В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 16 892
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добре завърнали се на всички пътували  Simple Smile

Ния, не знам за дефектите, но преди всичко го пробвайте да и е удобно, защото на нас ни подариха чисто нов стол за хранене още на изписването (от най евтините на бертони) и въобще не иска в него да седи, не му е удобно нещо (след няколко дни прави 7м.), започва да се гърчи и да реве, а камо ли да го храня - в албума го има на снимка.
За картофа с АМ го ядеше повече, и го правих по рядко в началото - като боза  Peace

# 631
 Здравейте ,мамчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
 Първо искам да ви благодаря за съветите относно кърменето- минахме изцяло на поискване.През деня ми е малко зор ( разбрах що е висене по цял ден на цицата  Mr. Green), добре че нощем яде по половин час и заспива.
Изпуснах ви по празниците , надявам се добре сте си изкарали Hug Hug Hug . Ние успяхме да направим няколко разходки ( много и хареса в количката , но да не ви казвам по колко пъти се кърмим по пейките  Mr. Green).Яйцата тази година мъжът ми ги боядиса  Blush, естествено по негов вкус ( само едноцветни изчистени тонове   Mr. Green) . Иначе направихме едно гости при свекърите на Великден , тя се събуди още като я внесохме и 5 часа почти не спа  Crazy, та кажи речи пак с нея си седяхме повечето време .
 Толкова засега, че мишката скоро ще се събуди, да посвърша нещо   Crazy.

# 632
Христос Воскресе!
Малко бързо ви прочетох, че ми е малко кът времето тези дни. Но да не си помислите заради Кокоса, тя си слушка, но празници, гости, а утре ще правим и питката за Дени за 40-ия ден. Та очаквайте ме скоро  Mr. Green  Heart Eyes
п.п. Понеже сте много кулинарките, да ви питам как да направя надпис върху питка?  Hug

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 18:31 от desitkad

# 633
Честити именни дни и от мен на патерици.  bouquet
Добре дошли на новите мами - да са ви живи и здрави бебчетата. Hug
Деси, може да заделиш малка част от тестото и да си направиш буквички - както на Бъдни вечер се правят яслите и другите украси. Thinking Ама аз не съм много добра кулинарка - това ми дойде първо като идея. newsm78
Утре сме на ваксини дано и този път всичко да мине добре. Praynig
Лека вечер на всички.
Hug

# 634
здравейте мили мами  Heart Eyes
скоро не съм вписвала тук.
оследно като исках съвети как се прави млякото на детето. е сега вече ми се струва смешно, ама тогава- малей как ще се справя  Joy

та сега ми е друго питането.
малката е доста лакома. първите двайсе грама ги гълта като паток. понякога се дави от лакомия.
неонатоложката каза да правим почивка на половината мляко, ама това не е никак възможно newsm78
та като си похапне и после я сложа да легне, връща мляко. не е много но постоянно сменям бодита и калъфки.
има ли други такива повръщащи бебета, и какво сте им правили поне да намалее това връщане.

# 635
Здравейте  Hug
И мен ми е интересно за киселото мляко, може към 9-10 месец да се престраша да дам  Mr. Green
Пете, глутена най-добре 7-8 месец да се вкара, а месото кой когато реши  Mr. Green аз го вкарах 8ми посредата май трябва да видя  newsm78 а домата по принцип е 10-ти месец  Blush макар че тия дни и аз станах нещо много несериозна в захранването и въведох грах без да искам  Mr. Green
Ния, аз бих спряла за 1 седмица и после пак бих предложила  Peace
Хахаха, Петиофи, много се смях  hahaha
Фейт, изби ли зъба  Hug
Сигма  Hug да допълня - по принци препоръчват кошарката, т.е. матракът да се сложи на 30 градусов наклон  Party няма страшно и Анди връщаше, израства се  Hug щом не е всеки път на фонтан и много няма нищо притеснително  Hug

# 636
  • Sydney
Niq_23 да е по-гъсто от боза, но и да може да стои в лъжицата... пробвай с АМ, чисто, все някак ще се яде Simple Smile
sigma може да вдигнеш кошарата на 30 градуса (е не кошарата, а матрака) Wink

моето дете е голямо диване - в колата спи 40 мин. по време на път и после се реве, реве, реве....

