Cashback сайтове: Extrabux, Mr.Rebates,Ebates и други. Пазарувайте с отстъпки!

• 173 962
  • 928
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Имах чакащо плащане в extrabux, а сега ми дава returned - какво означава това - са ми анулирали плащането ли?

# 151
За поръчки от asda i george ползвате ли някой от сайтовете за кешбек?

Аз ползвам topcashback, сигурно има и други - не съм ги отваряла другите

# 152
Topcashback не е ли само за английски граждани?

# 153
Ами паспорт не са ми искали.... Wink Но някои ги бяха баннали, наистина. Май по-добре да пробвам да взема, каквото има, докато минавам.

# 154
  • Пловдив
Здравейте, имам въпрос относно cashback от iHerb. В Extrabux прочетох, че трябва да се регистрирам в iHerb след регистрацията си в Extrabux и да ползвам същия мейл акаунт, за да ползвам отстъпките. Аз обаче имам регистрация в iHerb и не ми се иска да правя нова. Дали някой е пробвал опцията да пазарува със стар акаунт и да има натрупани отстъпки?

# 155
  • София
Тези които са взимали от топкешбек, кажете какво е условиет за ползването на ваучерите в амазон? Тоест 1 ваучер трябвали да се използва за 1 поръчка или може няколко поръчки с 1 ваучер и ако остане сума в него - губи ли се?
Идеята ми е да знам, дали да си поискам 1 ваучер за цялата сума или е по -удобно няколко ваучери за по 10 лири?

# 156
Здравейте, не знам дали обсъждате Куидко в темата, но само да кажа, че явно са премахнали лимита за плащане през ПП, който беше 25 паунда, защото преди 5 дни получих натрупани пари в размер 262 паунда директно в ПП акаунта. Много съм щастлива  Crazy Crazy Crazy Цяла година са се събирали докато търсех безуспешно английска карта  Peace
Следващото ми плащане е 22 паунда, та няма да разбера,но ако някой е обърнал внимание нека да сподели!
  bouquet

# 157
  • София
Честито mimi_lazarova със здраве да си ги похарчиш. Аз не съм ползвала куидко и нямам представа за какво пишеш, но самият факт че си натрупала 26- лири е за уважение

# 158
Тези които са взимали от топкешбек, кажете какво е условиет за ползването на ваучерите в амазон? Тоест 1 ваучер трябвали да се използва за 1 поръчка или може няколко поръчки с 1 ваучер и ако остане сума в него - губи ли се?
Идеята ми е да знам, дали да си поискам 1 ваучер за цялата сума или е по -удобно няколко ваучери за по 10 лири?

Ваучерите за Амазон генерирани през Topcashback са валидни 1 година от датата на издаването им. Като се ползват при покупка в Амазон не е нужно да се харчи целия ваучер за една покупка. Ако остане част от сумата тя си стои като баланс в акаунта в Амазон от който е ползван ваучера и може да се ползва при следващи покупки. Може и да си стои като баланс и да избереш друг метод на плащане и за ползваш този баланс от ваучера когато пожелаеш в рамките на неговата валидност. Респективно ако не ти стигне сумата на ваучера за някоя покупка доплащаш разликата с карта.
Незнам дали сте забелязали, че в Topcashback може да се генерират ваучери и за Marks & Spenser.

# 159
  • София
Благодаря за изчерпателният отговор.
И още един въпрос - ваучера за Марк и Спенсър - важи ли в магазин тук или е за онл.

# 160
Ваучера на Маркс и Спенсър може да се ползва онлайн и в магазин. Никъде обаче не пише дали е само за магазини в Англия, така че можеш да си го отпечаташ и да пробваш в тукашен магазин, а ако не стане да си го похарчиш онлаин без проблем. За разлика от Амазон ваучера на Маркс се генерира като подаръчна карта в pdf формат с 16-цифрен номер, ПИН код и баркод ако я ползваш в магазин.

# 161
Здравейте, някой ползвал ли е този сайт? http://www.cashback365.bg/
Хубавото е, че е на български език, а съм доста зле с английския и ми е по-лесно да боравя с него отколкото други сайтове. Току що се регистрирах, но не знам доколко са коректни, моля ако някой има впечатление да сподели.

# 162
dioni ако си пробвала с ваучерите на Маркс и Спенсър от http://www.topcashback.co.uk в тукашен магазин ще се радвам да споделиш дали става. Аз наскоро похарчих МС ваучер онлайн и сега още нямам кешбек със статус "платими", но ако ги обработят скоро и аз ще пробвам въпреки, че шансовете да мине такъв ваучер в БГ май не са много големи, а и цените в тукашните магазини на Маркс и Спенсър са #Crazy .... 

# 163
Здравейте, някой ползвал ли е този сайт? http://www.cashback365.bg/
Хубавото е, че е на български език, а съм доста зле с английския и ми е по-лесно да боравя с него отколкото други сайтове. Току що се регистрирах, но не знам доколко са коректни, моля ако някой има впечатление да сподели.
Да потбутна и аз въпроса, моля някой да сподели впечатления за сайта

# 164
  • Ямбол
от cashback365 имам натрупани вече 3 долара,като станат над 10$ ще мога да изтегля,преди това не мога да дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт