В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 16 903
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Месечинке .... Петеса ... страхотни неща сте сътворили  Crazy Hug Hug Hug
Моите Иййцаа  Mr. Green ще ви ги покажатези дни, че и при нас е малка лудница  ooooh!
Първия зъб изби без проблем, но втория ще ни разсипе  ooooh! от вчера дребен е в отврателно настроение, тръгнаха му чисти и бистри като вода сополи и го отдавам точно на зъбите. Вечерта се буди през 1,30/2 и почти не е спал милия ... дали от болкаа, дали от сополите - не знам  Tired Пръсках с Африн днеска, дадох и Фенистил и както снощи, така и днес /понеже ми вдигна и Т сега - 37,3/ дадох Нурофен  Confused... дали наистина е от зъби  newsm78

# 571
Аз също няма да боядисвам яйца. На ММ майка му ще се заеме с тази работа. Wink
Месечинке, Пете много красиви неща сте приготвили. Heart Eyes
Фейт, дано да е от зъбче и да избие по-бързо за да не се мъчи миличкото. Praynig
Хубави и светли празници на всички. Пожелавам на всяка една от нас да сме живи и здрави ние и нашите семейства.
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 572
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Уф Фейти, дано да е от зъба, щом  Т. не е висока, значи сигурно е зъбчето, да избива по скоро  Hug

Ето ги и яйцата:
Скрит текст:

Либре, изпреварих те  Laughing

# 573
  • Варна
Уау, Петеса, разкошни, а за мъфините нямам думи Heart Eyes
Фейтче,
дано е от зъб. И Бобо тази сутрин е с Т... 37.4, не е висока, но не е вдигал досега и съм леко притеснена Confused Щяхме да ходим до Шумен при свекърите, но се размина. По-късно през деня спадна на 37, дано не вдига по-висока.

# 574
Фейтче,
дано е от зъб. И Бобо тази сутрин е с Т... 37.4, не е висока, но не е вдигал досега и съм леко притеснена Confused Щяхме да ходим до Шумен при свекърите, но се размина. По-късно през деня спадна на 37, дано не вдига по-висока.

Сега поспадна малко Т  Praynig после пак ще меря ... дано наистина е от зъбчето  Whistling
Иначе поне поспа час, хапна си и кашата и поне от това ще знам, че няма да е крив  Mr. Green
Месечинко ... дано и при вас е от зъбче, че много ме е страх с тези летни вируси  ooooh!

ЕЕеее Петеса  Crazy Crazy Crazy как сега да си покажа яйцата .. ми те ще бледеят пред твоите  Crazy Heart Eyes
Наистина са страхатни, браво са старанието ... Как и с каква боя ги прави  Hug

# 575
  • Варна
Ааааа Петеска , вапцането ти е разкош и мъфините също , ако беше у Варна , досега да съм прибягала под прозореца ти  Crazy.....................ами боядисах ги , себе си също ама сега чакам батерията да се зареди , че това забравих снощи да направя  Mr. Green

Месечко, Фейт , дано от зъбки да е температурата , ще им мине

# 576
Благодаря ви  Blush  Mr. Green от 7 часа сутринта съм захванала 40 яйца (само 1 се спука  Mr. Green)

Фейти, с мокри кърпички ги правя тези шарените, взимам мокра кърпичка, изплаквам я с топла вода, изстисквам я хубаво, постилам на чиния и накапвам с лъжиците от боите, цялата кърпичка я накапвам с кръгчета бои, завивам яйцето и го стягам от единия край като завивам краищата, и оставям за 5 мин, после лъскам с олио. има време още ... може да пробваш Grinning

Месечко, и вие ли  Sad

момичета що не пробвате с Биозина, аз останах много доволна, направих един курс за 20 дни и от тогава ни сополче ни нищо, а си мислех че ще имам много проблеми с това обилно изпотяване на Митко.