# 637
оф добре.
мислех да я водя на някакъв доктор, ама вече душа не ми остава.
всеки ден съм по лекари- за мен контрола през два три дни. тя е постоянно на неонатолог, очен, ре педиатърката и в четвъртък сме на невролог. после почват рехабилитациите и вече сама си говоря.
ако издържа и не вляза в лудницата ще е супер. постоянно съм зависима от някой да ме развозва нанякъде, щото като съм куц кон и детето на разходка не мога да изведа  Tired

# 638
  • Варна
Здравейте майчета, надявам се, че добре сте посрещнали празниците. Simple Smile Тео, точно преди празниците се разболя и се наложи да дам първия АБ. След това го водих и на хомеопат, че искаха да ни вкарат в болница, но с помощта на хомеопатията я прескочихме. Все пак успяхме и до Видин да отидем за 2 дни, че другите баба и дядо не бяха виждали малчо. Като се върнахме ефекта от изпития АБ си каза думата и от вчера сме отново хремави и покашлящи. Веднага му дадох клеева тинктура и беладона и днес момченцето и много по-добре. От два дни го слагам и в проходилката.

Аз за киселото мляко знам около годинката. и като гледам Тео какъв ми е алергичен не бих се престрашила да го дам по-рано. А доматче онзи ден вкарах и няма проблем (пу-пу, да не чуе рогатия).

Сигме, понеже сте на АМ и аз бих ти препоръчала да ползваш АМ против повръщане, разбира се след като се консултираш с педиатърката. Hug И Тео първите два месеца почти всяка вечер връщаше на фонтан през устата и носа, но беше на кърма и беше много лаком. Вече го израстнахме, надявам се. Hug

Още щях да пиша, но забравих.

П.П. Добре дошли на новите мами сред нас. Hug Hug

# 639
не може да и давам различно мляко.
все още до втори коригиран трябва да сме на млякото за недоносени- фризо пре.

но вече съм по спокойна де.
ставам, че голямата уста ще се събуди всеки момент, а яденето още не е готово  Joy

# 640

Crazy днес вече проби, но цената е голяма .. мама ще ходи в лудница  Crazy
Колко още зъба остават  newsm78 Crazy

Сиг .. с какви шишетаа сте, респективто биби ... да не и идва повече налягането  Thinking
Иначе повръщането е нормален процес при 90 процента от бебетата  Mr. Green

Ния ... пробвай с тиква другия път  Hug

# 641
  • до едно тепе
Да се разпиша,че да не ни забравите Whistling
Сигме и Слав повръщаше,макар и на кърма повръщаше до 6 месечен.По цели дни го разнасях за да е изправен и да може да се оригне и много често с оригването следваше и едно пльок.Даже по едно време не искаше да суче заради това. ooooh! Вдигнете матрачето колкото можете-ние бяхме сложили одеало навито на руло по средата и се опитай все пак да я храниш с почивки за оригване.Общо взето всичките връщат едни по-малко,други повече Rolling Eyes
Аууу Бени значи не сме единствените неспящи в колата.Голем зор е докат заспи-рев,пиене на вода пак рев и мятане на играчки навсякъде,събуване на чорапи(после не мога да му събера чорапите по чифтове Crazy) и така онзи ден към 2 часа.Час и половина мотане из магазините около джъмбото в София и айде пак в колата.Другите 2часа му съвпаднаха със следобедния сън та поне имаше тишина в колата Whistling
Фейти още на втория ли сте Thinking
Стига съм писала,че пак се олях Crazy
Лека нощ Hug

# 642
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Сигме , повечето са така, това се нарича рефлукс и 80-90% от бебета повръщат.
Митко повръщаше точно до 6-тия месец, сега отскоро спря някак от самосебе си, точно малко след захранването, иначе за рефлукса педито ни изписа Гастротус бейби (сироп), който не се усвоява от организма, а действа чисто механично - създава филм между хранопровода и стомаха.Може на следващата консултация да си питаш педито.И още каза да спи на възглавница, ама това не стана.
Как сте вие, пиши по често, липсваш  Hug    

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 23:07 от pettesa

# 643

Фейти още на втория ли сте Thinking

Да  Crazy

Рейни още е 2 в 1  Mr. Green

# 644
  • до едно тепе
Мии имате още доста и общо взето май със всеки зъб е различно.Слав изкара 3 наведнъж почти без проблем,а след това на един се разболя та чак до АБ стигнахме.Сега и единия кътник почти не го усетихме(освен мрънкането де и честото будене нощем).
Оууу ужасна съм изядох на детето шоколадовия заек Crazy

Общи условия

Активация на акаунт