка  Mr. Green

Аз по празниците съм си тук, така че ако има още някой ще си пишем  Mr. Green ако не весели празници  Hug

# 541
Фейтун, как ще спамиш, бре  Shocked Аз си спамя всеки ден, не ми дреме, чакам ги да забременеят всички  Mr. Green
Та отчетаа  Mr. Green
Кокоска е наддала 1300гр за месец и е дръпнала с 3см. Преслуша я, добре е, за пъпчиците ни прати на кожен, който изписа някакво мехлемче с цинк, което забъркаха в аптеката. И понеже ме е страх много да я мажа я мацнах на вратлето пък ще видя утре как ще е. Днес я разходох само по боди с къс ръкав и чорапки и супер тънка пелена докато спи и не ми се поти  Flutter Носих и панталонки, но само така  Mr. Green И аз открих сезона с пола и потник  Laughing
Теди, мерси  Hug Не го усетих тоя месец  Grinning
Стели, ти си герой  Hug
Лека нощ  Heart Eyes

# 542
  • shumen
Добър вечер!
Деси,браво на Дени.Добре е наддала.
Ние днеска бяхме по къс ръкав и къси панталонки.Майчинството пак отиде за дрехи за дребен,че няма много летни.
Ние до 04.или 05.оставаме при мама и сигурно тати ще ни прибере,а на мен ми хареса тука и не ми се иска.

# 543
  • Сливен
От вас разбрах за Зузка  много се радвам и дано всичко да е наред до края  Praynig
Деси, браво на Кокоска, добре я гледа мама  Hug
Момичета и от мен весели и светли празници, че забягваме към Плевен и ще се върнем след празниците  Hug

# 544
Добро първомайско утро!
Добре е наддала, аз викам на сестрата, ауу, не е ли много  Mr. Green Било идеално  Laughing
Светли празници на всички ви, да начервите бузките на децата с първото червено яйчице  Heart Eyes
Аз съм си тука, де, ако някой иска може да си чатим  Mr. Green
Чаооо и хубав ден  Hug

# 545
  • Варна
Чааат  Crazy  ( нека да звучи като сеекс от края на долното клипче )

Честит Ден на труда майчета, това за момента е основно работно поприще , нека бъдем трудолюбиви като пчеличките и да отгледаме новата смяна  Mr. Green

Деси , браво на литъл Ко и теб , да папка и да пълни бузки и кълчета  Heart Eyes

Днес смятам да се трудим у дома , вчера половината ден бяхме навън и днес ще отмаряме  Flutter

# 546
  • shumen
Добър ден!
Честит Ден на труда.
Аз сутринта ходих на Кауфланд и дребен пак намаза.Взех му едно тънко одеялце за количката,че досега бяхме с една плетена пелена,ама вече  е топло за нея.Да Ви кажа има намалени памперси на Памперс и Либеро на 21.00 лева.

# 547
  • Габрово
Я, няколко дни без нет и каква хубава новина  Grinning. Лека бременност на Зузи.

# 548
  • до едно тепе
Zdravejte i sori za majmunicata,ama sum ot telefona.Iskam samo da vi pojelaq mnogo veselo izkarvane na praznicite.Leka nosht Simple Smile

# 549
  • shumen
Добро утро!Дребен стана от 7.30 и сега играе с вуйчо си.Боядисахме яйцата и след малко излизаме с него и баба му,че да похарчим и останалото майчинство.

# 550
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте мацки, и аз съм си тука по празниците, та ще спамя от време на време  Laughing

Да ви питам на тази възраст (на Митко) по колко пъти на ден трябва да се хранят децата и през какъв интервал от време, опитвам се горе долу да вкарам някакъв режим вече.

Ох преди малко го заварих да спи по корем и направо си изкарах акъла ... нормално ли е това, страх ме е нещо да не се задуши .... де да знам и аз .......  Tired
ей го, даже в момента още спи така
Скрит текст:

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА  и от мен  Hug

# 551
  • Варна
Петеска, не се притеснявай , обръща се както му е удобно , наблюдавай го и ще се убедиш , в началото и аз се шашках но страхът отмина , ела сега да я видиш как се върти на 180 градуса муцунка, заспива с глава към стената и се събужда наобратно , как го прави този оборот дори и не усещам и чувам  newsm78

Митачето има много сладки рингчета, да го нащипеш нежно от мен  Heart Eyes................хеххе това ме подсети , онзи ден излязохме с една приятелка и само чакаше да спрем и да нащипе и нагушка муцунка и после вика ааааааа не съм доволна , нямало достатъчно материал за щипане  hahaha Joy Joy Joy............ама и аз на колежката бебс е толкова пухкавка и като поседнем на кафенце , използвам да я постискам  hahaha Crazy

Вапцахте ли яйцата , мисля в събота и отново традиционно , едноцветни и шарени с памук ще направя , много  красиви произведения съм виждала обаче аз нали мързелче си падам , та не подхващам , само се наслаждавам  Crazy

Айде момичета, лек и лежерен ден  Crazy Hug

# 552
Ох това Митаче-да му спукаш бузките от целувки направо

# 553
  • shumen
Добър ден.Моето дете заспа най-после.Ама и аз как искам да спи като сутринта като излезнахме и от 10 до 12 спа.Този път аз пазарих за мен-взех си потник,блузка и панталон,а на дребен май като се върнем в Търново ще му взема летни дрехи,че почти си няма.
Да ви питам пюрето от праскова рахлабва или запича,че май му е тежко.Днеска ака,ама беше много малко и запечено.

# 554
  • Варна
Разхлабва.
Уфффф, сложих да варя яйца, еми от 15 се спукаха 8! Слагах кърпа, темперирах на стайна Т, варих на слаб огън, сложих сол, оцет - файда йок! Е как да имам мерак да боядисвам яйца? Мразя го това нещо, мразя го! И ММ уж беше ентусиазиран, уж щеше да ме заразява и мен - цял следобед кърти! Не се сети да преобуе детето след като го прибрах от разходка, докато аз му направя пюрето, накрая го преобувахме разревано. И продължи да си кърти! Много съм бясна и ми е много криво.

Общи условия

Активация на акаунт