В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 16 901
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Христос Воскресе Simple Smile Хайде и тук да се впиша, че пиша само в темата на бъдещите мами, но вече не съм бъдеща.
Нашата принцеса се появи на 06.04 в 01:27 ч. със спешно секцио. А днес вече живи и здрави празнуваме Гергьовден и първата ни месечинка Simple Smile Желая на всички вас мами дечицата да са ви живи и здрави и много радост да ви носят.

# 601
  • в пералнята
Привеет, приемате ли попълнения?  Rolling Eyes

# 602
  • Варна
АААаааа Архииии, че как изпуснахме благата новина при теб и при Алекс тоже  Naughty, честити рожбички , да са ви живи и здрави , да порастнат пухкави бебчета , да бъдат спокойни и да ги отглеждате с любов и само радост да ви носят  Hug

Ех, че хубаво   Crazy

Ох сега видях къде живееш Архи - в пералнята или както казва Бени в къщичката на хобита  Joy

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 11:47 от libra

# 603
Слагам празничния обяд, понеже имам имен ден

Много съм назад с четенето, но обещавам да наваксам  Hug

# 604
  • Варна
Честит имен ден forest , да ти е живо и здраво името и да го носиш със гордост и докато другите момичета придремват от пълните с гозби трапези покрай празниците , аз ще си хапна от това така изкушително блюдо  Mr. Green, наздраве  beer2

0 Потребители (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

божее , или всички сте Гергани ( много красиво име  Heart Eyes ), или спите , е нищо и сам войнът е войн  Mr. Green

# 605
Hug честито на всички именници, живи и здрави да сте   bouquet
Добре дошли и на новите попълнения, да са живи и здрави малките ви рожби  Hug

# 606
Честит празник на всички именници ! Бъдете живи и здрави !
Днес моето бебче опита картоф, ами да Ви кажа не й хареса и дори и една лъжичка не успя да изяде. Аз и не я насилих де, опита детето, утре пак и така може да се захранваме цял месец  Laughing

# 607
  • София
Благодаря ви за благото посрещане.
Всички да са живи и здрави и да носят с гордост името си.

Ние днес за първи път водихме малката в Мол-а  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha толкова спокойна беше и така интересно се оглеждаше какво става, че направо не можех да повярвам. Сега заспинка и аз седнах за малко на компа, че вчера ми спря тока от нея - въобще не искаше да спи и нервничеше и плачеше. Явно нещо не и е било на кеф.

# 608
Честито на всички именници ... Форестче  Hug

Добре дошли и на новите мами  Hug Hug Hug

Ния ... повечето бебета не им харесва каквото и да им дадеш в началото  Mr. Green до сега са яли само мляко и изведнъж нещо друго им се вижда странно .... с времето свикват  Hug

Либра ... ако питаш мен всички са по масите  Mr. Green или под тях Joy

Скрит текст:
... отивам да шпонирам Рейни дали е родила  Crazy

# 609
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Форестче, честит имен ден, със здраве да си носиш името, много любов и щастие със семейството   bouquet

Алексче, добре дошла  Hug

Архи, еее страхотно, и аз съм изтървала новината, честита рожба, живи и здрави и скорошно възстановяване   Hug

Фейти,  молим ти се да биеш барабана тука като роди Зелената, че да не се излагаме пак неразбрали нещо  Mr. Green

# 610

Фейти,  молим ти се да биеш барабана тука като роди Зелената, че да не се излагаме пак неразбрали нещо  Mr. Green

Няма да съм аз сигурно  Mr. Green че нямам време да следя другата тема мног, много Blush ама виж Деско, Либрето и т.н ще докладват бързо  Mr. Green Hug

Я кажете какво мислите за киселото мляко .. днес дадох и останах изненадана когато си хапна с охото, без дори да слагам каквото и да било вътре Crazy ... а си мислих, че ще му киселее  Crazy Та дадох няколко лъжички и се чудя колко често мога да давам  Rolling Eyes

# 611
  • до едно тепе
Здравейтеее
Честити празници(Великден и Гергьовден)
Да са живи и здрави именниците!
Ние се завърнахме от странстване Flutter
Малчо беше ту добър ту крив ама един кътник проби,сега и втори е тръгнал да прорязва ooooh!Днес ни направи луди калинки в София.Наложи се да спрем и да се разходим из тамошното джъмбо че пищеше до посиняване в колата.Влязохме в магазина,ароматизира памперса,после ми опика седалката докато го почиствах и накрая заспа още щом стъпихме на околовръстното Rolling EyesЛуда работа начи ooooh!
Яйцата няма да показвам,че колкото донесохме ги разхвърляхме по родата и сега имам само техни, а мойте(и на мама) бяха по-хубави Whistling
Ехее Архи страхотна новина.Да ти е жива и здрава и много да те радва.  bouquet
Утре ще ви добава в списъка с Алексчето Peace
Фейти моето не ще кисело мляко и тва си е.Вчера на активия с праскови го пробвах уж че е по сладичка ами дръпна се все едно отрова му дадох ooooh! Мисля че постепенно можеш да му увеличаваш дозата,но нашата педи ми беше казала до годинката да не му замествам цяло хранене с кисело мляко Thinking
Стига толкоз,че се олях.Отивам да се баням и да спя,че утре тежък ден ме чака ooooh!
Лека нощ Hug

# 612
  • В къщурката на хълма на феите
понеже отдавна не съм писала чакай да се отчета - от 3 дена Ема пак е ужасна .. по цял ден плаче, не иска да спи изобщо и положението направо си е е*ало майката, но се надявам всичко това да е свързано с факта, че ни никне зъбче, а не с факта, че се оказахме алергични към моркови и Ема цялата стана в пъпки .. обаче пък покрай нейното неспане ние с баща й станахме Пантелей пътник, щото като няма как да я приспим, яхваме колата и газ накъдето ни видят очите, че така поне дребния човек не плаче, ами си гризе я лигавника, я предпазния колан и ние с баща й успяваме да си починем малко на тишина .. иначе яйчицето на малкото човече се оказа борак, ама не знам дали щото Ема цяла година ще е здрава или щото и то е дебелократунесто като нея .. то ще се чуе Mr. Green лека и спокойна нощ от нас Hug

# 613
Иииииииииии в късните часове да се включа. Mr. Green
Честит празник на именниците! Да са много здрави, да си носят имената с гордост! Hug
Добре дошли на новите ни попълнения! Спокойни и слънчеви дни с бебоците ви пожелавам!
Мец, ко праиш? Mr. Green Зуза на теб на лични ли ти се похвали? Rolling Eyes Щот гледам, че никъде не я отразяваш писмено. Whistling И какви са тия алергии сега....... ooooh!

# 614
  • shumen
Добър вечер!Честито на всички именници.Да са живи и здрави.
Ние се завърнахме вкъщи.Сега да видим малчо дали пак ще си промени режима.
Днеска си лапна за 1 път крачето.

Общи условия

Активация на акаунт