В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 16 902
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Данаека, не съм ходила в Шумен  Mr. Green
Либра, супер са яйцата, браво  Hug
Петиофи, страхотен помощник  Hug

# 586
  • Варна
Ой, Петьофи , ама много сладък малкият помощник  Heart Eyes,  хехе с пистолета пръска и после чисти  Joy, душичка малка , че и стола си носи да може да те стигне и докопа апарата , сладурчо  Crazy , как да не го изядеш от целувки  Flutter

И твоите яйчица са много весели и пъстри , ох как го постигате това бре момичета , едно време баба ми шареше с олио в самата боя ( няколко капки ) и топеше яйцето , имам спомен за невероятно красиви съчетания , но и боите бяха качествени ( на таблетки )  Flutter

Аз изядох едното декупажно яйце  Blush, ми не се стърпях , гледах го , гледах го , реших че Господ ще ми прости ( понеже напрактика не е боядисано  Whistling ) и го глътнах  Crazy ( ама добре съм ги сварила )   chef

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 22:18 от libra

# 587
  • shumen
Бюти,аз съм в грешка.Ставаше въпрос за Месечко,ама и ти да дойдеш с Анди ще те прибера в нас.Тамън ще си играят с Дени.Ние днеска спахме добре през деня.Намазах венците с Калгел и ще видим как ще е през нощта и дали го мъчат зъби.Утре сме при мама и в Понеделник се прибираме.

# 588
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

# 589
  • Сливен
Наистина възкресе  Hug
Честит Великден и от мен, пожелавам на всички много здраве и щастие  Hug

# 590
  • При моето слънце
Христос Воскресе!

Бъдете здрави и много щастливи  Hug
Весел празник на всички.

# 591
Честит Великден скъпи дами  Hug

А ето и моите произведения  Mr. Green съжалявам, че ги боядисах в четвъртък, иначе щях да вземе на Петеса идеята за мокрите кърпички   Hug нищо - до година  Mr. Green
И моите бои бяха някакви гръцки, ама за 2,50  Crazy

Скрит текст:

Петьофи страшееееен помощник си имаш  Hug ... и мен ме чака същото  Mr. Green

Иначе да кажа как е малкия. Вчера през деня ми вдигна по-висока Т /37,9/ и дадох Панадал .... залепих и лепенка кул пач  Crazy надвечер Т я нямаше, обаче нощеска пак вдигна толкова и пак дадох Панадол ... тази сутрин е добре, даже и мърсолите намалиха доста  Praynig Баси, възможно ли е тва да става само от един зъб  Shocked newsm78

# 592
  • shumen
Добро утро!
Христос Воскресе!Пожелавам на всички много здраве,щастие и все така да Ви слушкат дечицата.
Петьофи страшен помощник си имаш.И на мен това ме чака.
Фейт да не е лепнал нещо от консултацията.Ти не го ли води преди празниците?Сега защо не го заведеш да го видят?
Ние снощи спахме добре.Към 12 се събуди,дадох му да яде и пак заспа.Сутринта спа до 7.30.Вчера ака 3 пъти и то рядко и затова го отдадох на зъби.

# 593
Христос Воскресе момичета  Hug
Фейт, много са готски  Heart Eyes
За Т и за зъба нали викат, че е възможно  Hug но аз не бих дала лекарство под 38.5 Т  Hug
А по принцип температурата е хубаво нещо, в смисъл означава, че организма се бори с проблема  Peace
Данаека, ако дойда задължително ще се запознаем  Hug

# 594
  • Варна
Честит Възкресение Христово момичета ! Много любов, здраве и късмет в семействата ви и кошница пълна с яйца и козунак! Весел празник!  Hug

# 595
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
НАИСТИНА ВОСКРЕСЕ !!! Благодаря на всички за великденските пожелания и картички  Hug Hug Hug

Фейти, е ... страшни са ти яйцата, ще споделяш и ти методи ме съмнява за догодина, дано днес всече нищо да му няма на Пламката  Hug

# 596

За Т и за зъба нали викат, че е възможно  Hug но аз не бих дала лекарство под 38.5 Т  Hug

аз пък не мога да чакам толкова  Mr. Green така съм по-спокойна Whistling

# 597
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН МОМИЧЕТА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!

# 598
Воистина Воскресе! Много светлина и благодат в семействата ви да има! Hug

# 599
Христос Воскресе !
Пожелавам здраве на всички бебчета и родителите им !

Общи условия

Активация на акаунт