Cashback сайтове: Extrabux, Mr.Rebates,Ebates и други. Пазарувайте с отстъпки!

• 174 126
  • 928
  •   1
Отговори
# 585
  • Ямбол
там дават страшно нисък %, има др. сайтове с 5-6%,а вече открих дори и с 10% кешбек към Али.

# 586
Имам няколко поръчки от Спортдирект ,но не ми начислява кешбек.Някой знае ли каква е причината?

# 587
Някой случайно да знае cashback сайт, който си сътрудничи с този онлайн магазин http://lessthan10pounds.com/? Благодаря ви много предварително.

# 588
  • Sevlievo
там дават страшно нисък %, има др. сайтове с 5-6%,а вече открих дори и с 10% кешбек към Али.

кой сайт с добър % кешбек би ми препоръчала за пазаруване в алиекспрес . досега съм използвала пести.бг от когото останах разочарована  а най ми допада exstrabux преди време .с него ли да продължа или има по актуален ?

# 589
  • София
А защо си останала разочарована? Аз също ползвам пести.бг за али, и са ми изплащали?

# 590
  • Ямбол
Ползвам едновременно 2 сайта и в 2-та ми начислява суми. Френски и руски 10%+ 3(5)% , понеже тук е забранено да се дават реферални  линкове,макар да ни е от лична полза. Всеки ,който желае да ми пише ЛС.

# 591
  • Sevlievo
А защо си останала разочарована? Аз също ползвам пести.бг за али, и са ми изплащали?

пести ми платиха но много бавно първия път като общувахме няколко пъти за превода . втория път дадох заявка на насъбралата сума те я изтриха а не ми преведоха нищо .

# 592
  • Ямбол
от пести с мен бяха много точни, имах 4 превода на не малки суми, винаги получавах обратна връзка при въпроси. Бях доволна,но преминах към други сайтове с по-висок кешбек,а Пести използвам за др. сайтове.

# 593
  • София
Никид а за кои други сайтове ползваш Пести.бг?

# 594
  • Ямбол

dessie_d tmart

# 595
от пести с мен бяха много точни, имах 4 превода на не малки суми, винаги получавах обратна връзка при въпроси. Бях доволна,но преминах към други сайтове с по-висок кешбек,а Пести използвам за др. сайтове.

Кой начин за изплащане на сумите избираш ?

# 596
  • Ямбол
PAYPAL ,в Евро, преди 2 дни заявих превод,в очакване съм.

# 597
  • have faith and be patient ..
От няколко дни забелязвам , че в екстрабъкс , процента към али е 6% .. актуално ли е това ?

# 598
Може ли да ми кажете как става прехвърлянето в Топкешбек към сметката.

# 599
  • Berlin
Ммм, май не можеше към сметка, различна от английска.

Общи условия

Активация на акаунт