Либре, чакам  Mr. Green

# 577
Аууу, страхотни са Пете
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Месечинке, я виж и твойте какви са хубави  Hug
Мен ме мързи да снимам  Joy
Фейт, и на Анди първия изби без проблем, ама вторияни взе здравето, дано бързо да излезе  Hug

# 578
  • При моето слънце
Леле, Петеса, страхотни са, догодина и аз ще пробвам по твоя начин, много са хубави. Аз моите ги навапцах сутринта с помощника, но аха да ги снимам и също като Либра се наложи да зареждам батериите, та после ще сложа снимка.
Искам да пожелая на всички весел празник на вас и семействата ви, да сте здрави и много щастливи  Hug
Ние вчера бяхме на един язовир, много добре ни се отрази, Мишо се натърча и много се радваше на рибките, с две думи страхотен ден. Днес ще сме си вкъщи да реанимраме, пък утре ще сме у свеки.
Хубав ден на всички с пожелание за много усмивки  Hug

# 579
  • shumen
Добър ден!Дени също се буди снощи на 2-3 пъти и примрънква,но като го полюлея си заспива пак.И аз мисля,че е от зъбки или му е тежко,че тука май доста взе да хапва.Сутринта спа 2 часа и сега пак спи и ще видим колко ще е.Сутринта ходихме на парк(Киошковете) и там се радва много на децата на площадката.
Бюти друг път като идвате в Шумен свиркай.Ние сме в Търново,но сега като се стопли май ще се прибираме по често при мама и тати.

# 580
  • Варна
Хади, долу са ми яйцатЪ, абе да кажем че са добри , уж ги лъскам с олио и пак са матови , използвам българската боя на прахчета , дори слагам по 2 от цвят , може да си представите колко са бледи , Петеска ти коя марка използваш , издай са  Mr. Green

Скрит текст:

имам и декупажни яйца  Joy Joy Joy, ма то щот изработката им е лесна , не изисква усилие , то аз със сложнотии не се захващам  Mr. Green , бива като за първи път  Whistling

Скрит текст:

# 581
Е Либре, браво и на теб  Hug, много са хубави, ами тези с хартия и лепило ли са, много са интересни, до сега не бях виждала такива, не може ли да се лакират с безцветен лак за нокти отгоре  newsm78 за да станат лъскавки  Simple Smile

а боите са от метро, някакви гръцки, със стикерите бяха комплект (1,70 лв.), ама изхвърлих опаковката, иначе са само три цвята и по едно пакетче, дават ги за 150 яйца, доста са силни, обаче интересното е че ръцете ми се измиха много лесно само с веро и то от първия път.

направих албум за яйцата, после ще го изтрием ... давайте яйцата  Mr. Green, батерии. .. нибатерий .. не ме интересува ... то това ми е най-големия кеф от целия Великден.

Ние утре сме у нашите, че дядо Митко си чул името   Mr. Green Mr. Green  Mr. Green и тази година купил едно голямо агне, та трябва да се изяде по някакъв начин  Laughing  chef

Много, много весел празник на всички от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 582
  • Варна
Ето, знаех си аз че трябваше на метро да идем , те хората и реклама като за първа година покрай великден пуснаха , ама на , като нямаме кола , е нищо де , догодина живот и здраве  Crazy

техниката при декупажните е от лесна по лесна - сварено , изстинало и подсушено яйце се налага с изрезки от салфетки ( само горният цветен слой ) и се минава отгоре с четка потопена в белтък .............ако ги намажа с безцветен лак после няма да се ядат   chef

# 583
  • При моето слънце
Изтипосах си снимката, макар да ме досрамя след Петесените красоти  Embarassed
Одеве докато свалях снимките от фотоапарата, попаднах на едно клипче, което бях забравила. Да видите какъв помощник си имам  Crazy
Скрит текст:
https://www.facebook.com/photo.php?v=568616239826064&set=vb.100000330785162&type=3&theater

# 584
Е ... Петьовка супер са ти яйцата, много ми харесаха  Peace браво на помощника  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт