В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 16 900
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Честито Възкресение и честит Гергьовден и от нас Simple Smile
Да са живи и здрави рожбичките на Алекс и Архи Hug
Да ви кажа за мойте яйца кво им се случи. ММ отдели най-хубавите 10 да ги носим у свекърите, отидохме там и той изтърва кутията ooooh! Ни едно здраво не остана Twisted Evil Та не ми потръгна на тез празници и това е, ама здраве да е Mr. Green

# 616
  • При моето слънце
Добро утро и от мен, седнах вече на работния комп  Mr. Green
Архи, честита радост, да е много здрав адаша и да е кротко и усмихнато бебе  Hug
С малко закъснение да честитя имения ден на Форест и на Жорето на Магнитчето, да сте живи и здрави и много, много усмихнати   bouquet
Месечко, случва се, пък и за салатата не ни трябват здрави  hahaha
За киселото мляко моят звяр го яде само чисто, много го обича, особено да го пие директно от кофичката  Crazy Пробвала съм и плодово да му давам, но Тц, за моя голяма радост, аз много ги обичам  Mr. Green
След 6 почивни дни сутринта ни бе малко трудна, първо едва го събудих, после докато реши какво да яде - крем или какао и обичайното "няма 'боти, няма г'ина", демек "няма да работиш, няма на градина"  Crazy Като отидохме в яслата, беше малък ужас, кое реве, кое пищи, днес определено няма да им е лесно на лелите.
Стига толкова, да се залавям за работа, че покрай тези празници джобът съвсем ми итъня  Crossing Arms Хубав ден на всички  Hug

# 617

"няма 'боти, няма г'ина", демек "няма да работиш, няма на градина"  Crazy

rotfImao rotfImao rotfImao хахахах това ми напълни душата честно  Mr. Green Hug
А от колко месечен/годишен ми даваш киселото мляко  Crazy
Аз също много го обичам и като гледам наистина се очертава да е злоядо човече като мама, че и с нейните капризи  Blush Mr. Green

Месечко ... тази година не е твоята  Mr. Green

# 618
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добро утро
... ох най накрая сами вкъщи с Митачето, почваме да си правим каквото си искаме, както се казва докато котките ги няма мишките играят  Grinning

Месечко, ...  hahaha, да се смееш ли да плачеш ли, по добре първото  Laughing Hug

Моя от 2 дни като е замамосвал, постоянно повтаря ма-ма, мам, ма-ма, ако сваря да го запиша ще ви го пусна, а даже и тази нощ като става да суче към 3 часа и като заспиваше пак - мама, мама ..., знам че е съвсем несъзнателно, но много се кефя.

За пълзенето да ви питам - всички бебета ли обичат да се мушкат под масата, щото ме е побъркал само пропълзява под масата и там иска да седи, като го издърпам и реве, а пък си удря главата в краката и пак рев ...  Rolling Eyes

# 619
  • Габрово
Добре дошли на новите попълнения.

Честит имен ден на вчерашните именници   bouquet.

Фейт, на баткото започнах да давам кисело мляко когато беше на 6 мес., даже му замествах хранене с разредено такова. Не е имало проблеми, но той си беше от 2 мес. само на АМ, та беше свикнал с кравешкия белтък. На Иглика за пръв път дадох на почти 8 мес., с лъжицата. И двамата много го обичат и ядат чисто. Иглика "затапва" всяко ядене с кисело мляко  Mr. Green

pettesa, обичат и под легла обичат. Дано само ти е здрава масата, защото Мишо като беше на 2 год. и половина успя да блъсне единия крак на масата и да я събори върху себе си, за щастие без последствия.

# 620
  • Варна
Момичета,
Борислав отказва сутрешната каша с масло и сирене. Пробвах просо, овес, с АМ, без АМ, не ще и не ще. Нямам основания да смятам, че при това положение ще хареса кус-кус, попари и подобни истории. Какви са ми опциите? Какво да му давам за закуска на това дете, пак ли каша с плодово пюре? И къде да ръгам тъпите масло и сирене, в обедното пюре ли? Обаче това май значи да ги давам само в "постните" дни, нали млечни не се комбинират с месо? Ей, много се издразних днес, толкова хубава каша му направих, той ревна Whistling
Снощи за първи път се включи в игра като голямо дете, размазах се да се хиля, той също. Баща му се крие уж от него, той се изправя в кошарата си да го търси. Баща му става и тръгва към него с протегнати ръце, дребното се сгромолясва в кошарата, завърта се в обратна посока и почва да пълзи, уж да избяга, обаче от смях не може да се придвижи чак, и от време на време обръща глава да гледа баща му иде ли, той накрая го награбва, Бобо смяяяяях. Страшно забавен е станал Laughing
Иначе и той реве по различен начин, ако се удари вика Буууууу, ако иска при мен Маааааам-ам-ам-муамммммм, ако просто не е на кеф си пищи и така Crazy

# 621
  • shumen
Добро утро!
Вчера го сложих за 1 път в проходилката.Е,то няма такъв кеф на мелодиите.Днеска вече се придвижва с нея.
Хайде ние излизаме,докато е по-хладно.

# 622
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ха-ха-ха ... Ивапче, тя масата е много здрава, дано главата му да е здрава, че навсякъде се тряска, като лази  Crazy

Фейти, добре си е Пламката за КМ, ти в биберон ли искаш да му даваш или с лъжичка, аз едно време на Петя дадох на 3 м. по съвет на личната, но тогава така беше, сега е друго.

Да питам за глутена и месото - кога се дават и как точно се въвеждат  newsm78 извинявам се - то дъвкано, дъвкано и изплюто, ама пуста кратуна като не помни, а файла ми е пълна каша, много инфо има, но е манджа с грозде, ще седна някой ден да го оправя и да сортирам всичко по месеци.

А забравих одеве да ви кажа, Мите вчера яде суров домат, аз докато шетам по гости, баща му му дал от салатата едно парче  Crazy  и нашия смуче ли смуче с голям кеф (добре че с пюретата  съм го въвела домата), а даже му го облизал от солта ... брей, брей каква съобразителност  само  hahaha, викам що не му топна пръстче в ракийката hahaha

ПП. За новичките мами да кажа, тук сме се събрали цяла шайка "консултантки" по кърмене, ако имате въпроси не се колебайте да питате за всичко покрай кърменето, пък и не само.

Аууу ... сега видях яйцата на Стелито, на едно яйце е залепила от хартия крилца и гребенче и така го е маскирала като пиленце, страхотна идея за догодина, браво Стели  Hug

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 10:13 от pettesa

# 623
  • Варна
Тъй тъй Фейт , само благи вести да има , с радост ще ги трансферираме и тук  Mr. Green

За киселото мляко , нали 3 дни нямаше кухня поради празниците и за следобедна закуска и правех кисело мляко ( верея 4,6 % ) с бебешките бисквитки Ети ( ако не бъркам търговската марка, турски са ) , от първом и закиселява , че прави физиономии но след това си изяжда всичко , пък и то е вкусно  Crazy, иначе док беше казала да се дава след 10 месец , та Фейт питай я  bowuu

Поспалане, добре сте се завърнали , весело ви е било , обиколка в джъмбо не бих пропуснала никогаш.............и моето чаве напоследък ( всъщност тия 3 дни - събота, неделя и понеделник ) се скъса да ароматизира ( good choice ) памперса , направоо фърчат като топъл хляб а не ще да седи на гърнето  ooooh!

Да знаете муцунка с каква гримаса докосва банан , не опитва , само пипа , все едно че е мекотело  Joy Joy , какво ли разбира , иначе яде киселите но да хрупа банан не иска все още  Crazy

Меци
, Ема е човече с характер , ще улегне с времето  Mr. Green

Дани , ади честито , крачетата са най сладки май , да направиш снимка за спомен  Mr. Green, че като порастне няма да вярва га си е смукал палеца

Месечко , ами да , яйцата не са искали да ходят на гости и те това е  Mr. Green

Петьофи, милите дечица , но утре ще свикнат и аз хич ама хич не обичах да ходя на градина , имахме 2 госпожи , сменяха се на обяд , от едната плачех и когато тя застъпваше на смяна ме вземаха а другата ( другарката Николова ) беше толкова красива , като момичето със сините коси от Пинокио , непрекъснато ме щипеше по бузите и дори и сега ме помни и като срещне наште в квартала пита за мен  Heart Eyes Crazy

Петеска, много е мило наистина , един ден бях в кухнята и чувам зад мен мама мама , обръщам се муцуни застанала до масата , хванала се за покривката и гледа към мен , това май беше първият път когато съзнателно се обърна към мен , ох , много е хубаво да си имаш малко човече  Heart Eyes

Хайде лека и успешна седмица на работещите , съчуствам най искрено , то и на възрастните им трябва адаптация , какво остава за мъничетата  Crazy

# 624
Пете Много обичам да вапцам яйца,но тази година нямах много време за изява  Mr. Green Иначе петлето е на Ради яйцето  Mr. Green

# 625
  • Sydney
не съм чела, следобед като ми остане време тогава... надявам се вс да сте изкарали хубаво празниците Simple Smile
Прочетох...
ние ходихме при майка ми, при баща ми (имах среща на класа - 10 години от завършването, уаууу) и после отидохме до Бс, за да видят най-после Ема... тя обаче се скъса да реве, верочтно защото не ги познава...
не съм боядисвала яйца тази година, не уцелихме моментът нито при майка, нито при баща ми...

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 13:25 от benitabeni

# 626
Втори ден давам картоф, обаче плюе, 2-3 пъти мисля че преглътна и това е. После се разплака, че не иска и аз спрях да й давам. Ами колкото иска, тази седмица е на картоф от вчера. Ако от другия Понеделник дам морков добре ли е ? Има ли значение колко от картофа е яла или мога да си дам чист морков в Понеделник?

# 627

Здраве,здраве и пак здраве,момичета!

ние се завърнахме и сега да се настроим и да пуснем 100 хил.перални Mr. Green
ще чета и ще коментирам Hug

# 628
  • Габрово
Niq_23, да не би да не й харесва консистенцията? С АМ ли й го правиш? Пробвай с по-редичко.
Аз въвеждах нова храна на около 5 дни. Можеш да дадеш чист морков.

# 629
Niq_23, да не би да не й харесва консистенцията? С АМ ли й го правиш? Пробвай с по-редичко.
Аз въвеждах нова храна на около 5 дни. Можеш да дадеш чист морков.

Давам ги разредено с преварена вода, с която й правя млякото. Утре ще пробвам с АМ да го разредя. Колко рядко трябва да е? Аз го правя като кремче.

Предлагат ми едно столче за хранене на добра цена, но е било мостра в магазина и съответно е прашно, а релсата се е отбелязала на таблата. Вие бихте ли го купили? Не мога да реша дали да направя компромис. Все пак е на дора цена, но пък доста е стояло в магазина и с тези дефекти ?

Общи условия

Активация на акаунт