В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 16 891
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря Ви за съветите, ще се възползвам от всички   bouquet

sigma и моята малката повръщаше много, обадих се в болницата където родих и неоантоложката ми каза да й взема друго мляко на същата фирма - по-гъсто беше и с него се оправи, наистина имаше голям ефект  Peace

F.a.t.e. търпение ще избият зъбите, като си спомня племенничката милата колко крива беше и как я тормозиха зъбите докато избият, ама мина и замина  Peace

benitabeni дано да започне да поспива повече в колата малката.

Добре дошли на новите майчета   bouquet

# 646
  • shumen
Добър вечер!
Аз снимка ще му направя с проходилката на моето чаве ама ще видим кога ще е.Сега иска да върви и да събаря де що има и незнам.
Днеска ядохме от кухнята,но вечерта на супата повече се маза и плю,отколкото да яде.Май пак се мъчи нещо да ме манипулира.
Иначе на обяд си спи вече в леглото и то по2-2,5 часа.Аз се радвам,че свикна така,че сега в големите жеги да сме си у дома на обяд.
И да ви питам мажете ли ги с нещо,че нас ни са изяли комарите тази вечер.

# 647
  • Варна
Оууу ужасна съм изядох на детето шоколадовия заек Crazy
Ми че кво, той не е ли малък за шоколад Laughing И аз ще изям Бобовия Mr. Green
Сигме,
ти си нашата гордост, няма да полудееш, не бой се Hug Hug Hug

# 648
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
  hahaha hahaha аз от 2 дни точа лиги на едно шоколадово яйце  Crazy

# 649
  • Габрово
Тони, домата го дават силен алерген, наред с ягодите, особено суров. Аз едва преди няколко дни дадох на Иглика суров домат.

Сигме, израства се това връщане на мляко, общо взето около захранването спира. Някакъв клапан, който разделя стомаха и хранопровода е още незрял и пропуска течната храна много лесно и в двете посоки.

hahaha hahaha аз от 2 дни точа лиги на едно шоколадово яйце  Crazy

Аз пък и с шоколадите на баткото много помагам  Whistling. Така де, ограничавам му вредните храни  Mr. Green.

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 09:47 от ivap

# 650
  • shumen
Ооф и аз не можах да устискам.Изядох му шоколада и шоколадовото яйце.
Оопс,аз ставам,че го взех от паяка и реввввв.Няма умиряване.

# 651
  • Варна
Доматът май и заради хистамина не се препоръчва, и аз не съм давала още, ще изчакам поне до 10-ти месец и то в пюре. Суров пък изобщо не знам кога ще дам Crazy Вчера пробвах зелена чушка - ми не я хареса, на майка си се е метнал hahaha Няма да давам повече, но се чудя утре мога ли да пробвам да вкарам нещо друго и какво аджеба да е то. Мисля си за грах, авокадо, дюля, слива, пилешко, такива неща. Ама кое от всичките не знам.

# 652
  • При моето слънце
Не ми говорете за шоколад  Crossing Arms За Коледа що шоколад изядох, не е истина. На Мишо му подариха сигурно 5 големи, но не бяха детски, та си ги хапнах аз. Не че не му давам, но давам само Киндер или Милкинис и то по много малко. Та си представете колко шоколад изяде мама, че сърце юнашко не трае такива работи в хладилника  Blush
Добре де, всички пюрета са с домат, като захранвах, много се чудих, хем домат след 8ми месец, хем домат в пюре за след 4ти месец. Как става тоя номер, не ми стана ясно  newsm78 Иначе суров домат сигурно опита чак след годинката. С новите храни все още е ужасен, трябва да види някое друго дете да яде, та да се осмили да опита, като пак не е гаранция.

# 653
  • Sydney
и Ема повръщаше, давала съм AR АМ, но имаше друг ефект и го спрях... онщо взето всеки път ми го обяснваха с недоразвитост при хранопросвода и било нормално... ако не повръща на фонтан всичко е наред  Peace

# 654
  • Варна
Тези означения на пюретата 4+ месеца не се отнасят до съдържанието, а до консистенцията Simple Smile Иначе що боклуци за след 8-9 месец съм виждала в пюрета 4+... То ми писна да чета тез ситни букви, таман си харесам нещо и като се зачета - я листа от целина, я домат, я някоя друга глупост. Нестле пък страшно обичат листата от целина, бухат я навсякъде, а се води алерген и то силен.

# 655
  • Варна
Добро утро!  Hug

Днес нашия тати има рожден ден. Да ни е жив и здрав и още дълги години да ни е опора! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Относно домата - не го знаех, но така или иначе го има в повечето пюрета и в това което дадох беше 3%,а аз разделих пюрето на три и се съмнявам да има проблем. Ще го имам в предвид за в бъдеще, бллагодаря ти Иве! Hug

# 656
  • Габрово
Тони, да ви е жив и здрав рожденика   bouquet. Да, количеството домат, което си цитирала е пренебрежимо малко - около 3 гр. за цялото пюре, пък разделено на 3 съвсем. Плюс това са топлинно обработени. Няма да се притесняваш сега. Аз ти написах да си знаеш, щом е алергичен Тео.  

Месечинко, много си права за означенията върху пюретата. Прекарвах сума време в четене на етикети, продавачките все ме гледаха подозрително, да не би да съм тръгнала да крада  Mr. Green. По мое мнение вносните пюрета са много по-некоректни към правилното захранване в сравнение с българските.

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 09:59 от ivap

# 657
  • Варна
Има нещо такова - като чета Бебивита примерно страх ме хваща, на Гербер зеленчукопвите в голяма част са същите Mr. Green Много съм доволна от Слънчо.

# 658
  • При моето слънце
Тони, да ви е жив и здрав таткото и много да ви слуша   bouquet

# 659
  • Варна
  hahaha hahaha аз от 2 дни точа лиги на едно шоколадово яйце  Crazy

А пък аз в магазина бая се чудех дали да не купя едно киндер яйце и да го изям от името на муцуни  hahaha................ей кой кат нас  Mr. Green

Абе аз снощи уж късно легнах и днес вече 2 страници  Shocked , кога пишете бре  newsm78

Моето чаве като беше малко бебе задължително си връщаше по малко , като размаха крачета и ръце и пльок айде , та затова и купихме шезло , имаше ефект но както всички са споменали щом не е на фонтанче няма място за притеснения , ще го израсте  Crazy

Днес ми е едно мързеливо  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт